Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 201213 yıl comment_116965 bu cihazlar artmaya başladı kullanan var mı, varsa deneyimlerini burada paylaşırlarsa güzel olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 201213 yıl comment_116967 bu cihazlar artmaya başladı kullanan var mı, varsa deneyimlerini burada paylaşırlarsa güzel olur. yusuf abi bu cihazları çinden getirten bir tanıdıgımız vardı 3 ay kadar sattıktan sonra tüm ürünlerini geri topladı şikayet olduğu için tabi bu kötü diye hepsi kötü olacak değil araştırmak lazım iyice ben olsam almam ama Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 201213 yıl Yazar comment_116968 düzmece sihirli kutular bir arkadaşım almış mıknatıs gibi bişey. yakıt hortumuna takılıyormuş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 201213 yıl Yazar comment_116969 yusuf abi bu cihazları çinden getirten bir tanıdıgımız vardı 3 ay kadar sattıktan sonra tüm ürünlerini geri topladı şikayet olduğu için tabi bu kötü diye hepsi kötü olacak değil araştırmak lazım iyice ben olsam almam ama evet madem dişe dokunur bir faydası var neden fabrikada takmıyorlar bu beni hep düşündürmüştür. reklamlarda %20 gibi tasarruf sağladığına dair iddialı sloganları var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 201213 yıl comment_116970 bir arkadaşım almış mıknatıs gibi bişey. yakıt hortumuna takılıyormuş. yakıt hortumundan geçen yakıtın azalmasını sağlıyor demişti banada aynen mideye takılan kelepçe görevini görüyormuş Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 201213 yıl comment_116971 evet madem dişe dokunur bir faydası var neden fabrikada takmıyorlar bu beni hep düşündürmüştür. reklamlarda %20 gibi tasarruf sağladığına dair iddialı sloganları var. abi benim gözümün önünde taktılar 10 dk bile sürmedi takılışı passattı araç %30 civarı bir tasarruf sagladı ayrıca onun bir sıvı haznesi vardı belli bir kmde bitiyordu 1 lt sıvının fiyatıda 30 tlydi taktırmaya değmezzzzzz Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 201213 yıl comment_116975 yakıt hortumundan geçen yakıtın azalmasını sağlıyor demişti banada aynen mideye takılan kelepçe görevini görüyormuş İyide o zaman motora ve performansa büyük zararı vardır sonuçta motora giren yakıt miktarı gerektiği kadar.Motor yapılırken tüm değerleri hesaplanıp ona göre en ekonomik yakma haliyle çıkmıyormu zaten fabrikada. Bu şuna benziyor bence çalışmış ve en iyi hale getirilmiş bir atlete ekstradan sen daha az ye diyorsun.O zaman ya o koşma performansı beklemiycen yada adamı bi müddet sonra hastaneye kaldırıcan Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 201213 yıl comment_116977 İyide o zaman motora ve performansa büyük zararı vardır sonuçta motora giren yakıt miktarı gerektiği kadar.Motor yapılırken tüm değerleri hesaplanıp ona göre en ekonomik yakma haliyle çıkmıyormu zaten fabrikada. Bu şuna benziyor bence çalışmış ve en iyi hale getirilmiş bir atlete ekstradan sen daha az ye diyorsun.O zaman ya o koşma performansı beklemiycen yada adamı bi müddet sonra hastaneye kaldırıcan aynen öyle ferhat abi sonuçta her araç üretilirken minimum yakıt yakması için çalışma yapılıyor neden o halde bunu bu insanlar kullanmıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 201213 yıl comment_116996 Bana da hep saçma gelmiştir, hele o manyetik mıknatıs hikayesine çok gülmüştüm. Sanki iki çeşit mıknatıs varmış gibi, 1 - Manyetik mıknatıs. 2- Manyetik olmayan mıknatıs :D Yok karbon gazını açığa çıkartıp yakıtın yanmasını kolaylaştırıyor, yok ayrıştırıyor vs vs. Hikayenin Kralı bunlar gibi geliyor bana. Ha yakıt hortumunu daraltırsa az yakabilir, ama çekiş kaybı da yaşar kanımca . Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 201213 yıl comment_117009 Bence büyük saçmalık ortada fizik var bikere İşten tasarruf yoktur. Bir arabanın herhangi bir yolu gitmesi için gereken yakıtı azaltmanın tek yolu kaybedilen enerjiyi azaltmak ki buda yakıt sistemiyle olucak iş değil. Lastik,aerodinamik yapı vb. değişimler sadece yakıt tasarrufu sağlıyabilir bence. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 201213 yıl comment_117029 sen bide balance bileklik furyasını görsen baba içion içion dengede yürüyosun ondan taksak yakıt pompasına arabanın yol tutuşu artarmı acep Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 201213 yıl comment_117037 sen bide balance bileklik furyasını görsen baba içion içion dengede yürüyosun ondan taksak yakıt pompasına arabanın yol tutuşu artarmı acep onuda rotlara takacaksın balans ayarına hiç gerek kalmaz Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın