Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ayna Altı Karşılama Işığı Led Montajı

Featured Replies

• Yanıt 103
  • Görüntüleme 33,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Aydın Baran
    Aydın Baran

Parkları değiştirmem; (Neden değiştirmediğimi yakında anlarsınız ) Bagaj aydınlatmasını şerit led yapıcam daha sonra; bizim sedanlarda uzun olması gerek aydınlatmanın. Ayna altını hepsi buradadan

• Guest Egemen Toksoy
    Guest Egemen Toksoy

Hepsiburadada mevcut mat beyaz yaniyor. Ebayde parlak beyaz lar var. onlar daha basirili. Ben trde bulamadim. Bu arada tesekkurler

• Aydın Baran
    Aydın Baran

Gelince kutuya bak 5W5 yazıyorsa sorun yok

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Hazır konu buralardayken;

Kapı içindeki kırmızı reflektörlerin içine de ampül koyabilirmiyiz acaba?

bak bende bunu merak ediyordum :)
Yanıtlama zamanı:

bak bende bunu merak ediyordum :)

Tampondaki kedi gözlerine ışık takan biri vardı o takmıştı kapı içlerindekilere led

Yanlış hatırlamıyorsam

Yanıtlama zamanı:

BTcar'a gittim aksaraya ilan fotografindaki urun yok. Bu plastik zaten bundan alman lazim dedi 25 lira bu dedi fark alicakti almadi kaliteli urundur dedi bunu verdi aldim bende bakalim.

imageuploadedbytapatalkca.jpg

Bunlar uyar mi sizce ?

Yanıtlama zamanı:

Tesadüfe bak biraz önce aracımı yıkamadan almaya gittim, yıkamacı söyledi senden önceki focusta dikiz aynasının altında ışık yanıyor diye, baktım araba orda kapısını açınca yandı titanium ama x paket değil, benimki x paket bende yok .( bu nasıl iş ya.

Yanıtlama zamanı:

Biraz once degisimi yaptim :)

Ilk once sigmadi ama ite kaka soktum. Herkesin dusundugunden ziyade usre bakan ledlerde isik veriyor yani ampulun girdigi yuva parlak bir maddeyle kapli zaten yanda koysaniz hepsi yukarida baksa dagitiyor isigi fotograf yukleyemiyorum ama Yakup reisten rica edicem yukler benim icin :) Birde bu islemi yapmak isteyenler arka plakayi aydinlatan ledi servisten yedek parca gibi alip kullansin cunku biraz mavimsi yaniyor arka plakalik tam beyaz :yeah:

Yanıtlama zamanı:

Guzel olmus :)

Yanıtlama zamanı:

Parklar için beyaz ucu bombeli led montajını ve aynalardaki karşılama ışıklarını ilk aldığım hafta ben de değiştirmiş, beyaza çevirmiştim. İlk kontrol için bayiye gittiğimde çok hoşlarına gitmişti yalnız benaynayı sona dayayıp çıkartmayı denemeden altından sökmüştüm ve civatası kırılmıştı buna rağmen kapatılınca şeffaf mika düşmüyor. Herhangi bir sıkıntı çekmedim. Ama şimdi aynalardaki sinyelleri led yapacağım Bunu gördüğüm iyi oldu. Sis kapaklarını da nikelaja çevirdim en yakın zamanda fotoğrafları ekleyeceğim.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.