Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Madmax5 - RockerRoller - Usta Aşıklar

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

bende filin beşinci ayagını sandıydım boss bi görürse bunları sorma ....tık ki nasıl çççtık...vala sürer bizi....skoda forumuna demedi deme..........

• Yanıt 180
  • Görüntüleme 24,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Sanat için ......ikim feda olsun canııım ne olcak..Yalnız bu çalışmaları yapanlar hemcinsim diildi,çok keyifli ve verimli çalışmalar yaptık....

• öldürcen beni.....artık kabus gibi girdi bu sony kıyma alıcam migrostan sony teypli mi acaba düşüncesi geciyor aklımdan...hahahahaa...artık g noktası yerine kör nokta aramaya başladım....zaten hastayı

• Senin yazdıkların boş olunca kızdı admin,hep senin yüzünden madmax,suçlu sensin...Beni de kirli emellerine alet ediyorsun,gencecik bir kızın hayatıyla oynuyorsun,hemde uluorta...Geneleve,şey pardon ge

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

eee modla ne güne duruyor biraz iş yapsınlar...........yoksa ne gerek var onlara degilmi.........:kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

bende filin beşinci ayagını sandıydım boss bi görürse bunları sorma ....tık ki nasıl çççtık...vala sürer bizi....skoda forumuna demedi deme..........

Abi adam bize hoşgörüyle yaklaşıyorda bizde az diiliz haaa...Ama tutamıyorumki kendimi,sen olunca muhabbet harika oluyor,tam anlamıyla cuk oturuyor laflar....Bu arada benim ismim neredeyse forumun her yerinde...Forumun en devamlı üyesi oldum yahu....Şu Focus 3 ü alıncaya kadar böyle gidersem kesin atarlar eni buradn.... :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Bu arada "Devamlı" derken sakın yanlış anlaşılmasın.... :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Ahada testereyi aldı eline,kesecek bizi..Kaç Madmax Kaaaaç,yanlışlıkla keser sünnet eder ikinci defa mazallah...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

sen merak etme bi baran var ötekinler kış uykusunda zaten onuda uyuttukmu......devam ederiz sen merak etme......:kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

sen merak etme bi baran var ötekinler kış uykusunda zaten onuda uyuttukmu......devam ederiz sen merak etme......:naughty:

Dostum bu admin kısmısı yatmıyor,dün gece elinde ıpod dıt dıt dıt sabahın 5 inde burayı takip ediyordu...Bunları ekarte edip devirelim,forumu ele geçirelim ehehehehüü..Adınıda değiştirelim...Focusclubtr nin üzerini çizip FocusGeyiktr yapalım...İhihiiiiihiiiiii :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

hahahhaa öldüm gülmekten.........bencede güzel fikir fredooommmmmmmm urun yigitlerim komayın düşmanı..........sende atının gözlerine beyaz bişi bagla rocker...atın kuyrugunuda kes....hadi yola koyuluyoz sanco panco.............:kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

hahahhaa öldüm gülmekten.........bencede güzel fikir fredooommmmmmmm urun yigitlerim komayın düşmanı..........sende atının gözlerine beyaz bişi bagla rocker...atın kuyrugunuda kes....hadi yola koyuluyoz sanco panco.............:kıhkıh:

Zaten bu gidişle bizden başka okunan konuda kalmıcik,millet sıkıldı donanımı eksik Focus 3 ten....Zaten o paraya bu kadar eksik donanımlı focus 3 almak için yanına taş gibi bir hatunda vermeleri lazımm... :naughty:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

demek öle sayın baran............pekiiiiiiiiiii bu senin için hiç iyi olmadı ............yazık iyi biriydin...............:kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Önce Baran'ın kasetlerini servis edicez...Artık bizden günah gitti..."Farklı FocusClubçılar" ....Ehühüeee..... :kıhkıh:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.