Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Madmax5 - RockerRoller - Usta Aşıklar

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

rockerin eski işyerinden görüntüler........

Ya evet evet eski işyerinde her yere "güvenlik" amacıyla kameralar koymuştum..Her "açıdan",her "pozisyondan" görüntü alıyor,bizzat kendim müdahale ediyordum...Hele bazı durumlarda,çok "sabrımı" zorladıklarında oldukça "sert"!!! müdahale ederdim...Ama hiçkimse de bana tepki göstermez,"zevkle"!!! cezalarını çekerlerdi :):kıhkıh:

• Yanıt 180
  • Görüntüleme 24,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Sanat için ......ikim feda olsun canııım ne olcak..Yalnız bu çalışmaları yapanlar hemcinsim diildi,çok keyifli ve verimli çalışmalar yaptık....

• öldürcen beni.....artık kabus gibi girdi bu sony kıyma alıcam migrostan sony teypli mi acaba düşüncesi geciyor aklımdan...hahahahaa...artık g noktası yerine kör nokta aramaya başladım....zaten hastayı

• Senin yazdıkların boş olunca kızdı admin,hep senin yüzünden madmax,suçlu sensin...Beni de kirli emellerine alet ediyorsun,gencecik bir kızın hayatıyla oynuyorsun,hemde uluorta...Geneleve,şey pardon ge

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ya evet evet eski işyerinde her yere "güvenlik" amacıyla kameralar koymuştum..Her "açıdan",her "pozisyondan" görüntü alıyor,bizzat kendim müdahale ediyordum...Hele bazı durumlarda,çok "sabrımı" zorladıklarında oldukça "sert"!!! müdahale ederdim...Ama hiçkimse de bana tepki göstermez,"zevkle"!!! cezalarını çekerlerdi :):kıhkıh:

kart basmalarını sen mi kontrol ediyorsun kartını zamanında basamayanların cezası ne oluyorduki.he. rocker......

Yanıtlama zamanı:

kart basmalarını sen mi kontrol ediyorsun kartını zamanında basamayanların cezası ne oluyorduki.he. rocker......

Kartını zamanında basmayanlara nasıl "basılacağını" gösterip sonrada bikinisiz dolaşma cezası veriyordum...Ehehehehüeeeee.... :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

hoba....................hakikaten böle bir yerde çalışmak varmış ya........:kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

abi eleman lazımmı sizin iş yerine :)

Lazım canım lazım,gel seni alt katta tamirhane var orada çalıştıriim...Ama orada bu bayanlar yok ... :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

olum sen yeni iş bulmadınmı......hadiiiiiiiiii ......lazım motorlardan anlıyodun sen deme.....bu işyerinde çok motor var.......silindir hacimleri de çok değişken supaplı ve direkt injectionlu.......

Yanıtlama zamanı:

Şimdi benim bu işyerinde ne imal edildiğini merak ediyorsunuzdur...Burada arkadaşlar "pasta" imal ediliyordu...Önce pastaların hammaddeleri güzeeeelce çalışanların içinde "itinayla" kontrol edilir,sonra malzemeler çalışanlarla birlikte aynı yatakt..eee pardon aynı mutfakta "grup" halinde hazırlanırdı..Sonrada malzemeler çalışanların "ellerine" verilerek "zevkle" çalışmaları için uygun ortam hazırlanırdı...Bütün aşamalarda bizzat ben bulunur çalışanların işin "başında" durmalarını sağlardım..... :kıhkıh::)

Yanıtlama zamanı:

olum sen yeni iş bulmadınmı......hadiiiiiiiiii ......lazım motorlardan anlıyodun sen deme.....bu işyerinde çok motor var.......silindir hacimleri de çok değişken supaplı ve direkt injectionlu.......

her türlü makina motor :kıhkıh: fark etmez :) birbirine geçmeli pistonlar falan :)
Yanıtlama zamanı:

Aşağıda pasta imal makinaları var bozulmuş olanları ama,atmaya kıyamadıklarımı oraya koyuyorum.Haa sen bana bunlarda yeter ben bunları "tamir "etsem yeter diyosan gel Ogün kardeşim..Sende sebeplen tabii işyerimin imkanlarından...ehehehüeee :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

ben baştan yaratırım abi o makinaları :kıhkıh:

CNC ye bağlar üzerlerinden kompretör çeker referansını alır power butonlarına basarım :)

Yanıtlama zamanı:

ben baştan yaratırım abi o makinaları :)

CNC ye bağlar üzerlerinden kompretör çeker referansını alır power butonlarına basarım :)

Ha bilemem artık nasıl şeedersin nasıl basarsın ....Ama benim çalışanlar kadar tatmin edermi seni performans!!!!ları bilemem.... :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

işte futbol işte taraftar......

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.