Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 201115 yıl Yazar comment_6464 off ya çok güldüm ya........ müthiş bişi olmuş bu.........okudukça gülüyom......... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 201115 yıl Yazar comment_6500 rockerim bas gitaristim köşemiz olmuş gördünmü..........:D Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 201115 yıl comment_6505 rockerim bas gitaristim köşemiz olmuş gördünmü..........:nazar: Oley beeeeeeee....İşte bu ,işte bu....Focus 3'üm yok ama köşem var,en azından rahaaaat rahat yazıciim,atıp tutacağim,adminin ikide birde fırçasını yemeyeceğim....Bu sayfa benim eserim,madmaxi kullanıp bir peçete gibi kenara attım,duygularıyla oynadım,hayallerini yıktım hahahahahahah...İmza : Nuri ALÇO Bu arada nerede benim şu kapatmam yahu...Hastayım,saman nezlesiyim diye beni başkalarıyla satışa mı getirdi yoksa... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 201115 yıl Yazar comment_6513 şişt rackıfeller atıp tutmuşun kapatma ha kapatıcam ceneni şimdi olay belge var elimde.....hey miller rockerin askerlik fotografını buldum acemilikte en sagdaki rockerdir......sivastemeltepedeyken..........önün kabarmış ha....kısmetmi var... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 201115 yıl comment_6527 Hiç unutmam o günü aga...Ahanda bu çavuş,bana kırk şınav yada kırk graw demişti...Graw ne ki diye sorunca beni alayın en ucundaki ücra nöbet değişim alanına götürmüştü,sonra "silahımı" çıkarttırıp,emniyeti açtırttırmış ve 40 kez graw diyerekten silahını boşaltacaksın,mermiyide ağza vereceksin demişti...O gün bugündür hep grawlarım ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 201115 yıl comment_6808 Yaw nerde benim bu Kanka 2 gündür???Bişey mi oldu yoksa...Yoksa İzmirin Güzel Hatunlarına mı sattı beni... :P Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 201115 yıl Yazar comment_7021 yok olum carpıldım paso yattım ya........bahar nezlesikötü yaptı......... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın