Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 201214 yıl Yazar comment_90560 Gösterge için test menüsü onlar..Aracınızda esp var ise normal kontak çevirme esnasında yanar..Buji işareti de yanılmıyorsam dizellerde yanıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 201214 yıl comment_91356 anahtarsızları nasıl yapacağız Anahtarsız çalışanlar için; Reset tuşuna basıyorsunuz.Elinizi resetten çekmeden Ford Power'a basıp bırakıyorsunuz.Ekranda test yazısı çıkana kadar (2-3 sn.) resetten parmağınızı çekmiyorsunuz... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 201214 yıl comment_91397 Anahtarsız çalışanlar için; Reset tuşuna basıyorsunuz.Elinizi resetten çekmeden Ford Power'a basıp bırakıyorsunuz.Ekranda test yazısı çıkana kadar (2-3 sn.) resetten parmağınızı çekmiyorsunuz... Reset tuşu denilen de sol direksiyon çatalındaki oklu düğme grubunun ortasındaki OK tuşu... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 201214 yıl comment_91504 Eski Broadway kornalarına basar gibi düşünün Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 201214 yıl comment_91515 Focus 1'de bu durum aynı işlevle mi oluyor ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 201214 yıl comment_92498 Gösterge için test menüsü onlar..Aracınızda esp var ise normal kontak çevirme esnasında yanar..Buji işareti de yanılmıyorsam dizellerde yanıyor. Peki diyelim ki digital hız göstergesini görmek istiyoruz araç kullanırken ama yolumuz uzun ayarladık çıktık yola Bu şekilde yani gauge test menüsü dahilinde uzun süre kullanmanın her hangi bir zararı veya mahsuru olurmu araç için ?? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 201214 yıl Yazar comment_92501 Peki diyelim ki digital hız göstergesini görmek istiyoruz araç kullanırken ama yolumuz uzun ayarladık çıktık yola Bu şekilde yani gauge test menüsü dahilinde uzun süre kullanmanın her hangi bir zararı veya mahsuru olurmu araç için ?? Yok yok hiçbişey olmaz.. Sıkılırsın; çünkü az çok hangi değerde ne olduğunu anlayıp aklında tutacaksın.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 201214 yıl comment_92506 Yok yok hiçbişey olmaz.. Sıkılırsın; çünkü az çok hangi değerde ne olduğunu anlayıp aklında tutacaksın.. Bunu iyi uyardın zaten kıl adamın tekiyim sonra şu niye böyle değil diye takarım kafama.Hergün çıktığım aynı otoyol daki rampada 5 km eksik hızda çıkınca bile noluyo lan deyip 1 saat kafama takan adamım sonuçta Haziran 23, 201214 yıl ferhat tezcan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 201214 yıl comment_92768 merhaba, bende anahtarsız çalıştırma ile test menüsüne ulaştım fakat ekrana test yazısı geldiğinde veriler otomatik olarak değişmiyor, değişmesi için her seferinde reset tuşuna basmam gerekiyor bu durum neden kaynaklanıyor olabilir? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 201214 yıl Yazar comment_92769 merhaba, bende anahtarsız çalıştırma ile test menüsüne ulaştım fakat ekrana test yazısı geldiğinde veriler otomatik olarak değişmiyor, değişmesi için her seferinde reset tuşuna basmam gerekiyor bu durum neden kaynaklanıyor olabilir? Otomatik değişmiyor Zaten Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 201214 yıl comment_92770 Otomatik değişmiyor Zaten bilgi için teşekkürler, videolu anlatımında sanki hepsi otomatik olarak değişiyor gibi algıladım Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 201214 yıl Yazar comment_92771 bilgi için teşekkürler, videolu anlatımında sanki hepsi otomatik olarak değişiyor gibi algıladım Keyifli Forumlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 201214 yıl comment_99355 bildiğiniz üzere test menüsü yol bilgisayarında -akünün şarj voltajını -şarj durumunu -yakıt pompasının basınç göstergesini -motorun gerçek rpm göstergesi -gerçek hız verisi -aracın alındığı günden bugüne olan yakıt ortalaması -gösterge ledlerinin kontrolü -gösterge saatlerinin kontrolü -uyarı seslerinin testi -sensörlerin yolu tarama sayısı(250 de bir sıfırlanıyor haareket ettikçe) -ve bilmediğim (tanımlayamadığım )bir çok veri görüntülenebiliyor sanırsam bu menüyü araç test edilirken teknikerler açıyorlar fakat bu konuda bilgisi olan varsa tanımalayamadığım diğer göstergeler hakkında bilgisi olanlar varmı? Temmuz 17, 201214 yıl emir hacımustafaoğlu tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 201214 yıl Yazar comment_99356 Buradan devam edelim, konu bölünmesin... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 201214 yıl comment_99359 Buradan devam edelim, konu bölünmesin... kesinlikle yeni gördüm zaten sağol bende silmeye çalışıyorum can çekişir gibi sabahtandır meğersem taşımışsın Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın