Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Aklıma Takılan Sorunlar-

Featured Replies

• Yanıt 45
  • Görüntüleme 9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hayırlı olsun, motor ne??? Yok, neden olarak da güvenlik bahane ediliyor (kaza anında içeride kapalı kalma durumu) Bende sorun yok. Kontak açıkken ses sistemini açıp kapatınca, ya da radyo

• Otosan öyle istedi ve yok Birde aklıma şey geldi, insan kaput'u nasıl açık unutur

• bu arada arabamda bazen debriyaja tam basmama rağmen araba çalışmıyor 2. basışımda oluyor ve 1. vitesteylen tekleme yapıyor yavaşlayıp hızlanır gibi silkiyor kendini sizdede oluyomu bunlar

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

anlıyorum yakup bey yani bu 2 sorunun çözümsüz olduğunu söyleyebilirmiyiz yada forumda henüz bir çaresini bulan olmadığını.

ayrıca bu kadar para veriyoruz arabaya bir alarm yok o kadar komikki bunu yapmamak için ne bahane üretmişlerdir çok garipsedim doğrusu.

Yanıtlama zamanı:

anlıyorum yakup bey yani bu 2 sorunun çözümsüz olduğunu söyleyebilirmiyiz yada forumda henüz bir çaresini bulan olmadığını.

ayrıca bu kadar para veriyoruz arabaya bir alarm yok o kadar komikki bunu yapmamak için ne bahane üretmişlerdir çok garipsedim doğrusu.

Genellemek zor.

Başlıkları okuduysanız eger çözüm alanda var almayanda...

Okudum demiştiniz.

Yanıtlama zamanı:

cem bey cevaplarınız için teşekkürler.aracım tdci motor.ben forumu inceledim ama cevapları tam anlamıyla bulamadım.

1. vitesteyken araba silkme yapıyor tekleyerek gidiy or(hızlanıp yavaşlanma gibi).ayrıca bazen debriyaja tam basmama rağmen marş ilk başta basmıyor,2. denememde çalışıyor.bu sorunlar içni ne yapmamı tavsiye edersiniz.

ayrıca sizin arabanızdada kapıları kitleyince ekranlar hemen kapanıyormu ve direksiyon kilidi devreye giriyormu ?benim direksiyon kilidini bekliyorum ama devreye girmiyor sanki

Selim merhaba;

1. ve 2. viteste silkeleme sorunu tüm tdci larda var; yakında yazılımla halledileceğini düşünüyorum.

Ford Power ile marş almama sıkıntısı da herkeste var fakat çok önemsenecek birşey değil gibi;

Aracımı kumanda ile kapatınca tüm ekranlar hemen sönüyor;

Aracın sürücü kapısını açınca direksiyon kilidi devreden çıkıyor kapıyı kapatınca devreye giriyor fakat çok az bir ses geliyor ancak kapalı garajda olduğumda net bir şekilde anlıyorum devreye girdiğini.

Yanıtlama zamanı:

Direksiyon kilidi konusunda benim arabam birazdaha cömert galiba, ben kapıyı kapatmadan bile duyuyorum bazen cırrrt diye açılıp kapandığını. Ama dikkat etmek lazım galiba, ve Aydın beyin söylediği gibi sessiz ortamlar bu sesi duymak için biraz daha uygun.

Yanıtlama zamanı:

Direksiyon kilidi konusunda benim arabam birazdaha cömert galiba, ben kapıyı kapatmadan bile duyuyorum bazen cırrrt diye açılıp kapandığını. Ama dikkat etmek lazım galiba, ve Aydın beyin söylediği gibi sessiz ortamlar bu sesi duymak için biraz daha uygun.

Ümit bende de bazen kapıyı kapatmadan geliyor; süreye mi bağlı tam anlayamadım açıkçası :)

Yanıtlama zamanı:

O sesi duyuyorum ben hep bence anahtar arac disina cikinca kilitliyor mesela kapiyi acin binmeyin sonra yavastan iceri girin cikirtt yapiyor :)

Yanıtlama zamanı:

usb takmadan aux tusuna basın bir kere ondan sonra usb yi takın her usb çıkarıp taktığınızda

bu işlemi yapmanız gerekli aygıt tanıma sistemi usb takılı bırakırsanız bu işlemi her defasında tekrarlamak

zorunda kalmassınız.Umarım yardımı olmuştur.

Yanıtlama zamanı:

usb takmadan aux tusuna basın bir kere ondan sonra usb yi takın her usb çıkarıp taktığınızda

bu işlemi yapmanız gerekli aygıt tanıma sistemi usb takılı bırakırsanız bu işlemi her defasında tekrarlamak

zorunda kalmassınız.Umarım yardımı olmuştur.

benim böyle bir durum olmadı hiç direk bakiyorum okuyor ve çalıyor.

Ümit Vaysaloğlu tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Ben hiç çıkartmadım aldığımdan beri hep takılı bir kere yeni müzüik yüklemek için cıkarttım bende öyle bir sorun yok

Yanıtlama zamanı:

benim bir sorunum var 12v 220v çevirici aldım. normalde çakmak çıkışına takıyorum 220v çıkış veriyor.fakat araç yokuş aşağıya iner iken çakmakdaki enerjiyi kesiyor ve çeviricide enerji olmuyor. gaza basdıgım zaman tekrar enerji geliyor bunun sebebi ne olabilir.yokuş aşagıya inmedigim sürece yani gaza basdıgım sürece sorun yok yardım edebilirmisiniz

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.