Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 201312 yıl comment_185852 Saarlouis'de fren yağı kolay bulunmuyormuş onun için herkese biraz eksik koymuşlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 201312 yıl comment_185855 balatalar inceldikçe , frenlemek için , mevcut yağ yetmiyor gibi tabi Saarlouis'de az koymuşlar yoksa eksilmesi zor değilmi ? bir ömür aynı hidrolikle gezen arabalar tanıyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 201312 yıl comment_185859 evet fren yağı eksik , yol üzerinde servis varsa , 5 dakka uğra halletsinler ... yalnız her zaman almıyoruz bu uyarıyı ,dik yokuşa park ettiğimde bu uyarı bazen çıkıyor.Yinede sebebi fren yağının düşük olması mıdır yoksa yokuş yukarı park etmemin de bir etkisi olabilir mi ? Sadece dik yokuşa park ettiğimde bu uyarıyı bazen alıyorum.Her dik yokuşa park ettiğimde olmuyor yani Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 201312 yıl comment_185860 Anlaşılan seviye tespit sensörü oldukça yukarıda algılıyor ve yokuştaki eğim değişikliği ile bu uyarı geliyor, aracın yokuş aşağı ve yukarı durması dahi fark ettirebilir. Sonuçta kullanılan uyarı düzeyi ile doldurulan yağ miktarı arasında uyumsuzluk var. Biraz ekleyince geçiyor. Ford duydun değil mi sorunu? Gelecek üretimlerde biraz daha dikkat lütfen.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 201312 yıl comment_185869 ukarı park etmemin de bir etkisi olabilir mi ? benimde öyleydi , zamanla düz yolda da uyarı vermeye başlıyor ... çok acilen gitmenize gerek yok ama , yolunuz düştüğünde söyleyin biraz eklesinler ... fren hidrolik yağı 10 tl filan, kendiniz alıpta ekleyebbilirsiniz ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 201312 yıl comment_185901 ben olsam sadece yokuşta uyarı vermesi durumunda sallardım bir uğradığımda ekletirdim. sürekli durumda en fazla 1 gün içinde (benim kıllığım) ekletirdim tekrarlarsa endişelenirdim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 201312 yıl comment_185930 benimde öyleydi , zamanla düz yolda da uyarı vermeye başlıyor ... çok acilen gitmenize gerek yok ama , yolunuz düştüğünde söyleyin biraz eklesinler ... fren hidrolik yağı 10 tl filan, kendiniz alıpta ekleyebbilirsiniz ... teşekkür ederim Tolga Bey verdiğiniz bilgi için,yolum düşünce uğrayayım Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 201312 yıl comment_186260 1 aydır benim aracımda bu uyarıyı veriyor yarın servise gidiyorum Dün servise gittim biraz yağ ilave ettiler umarım sorun tekrarlamaz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 201412 yıl comment_210859 arkadaşlar benim focus daha 6 günlük ve 150 kilometre hidrolik yağ seviyesi düşük uyarısı verdi ne dersiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 201412 yıl comment_210860 arkadaşlar benim focus daha 6 günlük ve 150 kilometre hidrolik yağ seviyesi düşük uyarısı verdi ne dersiniz. Servise uğrayın bir baksınlar. Eksikse tamamlarlar... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 201412 yıl comment_210861 arkadaşlar benim focus daha 6 günlük ve 150 kilometre hidrolik yağ seviyesi düşük uyarısı verdi ne dersiniz. Konu içinde söylenenler sizin için de geçerli... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 201412 yıl comment_210863 arkadaşlar benim focus daha 6 günlük ve 150 kilometre hidrolik yağ seviyesi düşük uyarısı verdi ne dersiniz. bir sorun çıkmaz servise gidin veya kendinizde ekleyebilirsiniz fren yağını ekledikten sonra düzeliyor bir sorun çıkmaz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 201412 yıl comment_210881 Diyecek bir sey yok olmamasi gereken bir durum. Bende de 1 defa olmustu servise gittim eklediler kacak var mi baktilar. Sorun yok devam dediler. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın