Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 201313 yıl comment_175924 İnternet vergi dairesinden sorgulama yapınca mtv borcunuz bulunmamaktadır diyor Ödenmiş görünüyor ama ben ödemedim. Otomatik ödeme talimatımda yok Hay aksi yanlışlıkla senin vergini mi yatırmışım Ahmet'im ...:):)::):) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 201313 yıl comment_177532 Zamanı geçti ama bilmeyenler için yazayım. İleride lazım olabilir. MTV ödeme ayında trafik cezasını GİB üzerinden ödediğinizde vade farksız aynı taksit uygulanıyor. Ben tesadüfen fark ettim. Umarım bankalar da fark edip engellemezler. Bu arada bugün Garanti'den msj geldi. Gecikmeli ödemelere de taksit yapıyorlarmış.... İnternet vergi dairesinden sorgulama yapınca mtv borcunuz bulunmamaktadır diyor Ödenmiş görünüyor ama ben ödemedim. Otomatik ödeme talimatımda yok Başka birinin ödemesini girmişler. O kişi fark edince düzelttirir, siz de ödememiş duruma düşersiniz. VD gidip durumu bildirmeniz yararınıza cezalı duruma düşmezdiniz. Yıllar önce başıma gelmişti. Yatırdığım MTVyi banka başka hesaba girdiğinden bana ikinci kez ödettiler. Ama sonra VD fazla ödemeyi iade etti. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 201313 yıl comment_177540 31 inde bende internetten yatirdim.6 takside bolduler. Hayırlısı olsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 201412 yıl comment_208420 Yeni oranlar tebligatı http://www.gib.gov.tr/index.php?id=1079&uid=sTV9wRk0qGRkenc7&type=teblig Internet üzerinden ödeme için https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/template.jsp?page=IVD_MENU_MTV Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 201412 yıl comment_208435 Taksitle yapacağız artık, temmuzda bir daha taksit derken her ay vergi ödemiş olacağız. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 201412 yıl comment_211728 Maaşları aldık, ve de büyük olasılıkla harcadık. MTV haliyle kredi kartına kaldı, kim ne taksit yapıyor? 3 taksit Akbank Axess Garanti Bonus Kart + %20 Pirelli İndirimi İş Bankası Maksimum Kart Vakıfbank World Kart Yapı Kredi Bankası World Kart + "Sonax Paketi"ni 360 TL yerine sadece 180 TL'ye alma + uygulamadan 1 hafta sonra 50 TL değerinde VIP yıkama 4 taksit HSBC Bankası World Advantage Kart + Speedy’den kapsamlı check up + antifriz suyu hediye! 6 taksit Finansbank Card Finans Halk Bankası Paraf Kart Ziraat Bankası Maksimum Kart Ocak 16, 201412 yıl Cem Boneval tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 201412 yıl comment_211732 Maaşları aldık, ve de büyük olasılıkla harcadık. MTV haliyle kredi kartına kaldı, kim ne taksit yapıyor? 3 taksit Akbank Axess Garanti Bonus Kart + %20 Pirelli İndirimi İş Bankası Maksimum Kart Vakıfbank World Kart Yapı Kredi Bankası World Kart + "Sonax Paketi"ni 360 TL yerine sadece 180 TL'ye alma + uygulamadan 1 hafta sonra 50 TL değerinde VIP yıkama 4 taksit HSBC Bankası World Advantage Kart + Speedy’den kapsamlı check up + antifriz suyu hediye! 6 taksit Finansbank Card Finans Halk Bankası Paraf Kart Ziraat Bankası Maksimum Kart abi taksiti nerden yapabiliyoruz ben yapamadım kart axess Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 201412 yıl comment_211736 abi taksiti nerden yapabiliyoruz ben yapamadım kart axess taksiti sen belirlemiosun banka kendi kendine taksit yapıomus bn maximumda öyle oldu ama bi müşteri hizmetlerini ara sor derim magdur olma sonra Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 201412 yıl comment_211737 Internet vergi dairesi üzerinden ödeme yaptığında kartın kampanyalı ise otomatik olarak taksitlendiriyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 201412 yıl comment_211738 gib sitesinden ya da bankanın kendi internet şubesinden taksit yapılıyor. Ben de İş Bankasından 3 taksit yaptım, ilk defa bu kadar çok vergi verdim, sıfır araba almanın meziyeti olsa gerek, neyse zehir zıkkım olsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 201412 yıl comment_211740 Ben biraz daha bekliyorum, ay sonuna doğru taksit sayısı artışı olabiliyor. . Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 201412 yıl comment_211758 Çift vergi ödedim 843 lira. Taksit yapmadi bende erteleme yaptim Cevaplar için teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 201412 yıl comment_214967 Benim gibi henüz yatırmamış olanlar için bir uyarı,!!!! gerçi birazdan MTV sini yatıracağım Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 201412 yıl comment_251945 Arkadaşlar hafif ticari sınıfın mtv tutarları değişti mi? Önceden motor hacmine göre ödeme yapılıyordu,şimdi baktım aracın ağırlığı kriter olarak alınmış. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın