Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 20188 yıl comment_472191 11 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Onu Rusya'da kullanıyorduk, burada ihtiyaç yok ? yazın 5dk önce çalışsada içini soğutsa dediğimiz oluyor. lazım mı değilmi bakmak lazım Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 20187 yıl comment_483770 30.03.2018 - 20:29 tarihinde, Olcay Sert yazdı: kapı kolunu buldunuz mu? Hocam 6 ay sonra cevap veriyorum araya biraz sıkıntılı durumlar girdi şimdi ilgileneceğim daha bu işlerle. Kapı kolu edindim bir yerden ama bu montaj işini tam anlayamıyorum istanbulda yardimcı olabilecek anlayan birinden destek alsam daha iyi olacak sanıyorum. Varmıdır istanbulda destek verecek arkadas ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 20187 yıl comment_483919 11.10.2018 - 02:27 tarihinde, Cenk Yılmaz yazdı: Hocam 6 ay sonra cevap veriyorum araya biraz sıkıntılı durumlar girdi şimdi ilgileneceğim daha bu işlerle. Kapı kolu edindim bir yerden ama bu montaj işini tam anlayamıyorum istanbulda yardimcı olabilecek anlayan birinden destek alsam daha iyi olacak sanıyorum. Varmıdır istanbulda destek verecek arkadas ? var tabii ki özelden numaranızı iletin. ustamız adının geçmesini istemiyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 20187 yıl comment_483939 Anahtarsız giriş dediğiniz nasıl oluyor? Parmak izi ile sanırım. O sıkıntılı bir iş. Çok kolay kandırılabiliyor sistemi. Anahtarın yerini tutamaz :) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 20187 yıl Yazar comment_483945 Bir saat önce, Caner Göktaş yazdı: Anahtarsız giriş dediğiniz nasıl oluyor? Parmak izi ile sanırım. O sıkıntılı bir iş. Çok kolay kandırılabiliyor sistemi. Anahtarın yerini tutamaz ? aynen... Yeni trollümüz hayırlı olsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 20187 yıl comment_483948 Anahtarsız giriş ile kolay kadırma farklı şeyler. Anahtarsız çalıştırma o. Anahtarsız çalıştırmayı iptal etmek gerek. Girişten zarar gelmez. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 20241 yıl comment_518386 Konuyu bir kaç kere okudum desem yalan olmaz. Confrat denen beyin sol taraf bagaj halısının içerisinde diye anladım . Fakat benim bagajda o kısım da sadece sigorta var. 2015 titanium sedan anahtarsız çalıştırma mevcut. Mca larda yeri farklı bir konumda mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 20241 yıl comment_518389 57 dakika önce, Emre Akaydın yazdı: farklı bir konumda mı? Evet, direksiyonun sol alt arka tarafında. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın