Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Anahtarsız Giriş İçin Neler Gereklidir?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
8 saat önce, Serkan Karakoca yazdı:

bağlantılarda yanlış :) bilgisayardan açsanızda çalışmaz :) yeşil soket pin sıralamasıda yanlış gönderdiğiniz şemaya göre 4 nolu pin değil 5 boş olacak 5 nolu pin ortadaki 4 kenardaki kısaca 4 le 5 yer değiştirecek   :)1 le 2 yer değiştirecek :Dön kapı için

arka kapı 3 7ve 4ü bağlantı yapcaksınız...

Orjinal tesisatta ortası boş. Sikinti yok şemada, test ettim ben :) 

• Yanıt 172
  • Görüntüleme 58,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Serkan Karakoca
    Serkan Karakoca

Selamunaleyküm Herkese hayırlı cumalar Kim demiş Türkiye'deki focus 3 te anahtarsız giriş çalışmaz diye gönderin yanıma gelsin O iş dün gece 23:00 itibariyle tamam videoyu izleyin arkadaşlar

• Bizim de işlem tamam. @Muzaffer Asla abime yardımları için çok teşekkür ederim.

• Yahu parasi neyse vereyim su parcalari banada bulun, ustune birde geri gorus kamerasi. Bi yardimci olun abilerim. Arabayi yeni aldim, daha parklari lede cevirecem, camlara film falan. Bi yardimci olun

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
2 dakika önce, Murat Kav. yazdı:

Orjinal tesisatta ortası boş. Sikinti yok şemada, test ettim ben :) 

O zaman doğru sıralama yaptım demekki ben :)

Yanıtlama zamanı:
Orjinal tesisatta ortası boş. Sikinti yok şemada, test ettim ben [emoji4] 

Orta boş işte o boş olan yer 5 numara diyorum bende :)
Yanıtlama zamanı:
2 dakika önce, Serkan Karakoca yazdı:

Ben ortası 5 yanında 4 olacak deyince , boş olan yan tarafta olacak dolu olan ortada olacak gibi anlamıştım.Sanırım Murat abide öyle anladı.

Yanıtlama zamanı:
8 dakika önce, Serkan Karakoca yazdı:

Tesisat şemasına göre de 4 boş olan :) 

sema.jpg

• 3 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

İstanbulda banada yardımcı olabilecek varmı bu kapı kolunun montajı için :)

sadece şöfer kapısına uygulayacağım focus 3 titanium

Yanıtlama zamanı:
18 saat önce, Cenk Yılmaz yazdı:

İstanbulda banada yardımcı olabilecek varmı bu kapı kolunun montajı için :)

sadece şöfer kapısına uygulayacağım focus 3 titanium

kapı kolunu buldunuz mu?

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

kapı kolu değişimi olmadan sadece anahtarsız giriş anteni montajı ve elm ile anahtarsız girişin aktif hale getirildiğini okumuştum facebookta forumda araştırdım ama benzer birşy bulamadım. hatta aynı işlem ile bagaj kapağıda açılıyordu videosu vardı.

bununla ilgili araştırma yapan yada bilgisi olan var mıdır?

Yanıtlama zamanı:
4 dakika önce, Özgür Yıldız yazdı:

kapı kolu değişimi olmadan sadece anahtarsız giriş anteni montajı ve elm ile anahtarsız girişin aktif hale getirildiğini okumuştum facebookta forumda araştırdım ama benzer birşy bulamadım. hatta aynı işlem ile bagaj kapağıda açılıyordu videosu vardı.

bununla ilgili araştırma yapan yada bilgisi olan var mıdır?

Özgür kapı kolu olmadan sadece anten taktık diyelim. Arabanın yanına geldiğinde antene, kapıları açacam etrafına bi bak anahtar yakınındamı diyecek bir tetik mekanizması olması lazım (kapı kolu içindeki hareket algılayıcı yani). Arabadan inince kapıları kilitlemek için yine bir düğme olması lazım. Kapı kolu şart yani.

Yanıtlama zamanı:

Bende öyle düşünüyorum ama özellikle de sordum videonun altına yorum yapmıştım kolun değişmesine gerek yok diye yazmıştı videoyu paylaşan ama şimdi bulamıyorum videoyu yada kişiyi o yüzden burda konuyu görünce yazayım dedim. belki kilitleme yine kumandadan oluyordur ama araca yaklaşınca merkezi kilit otomatik açılıyordur.

çünkü videoda araç kilitliyken bagajdaki açma düğmesi aktif değil kumandayı yaklaştırıp bagajdaki açma butonuna basınca sanki kumandadan bagaj açma yapmış gibi bagaj açılıyordu.

aynı işlemi kapılar için uygulayabiliyormuyuz diye sordum onu zaten uyguladım bu bagaj eklentisini yeni yaptım demişti. kol değişimi gerekmiyor demişti

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Özgür Yıldız yazdı:

Bende öyle düşünüyorum ama özellikle de sordum videonun altına yorum yapmıştım kolun değişmesine gerek yok diye yazmıştı videoyu paylaşan ama şimdi bulamıyorum videoyu yada kişiyi o yüzden burda konuyu görünce yazayım dedim. belki kilitleme yine kumandadan oluyordur ama araca yaklaşınca merkezi kilit otomatik açılıyordur.

çünkü videoda araç kilitliyken bagajdaki açma düğmesi aktif değil kumandayı yaklaştırıp bagajdaki açma butonuna basınca sanki kumandadan bagaj açma yapmış gibi bagaj açılıyordu.

aynı işlemi kapılar için uygulayabiliyormuyuz diye sordum onu zaten uyguladım bu bagaj eklentisini yeni yaptım demişti. kol değişimi gerekmiyor demişti

Orjinal sistemde bu mümkün değil.Kapı kolu,anten,beyin bunlar şart. Sizin gördüğünüz sonradan yapma bir sistemdir.Ben 4 kapıyada yaptım anahtarsız giriş.Ama bir sonraki arabamda böyle birşeye kalkışmam muhtemelen.Çünkü çok meşakatlı bir iş.Kabloları kapıdaki körüğün içinden geçirmek özellikle hassasiyet istiyor.Ama alışmadımda değil :guitar:   Şimdi başka arabaya bineceğim zaman kilitleri açmadan kapı kolunu çekiyorum.Ama kapılar açılmıyor :ranting2:

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar merhabalar.Gürkan hocamın aracına bagaj için anahtarsız giriş yaptığını görünce bende bagaj için anahtarsız giriş yapmaya karar verdim.Daha önce 4 kapıyada anahtarsız giriş yapmıştım zaten,birtek bagaj kapağı kalmıştı.Gürkan Hocam sağolsun anten için yardımcı oldu.Bugün bagajımada anahtarsız girişi uyguladım.Artık aracımın 5 kapısındada anahtarsız giriş mevcut.Gürkan Hocama buradan tekrar teşekkür ediyorum.

IMG-20180530-WA0012.thumb.jpg.30347715589182cdde9dee3084aa70e9.jpg

20180603_141215.thumb.jpg.0d7a688ce0b21adeaf495d92244bc9dd.jpg

20180603_141136.thumb.jpg.b3b77d15aab5ce35e252668481e04e8a.jpg

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Mehmet Çallı yazdı:

Artık aracımın 5 kapısındada anahtarsız giriş mevcut

Ohh ne güzel, 5 kapı bende bile yok, kıskansam mı acaba ?

Yanıtlama zamanı:
5 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı:

Ohh ne güzel, 5 kapı bende bile yok, kıskansam mı acaba ?

Sen uzaktan çalıştırma bile yaparsın hocam :rocks:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.