Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 20178 yıl comment_452102 8 saat önce, Serkan Karakoca yazdı: bağlantılarda yanlış bilgisayardan açsanızda çalışmaz yeşil soket pin sıralamasıda yanlış gönderdiğiniz şemaya göre 4 nolu pin değil 5 boş olacak 5 nolu pin ortadaki 4 kenardaki kısaca 4 le 5 yer değiştirecek 1 le 2 yer değiştirecek ön kapı için arka kapı 3 7ve 4ü bağlantı yapcaksınız... Orjinal tesisatta ortası boş. Sikinti yok şemada, test ettim ben Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 20178 yıl comment_452104 2 dakika önce, Murat Kav. yazdı: Orjinal tesisatta ortası boş. Sikinti yok şemada, test ettim ben O zaman doğru sıralama yaptım demekki ben Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 20178 yıl comment_452106 Orjinal tesisatta ortası boş. Sikinti yok şemada, test ettim ben [emoji4] Orta boş işte o boş olan yer 5 numara diyorum bende Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 20178 yıl comment_452107 2 dakika önce, Serkan Karakoca yazdı: Orta boş işte o boş olan yer 5 numara diyorum bende Ben ortası 5 yanında 4 olacak deyince , boş olan yan tarafta olacak dolu olan ortada olacak gibi anlamıştım.Sanırım Murat abide öyle anladı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 20178 yıl comment_452109 8 dakika önce, Serkan Karakoca yazdı: Orta boş işte o boş olan yer 5 numara diyorum bende Tesisat şemasına göre de 4 boş olan Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 20188 yıl comment_464571 İstanbulda banada yardımcı olabilecek varmı bu kapı kolunun montajı için sadece şöfer kapısına uygulayacağım focus 3 titanium Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 20188 yıl comment_464652 18 saat önce, Cenk Yılmaz yazdı: İstanbulda banada yardımcı olabilecek varmı bu kapı kolunun montajı için sadece şöfer kapısına uygulayacağım focus 3 titanium kapı kolunu buldunuz mu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 20188 yıl comment_466266 kapı kolu değişimi olmadan sadece anahtarsız giriş anteni montajı ve elm ile anahtarsız girişin aktif hale getirildiğini okumuştum facebookta forumda araştırdım ama benzer birşy bulamadım. hatta aynı işlem ile bagaj kapağıda açılıyordu videosu vardı. bununla ilgili araştırma yapan yada bilgisi olan var mıdır? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 20188 yıl comment_466267 4 dakika önce, Özgür Yıldız yazdı: kapı kolu değişimi olmadan sadece anahtarsız giriş anteni montajı ve elm ile anahtarsız girişin aktif hale getirildiğini okumuştum facebookta forumda araştırdım ama benzer birşy bulamadım. hatta aynı işlem ile bagaj kapağıda açılıyordu videosu vardı. bununla ilgili araştırma yapan yada bilgisi olan var mıdır? Özgür kapı kolu olmadan sadece anten taktık diyelim. Arabanın yanına geldiğinde antene, kapıları açacam etrafına bi bak anahtar yakınındamı diyecek bir tetik mekanizması olması lazım (kapı kolu içindeki hareket algılayıcı yani). Arabadan inince kapıları kilitlemek için yine bir düğme olması lazım. Kapı kolu şart yani. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 20188 yıl comment_466268 Bende öyle düşünüyorum ama özellikle de sordum videonun altına yorum yapmıştım kolun değişmesine gerek yok diye yazmıştı videoyu paylaşan ama şimdi bulamıyorum videoyu yada kişiyi o yüzden burda konuyu görünce yazayım dedim. belki kilitleme yine kumandadan oluyordur ama araca yaklaşınca merkezi kilit otomatik açılıyordur. çünkü videoda araç kilitliyken bagajdaki açma düğmesi aktif değil kumandayı yaklaştırıp bagajdaki açma butonuna basınca sanki kumandadan bagaj açma yapmış gibi bagaj açılıyordu. aynı işlemi kapılar için uygulayabiliyormuyuz diye sordum onu zaten uyguladım bu bagaj eklentisini yeni yaptım demişti. kol değişimi gerekmiyor demişti Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 20188 yıl comment_466269 Şimdi, Özgür Yıldız yazdı: Bende öyle düşünüyorum ama özellikle de sordum videonun altına yorum yapmıştım kolun değişmesine gerek yok diye yazmıştı videoyu paylaşan ama şimdi bulamıyorum videoyu yada kişiyi o yüzden burda konuyu görünce yazayım dedim. belki kilitleme yine kumandadan oluyordur ama araca yaklaşınca merkezi kilit otomatik açılıyordur. çünkü videoda araç kilitliyken bagajdaki açma düğmesi aktif değil kumandayı yaklaştırıp bagajdaki açma butonuna basınca sanki kumandadan bagaj açma yapmış gibi bagaj açılıyordu. aynı işlemi kapılar için uygulayabiliyormuyuz diye sordum onu zaten uyguladım bu bagaj eklentisini yeni yaptım demişti. kol değişimi gerekmiyor demişti Orjinal sistemde bu mümkün değil.Kapı kolu,anten,beyin bunlar şart. Sizin gördüğünüz sonradan yapma bir sistemdir.Ben 4 kapıyada yaptım anahtarsız giriş.Ama bir sonraki arabamda böyle birşeye kalkışmam muhtemelen.Çünkü çok meşakatlı bir iş.Kabloları kapıdaki körüğün içinden geçirmek özellikle hassasiyet istiyor.Ama alışmadımda değil Şimdi başka arabaya bineceğim zaman kilitleri açmadan kapı kolunu çekiyorum.Ama kapılar açılmıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 20188 yıl comment_472121 Arkadaşlar merhabalar.Gürkan hocamın aracına bagaj için anahtarsız giriş yaptığını görünce bende bagaj için anahtarsız giriş yapmaya karar verdim.Daha önce 4 kapıyada anahtarsız giriş yapmıştım zaten,birtek bagaj kapağı kalmıştı.Gürkan Hocam sağolsun anten için yardımcı oldu.Bugün bagajımada anahtarsız girişi uyguladım.Artık aracımın 5 kapısındada anahtarsız giriş mevcut.Gürkan Hocama buradan tekrar teşekkür ediyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 20188 yıl comment_472125 Bir saat önce, Mehmet Çallı yazdı: Artık aracımın 5 kapısındada anahtarsız giriş mevcut Ohh ne güzel, 5 kapı bende bile yok, kıskansam mı acaba ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 20188 yıl comment_472127 5 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Ohh ne güzel, 5 kapı bende bile yok, kıskansam mı acaba ? Sen uzaktan çalıştırma bile yaparsın hocam Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 20188 yıl comment_472134 12 dakika önce, Mehmet Çallı yazdı: Sen uzaktan çalıştırma bile yaparsın hocam Onu Rusya'da kullanıyorduk, burada ihtiyaç yok ? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın