Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 20178 yıl comment_449190 15 dakika önce, Mehmet Çallı yazdı: Teşekkürler Serkan Bey, Satıcı ön sol,ön sağ,arka sol ve arka sağ olarak 4 adet kol olduğunu söyledi.Daha sonra link eklerim.Şirket bilgisayarında olduğum için site açılmıyor.Alışveriş sitelerine erişim engelli malesef.Dediğiniz yeşil dişi soketli kablolara ebay'da 40 dolar para istiyorlar tanesine.Başka bi yerdede bulamadım internette.Kapıları sökmek ve tesisat çekmek sorun değil.Severim böyle şeylerle uğraşmayı.Benim kafamda soru işareti olan kısım confrad modülündeki kablolar.Yukarıdada yazdığım gibi 4 kapı için modülde 24 pin mi var? Yoksa 4 kapıdan çektiğim kabloları birleştirip belirttiğiniz 6 adet kabloya mı bağlayacağım? yeşil soket isterseniz bende var 5 adet tanesini 50 tlden almıştım. ön ve arka kapı kolu bağlantıları farklı arka kapı kollarından 3 kablo confrata çekeceksiniz. ön kapılardan 6 kablo çekiceksiniz confrata kadar . confratın orada birleşim yapmadan önce ön ve arka kapılardan gelen kabloları sinyallerine göre birleştirin confrata ondan sonra bağlantı yaparsınız. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 20178 yıl comment_449192 Anladım Serkan Bey.Ürünler geldiğinde dişi soketler paketten çıkmazsa sizin soketlere talip olabilirim.Bagaj kapağı için bulduğunuz buton çalıştımı acaba? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 20178 yıl comment_449193 1 dakika önce, Mehmet Çallı yazdı: Anladım Serkan Bey.Ürünler geldiğinde dişi soketler paketten çıkmazsa sizin soketlere talip olabilirim.Bagaj kapağı için bulduğunuz buton çalıştımı acaba? ok. buton maalesef çalışmıyor .bagaj için değişik bir sistem yaptım açma var fakat kilitleme yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 20178 yıl comment_449195 Bu kapı kollarının içindeki açma ve kapatma sensörlerini söküp bagaj açma düğmesinin oralara bir yerlere adapte edemezmiyiz acaba Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 20178 yıl comment_449196 3 dakika önce, Mehmet Çallı yazdı: Bu kapı kollarının içindeki açma ve kapatma sensörlerini söküp bagaj açma düğmesinin oralara bir yerlere adapte edemezmiyiz acaba focus 3 te uğraşırsanız olur yalnız mcada bagaj kapağı bakalit değil saç gerek yok dedim ben delmek kesmek vs çok riskli Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 20178 yıl comment_449197 1 dakika önce, Serkan Karakoca yazdı: focus 3 te uğraşırsanız olur yalnız mcada bagaj kapağı bakalit değil saç gerek yok dedim ben delmek kesmek vs çok riskli Bu fikir kafama yattı benim Cevaplarınız için tekrar teşekkür ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 20178 yıl comment_449198 Bir saat önce, Mehmet Çallı yazdı: Teşekkürler Serkan Bey, Satıcı ön sol,ön sağ,arka sol ve arka sağ olarak 4 adet kol olduğunu söyledi.Daha sonra link eklerim.Şirket bilgisayarında olduğum için site açılmıyor.Alışveriş sitelerine erişim engelli malesef.Dediğiniz yeşil dişi soketli kablolara ebay'da 40 dolar para istiyorlar tanesine.Başka bi yerdede bulamadım internette.Kapıları sökmek ve tesisat çekmek sorun değil.Severim böyle şeylerle uğraşmayı.Benim kafamda soru işareti olan kısım confrad modülündeki kablolar.Yukarıdada yazdığım gibi 4 kapı için modülde 24 pin mi var? Yoksa 4 kapıdan çektiğim kabloları birleştirip belirttiğiniz 6 adet kabloya mı bağlayacağım? C-max konusunda paylaşmıştım .. Bagaj kapağı hariç focus ve c-max benzerdi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 20178 yıl comment_449202 Teşekkürler Murat Bey.Kollar geldiğinde takıldığım yerler olursa siz tecrübeli abilerimden yardım isticem @Murat Kav. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 20178 yıl comment_452010 Evet kollar geldi.2 tane 6 kablolu ve 2 tane 3 kablolu olmak üzere 4 adet kol geldi. 6 kablolu kollar makyajlı Aracımdaki confrad modülü bu Ve kullandığım şema bu Ama 4 kolun bir tanesini bile çalıştıramadım bir türlü.Acaba gözden kaçırdığım birşeymi var? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 20178 yıl Yazar comment_452011 55 dakika önce, Mehmet Çallı yazdı: Ama 4 kolun bir tanesini bile çalıştıramadım bir türlü.Acaba gözden kaçırdığım birşeymi var? bilgisayardan açtınız demi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 20178 yıl comment_452019 5 saat önce, Ozan Kar yazdı: bilgisayardan açtınız demi? Seni öpeceğim öpeceğim öpeceğim Gecenin 2 sine kadar balataları sıyırmıştım arabanın bagajında Her türlü kablo kombinasyonunu 4 kolda denedim.Arabayı bilgisayara bağlamak hiç aklıma gelmedi.Daha konunun başında okumuştum halbuki Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 20178 yıl comment_452034 bağlantılarda yanlış bilgisayardan açsanızda çalışmaz yeşil soket pin sıralamasıda yanlış gönderdiğiniz şemaya göre 4 nolu pin değil 5 boş olacak 5 nolu pin ortadaki 4 kenardaki kısaca 4 le 5 yer değiştirecek 1 le 2 yer değiştirecek ön kapı için arka kapı 3 7ve 4ü bağlantı yapcaksınız... Aralık 15, 20178 yıl Serkan Karakoca tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 20178 yıl comment_452095 8 saat önce, Serkan Karakoca yazdı: bağlantılarda yanlış bilgisayardan açsanızda çalışmaz yeşil soket pin sıralamasıda yanlış gönderdiğiniz şemaya göre 4 nolu pin değil 5 boş olacak 5 nolu pin ortadaki 4 kenardaki kısaca 4 le 5 yer değiştirecek 1 le 2 yer değiştirecek ön kapı için arka kapı 3 7ve 4ü bağlantı yapcaksınız... Serkan abi sabah Ozan'ın yazdığını görünce beynimde şimşekler çaktı Kaptım laptopu sabahın 6 buçuğunda koştura koştura arabaya gittim.Hemen focccus'tan gerekli değişikliği yaptım Veee ta taaaa kol çalışmaya başladı Şemayı Murat abinin daha önceki paylaşımından aldım.Gelen kolda yeşil soket dizilimi aynı bu şekildeydi. Ön kapı kolunda merkezdeki pinde (yani 4 numarada) kablo yok.Dışarıdaki pinler dolu.Arka kapı kolundada 1-2-4-6 nolu pinlerde kablo yok.3-5-7 nolu pinler dolu.Makyajlı kolla makyajsız kolda dizilim farklı olabilir mi? Ben şu anda sadece kolun birini denemiş oldum.Diğerlerinide yarın denicem çalışıyormu.Çalışıyorsa hemen sanayiye kolları boyatmaya Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 20178 yıl comment_452097 Mca ve makyajsız kasada sadece kilitleme sinyali ve kilit açma sinyali ters:)Sen bir şekilde kablo kombinasyonunu yapmışsın Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 20178 yıl comment_452099 3 dakika önce, Serkan Karakoca yazdı: Mca ve makyajsız kasada sadece kilitleme sinyali ve kilit açma sinyali ters:) Sen bir şekilde kablo kombinasyonunu yapmışsın Aynen.Zaten gece o kadar çok kablo söktüm taktımki kollar çalışmayınca beynim yandı Pes ettim bıraktım öyle.Sabah sadece bilgisayardan ayarı yaptım ve çalıştı.Şu anda kabloların sıralaması şemadaki gibimi onu bile hatırlamıyorum.Diğer kollarıda şu anda çalışan sıralamayla bağlayacağım.Herhalde onlarda çalışır Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın