Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Cmax Bozuk Yolda Alttan Ses Geliyor Mu?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Henüz 2000 km yol yaptım ve benim aracımda da benzer bir ses yok. Ancak aracın içinde yan direklerde (Emniyet kemeri bağlantısının bulunduğu yer) trim sesleri gelmeye başladı... :(

Cami hafif actiginizda da geliyor mu ayni ses? Bende emniyet kemeri ayar yerinden ses duyuyordum yukseligi degistirdim ses kesildi gibi oldu ancak bir sure sonra tikirti sesi dahada artmaya basladi, ancak cami hafif indirdigim zaman hic ses gelmiyor cami geri kapatiyorum tikirtilar yine gelmeye basliyor. Bi ara servise gidicem cozulebilir bir konu saniyorum

Yanıtlama zamanı:

Cami hafif actiginizda da geliyor mu ayni ses? Bende emniyet kemeri ayar yerinden ses duyuyordum yukseligi degistirdim ses kesildi gibi oldu ancak bir sure sonra tikirti sesi dahada artmaya basladi, ancak cami hafif indirdigim zaman hic ses gelmiyor cami geri kapatiyorum tikirtilar yine gelmeye basliyor. Bi ara servise gidicem cozulebilir bir konu saniyorum

Yiğit Bey camı indirmeyi hiç denemedim ama emniyet kemeri ayar yerini değiştirdiğim halde ses kesilmedi...

Biraz daha km yapayım diye düşünüyorum, belki farklı trim sesleri de duyarım. Sonrasında ben de servise gitmeyi düşünüyorum. Siz de giderseniz yapılan uygulamaları paylaşır mısınız ?

Yanıtlama zamanı:

sıkı bağlanmama tek sebebi bu.En kötü yalıtım malzemesi konulur ve yola devam ediliri dert değil trim sesi yeterki düzelttirmek isteyin.

Trim seslerini çözmenin en güzel yöntemi.Trim sesini yapan yere aynı taban renginde bir deri parçası sıkıştırılır hem göze batmaz hemde ses kesilir.
Yanıtlama zamanı:

7 aydır c max imı severek kullanmaktayım. Ne bir tıkırtı nede lakırtı var. Müzik seside sürekli olarak 4 de die bende.gayet memnunum.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Sonunda bugün kararımı verdim peşinatı da verdim aracımı çarşamba günü akşam alacağım. Yiğit bey ve Ferhat beye özellikle teşekkür ediyorum aydınlatıcı bilgileri için. Diğer arkadaşlar da gerçekten çok yardımcı oldu. Model aynı fakat sadece rengini değiştirdim. Beyaz yerine Ay Tozu Grisi almaya karar verdim. Araç şuan boya koruma uygulamasına girdi. Çarşamba akşamına da imzaları atıp aracı bayiden teslim alacağım. Tekrar tekrar çok teşekkürler herkese. Tecrübelerimi sizlerle paylaşacağım. Fotolarımı da tabii. Ayrıca ferhat inan ses gıcıklığı konusunda seninle yarışırım ve hatta geçerim diye düşünüyorum :) Çok kılımdır bu konuda gerçekten. Neyse çok heyecanlıyım bir an önce çarşamba gelse.......

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Sonunda bugün kararımı verdim peşinatı da verdim aracımı çarşamba günü akşam alacağım. Yiğit bey ve Ferhat beye özellikle teşekkür ediyorum aydınlatıcı bilgileri için. Diğer arkadaşlar da gerçekten çok yardımcı oldu. Model aynı fakat sadece rengini değiştirdim. Beyaz yerine Ay Tozu Grisi almaya karar verdim. Araç şuan boya koruma uygulamasına girdi. Çarşamba akşamına da imzaları atıp aracı bayiden teslim alacağım. Tekrar tekrar çok teşekkürler herkese. Tecrübelerimi sizlerle paylaşacağım. Fotolarımı da tabii. Ayrıca ferhat inan ses gıcıklığı konusunda seninle yarışırım ve hatta geçerim diye düşünüyorum :) Çok kılımdır bu konuda gerçekten. Neyse çok heyecanlıyım bir an önce çarşamba gelse.......

Ayda bir özellikle gece saatlerinde arabama biner tenha yollarda gezer ve sonradan oluşan yabancı bir ses varmı diye kontrol ederim.Sen anla bu konudaki titizliğim ne kadar.Ben sıfır araç alırken servisteki ustalar çok sevinmişti diyim sen anla(önceki aracımında focus 2 olduğunu ve 120 bin km de sattığımı tekrar hatırlatırım) :)

Hadi hayırlısı olsun.Kazasız belasız güle güle kullanın aracınızı.

ferhat tezcan tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Teşekkürler kardeş.

Yanıtlama zamanı:

Hayırlısı olsun sizinle aynı gün aynı saatlerde aynı renk araç teslim alacağız; biri c-max biri focus.

Simdiden hayirli ugurlu olsun Aydin, kazasiz cezasiz surusler dilerim...

C-max'dan niye vazgectin ?

Yanıtlama zamanı:

Simdiden hayirli ugurlu olsun Aydin, kazasiz cezasiz surusler dilerim...

C-max'dan niye vazgectin ?

Aslinda aklimin bir tarafi onda kaldi.bu arac icin iyi fiyat almis olmam en buyuk etken.vaz gectim denemez aslinda showrooma gittigimde cmax almak icin gitmistim :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.