Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 2 Sağ Marşpiye'yi Çarptım

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Dün malesef kendi dikkatsizliğim ve aceleciliğim yüzünden sağ taraftaki bir kaldırımı fark edemedim ve sağ marşpiyeyi tam iki kapının birleştiği yerin altından olmak üzere vurdum, hem 30 cmlik bir şekilde içe girdi hem de altındaki plastik bayağı yıprandı, servise yakın olduğumdan gidip fiyat alayım dedim ama söyledikleri fahiş fiyatı şimdi burdan yazmamayım da sizin de siniriniz bozulmasın, adam o bölgeyi kesip sacını değiştirecez dedi ama arkadaşlar çekiçle düzeltilebilir ya da vakumla çekilebilir gerek yok parça değişimine gibi yorum yaptılar.

Öğleden sonra resim eklerim ama konu hakkında bilgisi olan varsa Ankara'da nerede yaptırılır ve ortalama ne kadar tutar ?

Yanıtlama zamanı:

Tamiri en zor olan kısımlardan biridir.

Genelde saç kesilip değiştirilir; yırtık var mı yada ne kadar bir kısımdan bahsediyoruz resim olmadan söylemek zor.

Geçmiş olsun; herkesin başına gelebilecek çok sık karşılaşılan bir hasar, sıkma canını.

Yanıtlama zamanı:

bende de 20cm şoför tarafında var, auto king yaparmı bilmiyorum. Boş bir gün götüreceğim.

Yanıtlama zamanı:

Eğer sac yırtılmamışsa. Yüzeydeki boya kazınır (sadece vuruk bölge) Punta ile çekilir. Ondan sonra astarlanır lokal olarak boyanır.

Canınızı sıkmayın. Herhangi bir kaportacıya götürün aracınızı 200 lira civarı bir masrafı olur.

Geçmiş olsun

Yanıtlama zamanı:

Benim aracım da dahil olmak üzere istanbulda bu tür göçükleri olan çok focus gördüm ogün nün tarif ettiği şekilde problem giderilir geçmiş olsun.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bildiğim kadarıyla yırtılmamış ama öğlen detaylı bakar foto eklerim böylece daha net fikir sahibi oluruz, ancak dün sinirimi bozan şey servisteki adamın bakıp 1200'e yaparız demesi, ondan sonra daha önce eski arabamı yaptırdığım bir kaporta ustası vardı onu aradım telefondan tarif ettiğin kadarıyla 500 ile 800 arası tutar dedi,bende çok diyince o altındaki plastik sadece 200 lira dedi, desenize ayak üstü kazıklamaya çalışıyorlar.

Yanıtlama zamanı:

Bildiğim kadarıyla yırtılmamış ama öğlen detaylı bakar foto eklerim böylece daha net fikir sahibi oluruz, ancak dün sinirimi bozan şey servisteki adamın bakıp 1200'e yaparız demesi, ondan sonra daha önce eski arabamı yaptırdığım bir kaporta ustası vardı onu aradım telefondan tarif ettiğin kadarıyla 500 ile 800 arası tutar dedi,bende çok diyince o altındaki plastik sadece 200 lira dedi, desenize ayak üstü kazıklamaya çalışıyorlar.

Benim söylediğim fiyat alttaki plastik parça hariç fiyat. aşağı yukarı tahmini. Düzeltme + boya 200 civarı bişey olur. Çıkmacılardanda o parçayı temin edebilirsiniz. Fiyatı hakkında bilgim yok.

Benimde marşpiyem ezik 1 senedir :) Ormana girdiğimde kesilmiş ağaç kökünün kurbanı oldum :)

Yanıtlama zamanı:

Servis açıkça biz bununla uğraşmasak daha iyi demiş.

Servis ne ile uğraşıyor ki zaten abi :)

civata sök parça değiştir civata tak. Gönder gitsin :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Otokoç'a gittim adama gel arabaya bak diyorum arabayı önüme getir ben gelemem diyor, gelip bakıyor 1200 diyip gidiyor, ne kadar işi var diyorum 1 günlük ama bende 12 gün kalacak araban diyor.

Bunlardan gidip araba alan bizim aklımıza şaşayım derim de başka da çaremiz yok.

Bu adamları şikayet edecek bir merci yok mu diye bakındım, müdür içeride bir bayanla kakara kikiri muhabbette, öyle müdüre böyle usta.

Sanırım müşteri memnuniyeti bir tek Mercedes Bmw'de oluyor ,bakıma götürüp 2500 lirayı bayıldıktan bir hafta sonra arayıp özledik sizi diyip bruncha davet ediyorlar :)

Yanıtlama zamanı:

Otokoç'a gittim adama gel arabaya bak diyorum arabayı önüme getir ben gelemem diyor, gelip bakıyor 1200 diyip gidiyor, ne kadar işi var diyorum 1 günlük ama bende 12 gün kalacak araban diyor.

Bunlardan gidip araba alan bizim aklımıza şaşayım derim de başka da çaremiz yok.

Bu adamları şikayet edecek bir merci yok mu diye bakındım, müdür içeride bir bayanla kakara kikiri muhabbette, öyle müdüre böyle usta.

Sanırım müşteri memnuniyeti bir tek Mercedes Bmw'de oluyor ,bakıma götürüp 2500 lirayı bayıldıktan bir hafta sonra arayıp özledik sizi diyip bruncha davet ediyorlar :)

vala mı...süpermiş Bmw 1 alıcam kesin obrunchı merak ettim ordaki hatunlarda uzun boylu zaten.... :P

ya boşver sıkma canını kaskon varsa git yaptır yoksa kasko yaptır sonra yaptırırsın üzüldüğün şeye bak...

Yanıtlama zamanı:

1 şirkete göre sudur demek yanlış, BMW mercoya bunlar için zaten fazla para oduyorsunuz ;)

Dün misal saat 21-22 gibi servis müdürünü arayıp şu lastik var mı ? Fiyatı nedir? diye sorabiliyorum (sordum)

hadi yap BMW de :) telefon bulursan :)

Şikayet mercii Otosan'dır.

Sunu da unutmamak gerekir; usta'sından kalfa'sına oradan müdürüne kadar, onlara da özel olduğunu hissettirip iyi diyalog kurmalısınız ; yapmazsanız sıradan olmaktan öteye geçemezsiniz.

Yanıtlama zamanı:

yalakalık mı yapıcaz kardeşim..... :smiley2k:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.