Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Hangi Antivirüs Programı Ve Neden?


Önerilen Mesajlar

Guest Sadık Taşyürek

lisanslı her iki notebook um da Microsoft Security Essentials kullanıyorum ve gayet memnunum. anti virüs programının güvenilirliğini denemek için sistemden kaldırıp yerine kaspersky ve bazen de avast kurarak tarama yaparım. bu güne değin diğer 2 program makinelerde her hangi bir probleme rastlamadı. bu da kullandığım Microsoft Security Essentials ın güvenilir olduğunu ispat etti.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Tabikide internette dolanırken ne kadar "kaşındığınıza :kıhkıh: " bağlı. Ben en kötüsü olsa bile bir program kurulması taraftarıyım. Virüsün nereden nasıl geleceği belli olmayabiliyor ve benim gibi canınız sıkıldıkça aklınıza takılan birşeyi detaylı araştırmaya kalkıyorsanız gerekli.

Virüs programı kadar etkili olduğunu düşündüğüm şey Chrome ve Firefox'ta bulunan WOT (Web of Trust) eklentisi. Bu eklenti sayesinde kullanıcılar girdikleri sitelerin zararlı olup olmadıklarını değerlendiriyorlar ve zararlı olma ihtimali çok yüksek olan siteler siteye girmeden önce uyarı alıyorsunuz. Malesef ki çoğu sitede belirsiz olsa da bilinen virüslü sitelere girmenizi engeller diye tahmin ediyorum.

Edit: Ccleaner'ı da uzun süredir kullanıyorum ve faydalı olduğunu düşünüyorum.

Mertcan Çelik tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Fabrikadaki yaklaşık 75 makinede ve 4 sunucuda son 7 yıldır f-secure ürünlerini kullanıyorum, kaynak kullanımı, koruma performansı ve merkezi yönetim avantajları ile tüm makineler güven altında. virus kaynaklı problem çözmeyeli 7 yıl oldu.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 4 hafta sonra...
  • 2 yıl sonra...

Konu hortluyor ama bir sorum var :) 1 ay kaspersky kullandım yazın başında sonra kim takar dedim yenilemedim ama şimdi bilgisayar bir tuhaf bir tarattırıyım diyorum. İnternette 2014 için en iyi Bitdefender gözüküyor. Kullanan var mı memnun musunuz ? Yoksa Kaspersky ye devam mı edeyim ?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bitdefender şimdi indirdim. Normal çalışırken kasma yok taratma da kasıyor biraz. Arayüz başarılı.Tarama ise hızlı gibi 30 dakika %30 taradı 750 gblik hafızanın %70 i dolu. Umarım memnun kalırım lisansı alırım.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.