Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 201214 yıl comment_90194 arkadaşlar malum yaz sıcakları başladı artık klima hayatımızın bir parçası oldu . Benim sorunum klima açık iken arabanın kalkışlarda çok zorlanıyor olması hani klimanın verdiği bir güç kaybı mutlakaki vardır ama benim araba sanki normalin üzerinde zorlanıyor gibi araba belirli sürate gelene kadar bu zorlanmayı çok belli ediyor acaba klimada bir sorun olabilir mi ? TEŞEKKÜRLER Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 201214 yıl comment_90195 Yaz ayına gelmeden filtreleri elden geçirmekte fayda var tabi.. Kontrol şart. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 201214 yıl Yazar comment_90199 Filtrelerden kastın polen se değişti diger bakımlarıda 3 ay önce yapıldı ama gaza hiç bakılmadı acaba gazdan olabilirmi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 201214 yıl comment_90200 Filtrelerden kastın polen se değişti diger bakımlarıda 3 ay önce yapıldı ama gaza hiç bakılmadı acaba gazdan olabilirmi Gaz derken lpg'li mi? Olabilir bilgim yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 201214 yıl Yazar comment_90203 yok kardeş klima gazı acaba eksilmesi böyle birşeye neden olabilirmi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 201214 yıl comment_90205 yok kardeş klima gazı acaba eksilmesi böyle birşeye neden olabilirmi O Çekiste etki etmez mantıken. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 201214 yıl comment_90206 Klima gazı herhangi bir çekiş düşüklüğü yapmaz, bağımsız sistemlerdir. eğer araç çok zorlanıyorsa klimanın tahrik aksanımlarını kontrol etmede fayda var Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 201214 yıl Yazar comment_90210 tahrik Klima gazı herhangi bir çekiş düşüklüğü yapmaz, bağımsız sistemlerdir. eğer araç çok zorlanıyorsa klimanın tahrik aksanımlarını kontrol etmede fayda var tahrik aksamı nedir ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 201214 yıl comment_90217 Klima gazı eksik ise aracı daha az zorlar veya bitmiş ise hiç etkisi olmaz,kompresör rahatlamıştır çünkü.Ben 2.0 motor araç kullanmama rağmen klima etkiliyor,aynı performans için biraz daha devirli kullanmak gerekiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 201214 yıl comment_90218 kayış yardımı ile klima motoru tahrik olur, siyah kısımda bir zorlanma (bilya vs.) olabilir. bu kısımdan bahsetmiştim. Haziran 17, 201214 yıl Soner Yaz tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 201214 yıl comment_90233 arkadaşlar malum yaz sıcakları başladı artık klima hayatımızın bir parçası oldu . Benim sorunum klima açık iken arabanın kalkışlarda çok zorlanıyor olması hani klimanın verdiği bir güç kaybı mutlakaki vardır ama benim araba sanki normalin üzerinde zorlanıyor gibi araba belirli sürate gelene kadar bu zorlanmayı çok belli ediyor acaba klimada bir sorun olabilir mi ? TEŞEKKÜRLER Ayhan Bey klimalı ilk yaz mı yoksa hissettiğiniz geçen senelere göre olumsuz bir fark mı? Eğer ilk yzınız ise kompresör devredeyken biraz motor gücünden çalar, bu da özellikle ilk kalkışlarda, hele ki düşük devirdeyseniz kendini daha iyi belli eder, biraz daha devirli kullanmak bunu çözer. Yok eskiye göre fark varsa kompresöre bir baktırmakta yarar var. Bu arada soğutma performansı da kötü değil anladığım kadarı ile. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 201214 yıl comment_90266 Klima gazı ile alakası yoktur.Klimanızın gazı azalmaz zaten.Kaçak varsa kaçar ve biter.Kullanıma bağlı olarak azalma yoktur.. Aynı sorunu bende yaşıyorum.Çok güçten düşürüyor klima kalkışlarda.Klima açıkken biraz daha fazla gaz verip debriyajdan ayağımı öyle çekiyorum.yoksa stop ettiriyorum acemi şoförler gibi:)) Hareketli aksamlarda sorun olacağını zannetmiyorum.Bilyası bozulsa ses yapar.İçindeki elektrikli devreye sokucu mekanizmada sorun olsa verimli çalışmaz ses yapar.Yinede çok anormal bir düşüş varsa çekişte,devirde dalgalanma yapıyorsa yetkili servise gösterin derim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 201214 yıl comment_90275 Klima gazı kullanımla azalmaz,eksik demek ya zamanında gerkenden az gaz basılmış veya kaçak nedeniyle eksilmiş demektir ki kaçak varsa kaçağın miktarına göre zamanla biter.Gaz azaldıkça kompresörün yükü azalacağından motora olan etkisi de azalır. Gazı tamamen bitmiş olan bir klima yı açtığınızda araçta bir fark göremezsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 201214 yıl comment_90285 Talip Bey gayet güzel izha etti zaten Gazla alakası olamaz yani. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın