Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Talip Eren

Üye
  • Toplam İleti

    40
  • Katılım

  • Son ziyaret

Talip Eren Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Mersin
  • Arabam:
    Honda Accord 2.0i
  • Meslek:
    Elekt. Tekn.i
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

1.289 profil görüntüleme

Talip Eren's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

27

Toplam Beğeni

1

Forum Yanıtları

  1. Adaşıma yardımcı olmak istedim,hala da arayıştayım.Eskişehir den yine bir focus sahibi arkadaşımıza aynı modülü vermiştim,o nu aradım ama onlar da kendileri bağlamış.Türkiye nin hemen her yerinde oto elektrikçilere telefonla destek vererek montaj yaptırıyorum,henüz Eskişehir de denk gelmedi Talip arkadaşımla da konuştuk,bir kontrol lambası olursa telefonla görüşerek kendimiz de bağlarız aslında. Stop etmeme olayı montajla alakalı bir durum.Far anahtarına gelen 2 tane,bazı modeller de 3 tane kontak çıkış voltajı var,bunlardan doğru olanı deneyerek bulmak ve bağlantıyı buraya yapmak lazım.O zaman stop etmeme sorunu olmaz.Başlarda bizde bu hataya düştük,bulduğumuz ilk kontak çıkış voltajına bağlayınca şansa kalıyor,yanlış kablo ise bu durum olabilir.Aracın ve farların çalışmasına bir etkisi olmaz.
  2. Oktay ustam eline sağlık.Güzel iş çıkarmışın yine. vesile ile Murat beyin 3. ve 6. sorularına cevaben, 3-follow me home modülü rahatlıkla uygulanabilir,bu konuda Oktay ustam da tecrübelidir. 6-Lazer logo için istenilen her şeyi yapabiliyoruz,isim,cisim,marka,logo farketmiyor.Konuyu dağıtmamak için burada örnek vermeyeceğim,bilahare başka konuda örnekleri fotoğraflarım.
  3. Amerikan park montajı kolay bir modüldür Tolga bey,her oto elektrikçi rahatlıkla bağlar.El yatkınlığınız varsa kendiniz bile bağlayabilirsiniz.Telefonla yardımcı oluyorum.İstanbul da montaj için daha önceden görüştüğüm ustalarımız var ama far sensörü montajı yaptılar.
  4. Mondeo nun steyşın ı biraz audi yi andırdı sanki,bana mı öyle geldi.
  5. Uzun yolculuklarda bu özelliği aramıyor değilim.
  6. Drl kontrol modülü ile aynı sistem,o modül biraz değişiklik yapılır ve güçlendirilirse olabilir.
  7. Aynaları orjinalde katlanan bir modelde uygulanabilir diye düşünüyorum,üniversal olarak yapmak için önce mekanik aksamı halletmek gerekir.Daha öncede bu konuda istek oldu,nette de bu konu ile ilgili devre görmüştüm bir ara.Ama dediğim gibi elektronik kumanda sisteminden önce mekanik aksam daha önemli.Özellikle o konuda çalışma yapmadım,elektronik kısmı bir şekilde yapıldığı zaman her araç sahibi isteyecek,mekaniği ne olacak,ne kadar tutacak,yapılabilecekmi???.Bunları insanlara anlatmak çok zor.
  8. Teknik olarak bu mümküm Emir bey,ancak 2 kat maliyet ve fiyat olur ve daha önemlisi bu modül alışılagelenlerin dışında parlaklık ayarlı olduğu için tek noktadan kontrol edilmeli,yoksa eşit parlaklık ayarı tutturmak çok zor olur.Taş dirençli olanlara alışıldığı için böyle isteyebilirsiniz ama bunun montajı kolay,fazla kablo karmaşasıda yok aslında,bir arada olduğu için öyle görünüyor. Çakar led stop konusunda bir planım şu an için yok,hazırdaki çeşitlere ancak yetişebiliyorum,sizi de kırmak istemem ancak yakın zamanda bir olasılık görünmüyor.
  9. Merhaba.Modüllerim hakkında merak ettiğiniz ve sormak istedikleriniz bu konudan yanıtlamaya çalışacağım.Teşekkürler.
  10. 100.000 TL ye çıktıktan sonra çok daha cazip alternatifler olacaktır.
  11. Lastik balansı olabilir mi?.
  12. Talip Eren

    Yeni Citroen Ds5 Reklamı

    Citröen sonunda tasarım yapmaya başladı,eski modelleri gerçekten çirkindi.
  13. Öncelikle hız fekakettir diyeyim ben de.Kadran da gördüğünüz maximum hızlara aldanmayın,belli hızlardan sonra fazlaca sapma olur,bir çeşit pasif güvenlik diyebilirim.Bir örnek vereyim,kardeşim de megane 2 1.5 dizel vardı,80 beygir ve gaza dokunuca 200 e oturuyor,biraz daha yol olursa 230 gösteriyordu,aslında gerçek son sürati 180 civarı idi(ölçüldü),biraz abartmışlardı yani.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.