Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Rölantide Stop Ediyor.. F3 Style Plus 1.6 Sedan

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Eğer fabrika çıkışından sonra müdehale edilmediyse, mevcut...gitmeniz gerekiyor.

Etis güncel değil yani öylemi? yani şuan güncelleme görünüyor gidip bu güncellemeleri yaptırsamda görünmeye devam mı edicek ?

• Yanıt 58
  • Görüntüleme 12,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hakan Saraç
    Hakan Saraç

Arkadaşlar sizlerden edindiğim derin bilgiler sonucu ben de sonunda servise giderek yazılım güncellemesi yaptırdım.Tabi Rusya da servise gidip yazılım güncelletmek öyle hemen mümkün değil,öncelikle ya

• Muammer DEMİR
    Muammer DEMİR

Arkadaşlar Yeni yazılımı yüklettim araçta herhangi bir sorun kalmadı ve Artıları var dik bayırda kalkarken motorda bayılma oluyordu artık yok ve araçın motor gücünde hissedilir bir değişme var gaza do

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Eheheh ne mutlu hepimize.. Hadi hayırlı olsun...

Yanıtlama zamanı:

Etis güncel değil yani öylemi? yani şuan güncelleme görünüyor gidip bu güncellemeleri yaptırsamda görünmeye devam mı edicek ?

Denemedim :) acil kampanyalar mesela silinmemişti . Bunlarda silinmeyebilir.

Dediğimiz gibi site sadece on bilgi servis'e gitmeden bunun hakkında tartışmak biraz havaya gidiyor

Yanıtlama zamanı:

ford focus 1.6 stayl 2011 model arcımda aynı sorun var klima acıkken arac rolantide dururken stop ediyo servise gittim ne yazılım var dediler ne yok dediler acıkcası onlara da sinirlendim ne yapmamızlazım yazılım varmı yok mu veya yazılım sorunu cözüyomu

Yanıtlama zamanı:

ford focus 1.6 stayl 2011 model arcımda aynı sorun var klima acıkken arac rolantide dururken stop ediyo servise gittim ne yazılım var dediler ne yok dediler acıkcası onlara da sinirlendim ne yapmamızlazım yazılım varmı yok mu veya yazılım sorunu cözüyomu

Çözebilir, yazılım var evet , eğer yaptırmadıysanız daha önce

Yanıtlama zamanı:

Hoşgeldin keşke bir merhaba deseydin önce.

Yanıtlama zamanı:

Hoşgeldin keşke bir merhaba deseydin önce.

Haklısın özür diliyorum ve merhaba diyorum coktan beri takip ettigim için kendimi burada eski zannettim
Yanıtlama zamanı:

benim yazılımıda kontrol etme ihtimaliniz varmı

Yanıtlama zamanı:

özel mesaj için yeterli iletiniz yok diyor en az 5 ileti gerekli diyo bu ne oluyo

Yanıtlama zamanı:

o ne oluyor şimdi merhaba de

sonra hoşbulduk de

sonra cevbı alınca hdi eyvallah de.. oluyor işte

5 mesaj hakkı o

merhaba

sorunum var

hoşbulduk

teşekkürler

eyvallah genedeli tüm üyelerimizin klasik mesaj kipleri bunlar...

Yanıtlama zamanı:

Yakup bey çok teşekkür ediyorum bu güncelleme bilgilerini yaıp servise versem yok diyemezler heralde onlarda görür dimi aksi bişey söylerlese kavga edecam artık

Yanıtlama zamanı:

Yakup bey çok teşekkür ediyorum bu güncelleme bilgilerini yaıp servise versem yok diyemezler heralde onlarda görür dimi aksi bişey söylerlese kavga edecam artık

Yok güncelleme falan diyebilirler hazırlık lı ol sen yinede :D

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.