Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 201214 yıl comment_89595 kardeşimin mezuniyeti için 1 hafta geçirmiştim gökovada mukemmel bır yer ayrıca suan hatırlamıyorum adını mert kumu degerli olan yer neresiydi ya ben emsalsiz nitelikte görüyorum orayı kum değil yaşayan bir organizmadır kendisi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 201214 yıl comment_89596 Kleoparta adası Serdarım Tekne turuyla gidiliyor. Veya Marmaris'e giderken Sedir adası olarakta geçer oradan da ulaşım mevcut. aynen kardesim tekne turuyla gittik biz çok begendım orayı Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 201214 yıl comment_89598 Ben fethiyeden tekne turuyla gitmiştim o adaya Fethiye taraflarında kleopatrayla ilgili bir çok yer mevcut ama benim bahsettiğim yere getirmez onlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 201214 yıl comment_89600 Gökova güzeldir ama max. 2 gün kalınır. 1. gün akşam saatleri azmak turuna çıkılır; 2. gün tekne turu ile kleopatra plajına falan gidilir. Abicim rüzgar sörfü var daha Son günde akbüke doğru yola çıkılır yol üzerinde güzel koylar var Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 201214 yıl Yazar comment_89601 Fethiye taraflarında kleopatrayla ilgili bir çok yer mevcut ama benim bahsettiğim yere getirmez onlar. Doğrudur yaparlar çakallar Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 201214 yıl comment_89605 Doğrudur yaparlar çakallar Aslında tatil planınız kaç günlük bilmiyorum ama gökova'da 2 gün daha sonra dalyan-dalaman tarafına geçilebilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 201214 yıl comment_89607 Mert sen bana 5 gün geçirebileceğim bi yer söyle, rehberimiz sensin sonuçta Ayvalık'a mı gidelim? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 201214 yıl comment_89608 Mert sen bana 5 gün geçirebileceğim bi yer söyle, rehberimiz sensin sonuçta Ayvalık'a mı gidelim? Önce bölge seç ki sana yardımcı olabilsin. Kuzey ege Güney ege Akdeniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 201214 yıl Yazar comment_89609 Aslında tatil planınız kaç günlük bilmiyorum ama gökova'da 2 gün daha sonra dalyan-dalaman tarafına geçilebilir. Maksimum 4 yada 5 gün Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 201214 yıl comment_89610 Önce bölge seç ki sana yardımcı olabilsin. Kuzey ege Güney ege Akdeniz Kuzey ege... hep güneydeydik şimdiye kadar abi... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 201214 yıl comment_89613 Mert sen bana 5 gün geçirebileceğim bi yer söyle, rehberimiz sensin sonuçta Ayvalık'a mı gidelim? Ahmedim sen bu sene kuzey ege yap. Gökova , Dalaman , Dalyan bu taraflara araçla gelme imkanın varsa daha güzel olur Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 201214 yıl Yazar comment_89614 Önce bölge seç ki sana yardımcı olabilsin. Kuzey ege Güney ege Akdeniz) Güney ege yada akdeniz.Antalya ötesi gerek yok Alanyaya kadar gitmiştim Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 201214 yıl comment_89616 Maksimum 4 yada 5 gün Ferhat Bey aracınızla gelecekseniz ben tatili gökova , dalyanda sarıgerme ve akbük taraftarıyım Belki yorucu görünebilir ama güzel geçer Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 201214 yıl Yazar comment_89622 Ferhat Bey aracınızla gelecekseniz ben tatili gökova , dalyanda sarıgerme ve akbük taraftarıyım Belki yorucu görünebilir ama güzel geçer Tatile yatmaya gelen kişilerden değilim baştada belirttiğim gibi yorucu olması demek eğlenceli olucak demektir benim ve eşim için ve hatta 4 yaşındaki oğlum için tatil demek gezmek demek Oğlum her tatile gidişimizde tüm yol boyu gözler faltaşı gibi açık ama dönüşte daha yola çıkmadan koltuğunda bi uyur eve kadar gelirizde yine uyanmaz . Gökovayı bayadır aklımdaydı ama çok üstünde durmamıştım iyi oldu bu ben biraz araştırayım tekrar teşekkürler fikir için Haziran 15, 201214 yıl ferhat tezcan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 201214 yıl comment_89627 Kuzey ege... hep güneydeydik şimdiye kadar abi... Yukarıda eklediğim tropikal ada tadındaki oliviera ya bakabilirsin. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın