Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Günün Yemeği :)

Featured Replies

• Yanıt 2,4k
  • Görüntüleme 267,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

60d0167bb6cdf29ed8655e0e9d8b34af.jpg

Ben de internette bi yemek tarifi gördüm onu deniyorum şu an [emoji1]

Yanıtlama zamanı:

60d0167bb6cdf29ed8655e0e9d8b34af.jpg

Ben de internette bi yemek tarifi gördüm onu deniyorum şu an [emoji1]

Tavuk var değilmi strechin içinde? İçine ne baharat koydun?

Bumbara gel [emoji3][emoji3][emoji3]

Mumbar değilmiydi o yahu?

Yanıtlama zamanı:

Evet abi tavuk. İçine un dışında bir şey koymadım.

http://m.youtube.com/watch?v=id7AzTwJSjY

Tarifin linki de bu :)

Tamam hatırladım. Biraz tuz koymanda fayda olabilir unla beraber. Bu arada bunun tadı pişirirken değilde sunarken üstüne koyduğun sostan gelir haberin olsun. Diğer türlü bildiğin haşlama tavuk olur bence ;)

Sonucunu merak ediyorum, anlatırsın. Bir ara bende deneyeceğim.

Yanıtlama zamanı:

Tamam hatırladım. Biraz tuz koymanda fayda olabilir unla beraber. Bu arada bunun tadı pişirirken değilde sunarken üstüne koyduğun sostan gelir haberin olsun. Diğer türlü bildiğin haşlama tavuk olur bence Sonucunu merak ediyorum, anlatırsın. Bir ara bende deneyeceğim.

abi fiyasko oldu :D oranı fazla kaçırmışım ilk defa yaptığım için böyle oldu ama eminim doğru yapılırsa lezzetli bi şey özellikle derinin kızarması mükemmel bir tat. 

Yanıtlama zamanı:

abi fiyasko oldu :D oranı fazla kaçırmışım ilk defa yaptığım için böyle oldu ama eminim doğru yapılırsa lezzetli bi şey özellikle derinin kızarması mükemmel bir tat. 

Geçmiş olsun. Yemek yapmak bir sanat hakikaten. Bundan güzel bir lezzet çıkarsa paylaşırsın. Ben araya tane karabiber koymayı düşünüyorum mesela. Karabiberden dolayı ben yiyemem ama lezzetli olacağını düşünüyorum.

Yanıtlama zamanı:

Geçmiş olsun. Yemek yapmak bir sanat hakikaten. Bundan güzel bir lezzet çıkarsa paylaşırsın. Ben araya tane karabiber koymayı düşünüyorum mesela. Karabiberden dolayı ben yiyemem ama lezzetli olacağını düşünüyorum.

Karabiber güzel olabilir. Baharatsız yavan oluyor. 

Yanıtlama zamanı:

Tamam hatırladım. Biraz tuz koymanda fayda olabilir unla beraber. Bu arada bunun tadı pişirirken değilde sunarken üstüne koyduğun sostan gelir haberin olsun. Diğer türlü bildiğin haşlama tavuk olur bence ;)

Sonucunu merak ediyorum, anlatırsın. Bir ara bende deneyeceğim.

Ofise ikinci gelişim miydi neydi, fırını hiç kullanmıyon herhalde dediydim, türlü türlü yemekler saydıydın yaparız yeriz diye, kaç ay yıl oldu bişe yok peeh :ban:

Yanıtlama zamanı:

Ofise ikinci gelişim miydi neydi, fırını hiç kullanmıyon herhalde dediydim, türlü türlü yemekler saydıydın yaparız yeriz diye, kaç ay yıl oldu bişe yok peeh :ban:

Len burası işyeri biliyon dimi. ;)

Karabiber güzel olabilir. Baharatsız yavan oluyor. 

Aynen bende böyle tahmin etmiştim.

Yanıtlama zamanı:

Len burası işyeri biliyon dimi. ;)

Kedili, tamponlu farlı lastikli işyeri mi olur. Yerli yersiz denli densiz heriflerin yuva edindiği bir yer. Ki zaten ilk geldiğimizde işyeri değildi de şimdi mi terfi etti sanki  :hıh:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.