Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Günün Yemeği :)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

yemekler ve mezeler gerçekten süper olmuş arkadaşlar elinize sağlık ,Güneydoğu da(Mardin'de) 5 sene kalmış birisi olarak herkese Güneydoğu  ya gidip oranın yemeklerini yemeyi şiddetle tavsiye ediyorum gerçekten süper yemekleri var çok güzelde misafir ağırlıyorlar :) Güneydoğu nun tek unutamadığım şeyi yemekleri sırf yemekleri için Güneydoğuyu tekrar ziyaret etmek istiyorum :) 

• Yanıt 2,4k
  • Görüntüleme 275,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
yemekler ve mezeler gerçekten süper olmuş arkadaşlar elinize sağlık ,Güneydoğu da(Mardin'de) 5 sene kalmış birisi olarak herkese Güneydoğu  ya gidip oranın yemeklerini yemeyi şiddetle tavsiye ediyorum gerçekten süper yemekleri var çok güzelde misafir ağırlıyorlar :) Güneydoğu nun tek unutamadığım şeyi yemekleri sırf yemekleri için Güneydoğuyu tekrar ziyaret etmek istiyorum :)

Aynen abi :) 

Biz 2 sene şırnakta kaldık yılda 2-3 defa izine memlekete giderdik urfa-adana-antep üzerinden. Urfaya ne kadar kaldı diye sorardım babama o zamanlar ufaktım bir urfa kebap yerdik sanki kıtlıktan çıkmış gibi :) Ordan kahramanmaraşa geçerdik yaşar pastanesi vardı dondurmayı da ordan yerdik sırf bu yüzden o izin yolculuklarını hep sevmişimdir. :)

Bir de malatya çıkışında yol üzerinde kayısı satıyorlar yol kenarı tezgahlarda. 1 Poşet yemişimdir bu kadar mı güzel olur süperdi :)

Yanıtlama zamanı:

Resmi bekleyemedim aldım bi çatal. Yoğurda bulandı :D

Ahmetim aynısını bende yaşıyorum şu yemeği bir paylaşayım diyorum birde bakmışım yemek çooktaan bitmiş...kaç kez oldu böyel..

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Arkadaş bu başlığın kapatılması lazım. Uygunsuz içerik. Eskiden fıstıklı konular vardı bu da öyle. Antep fıstığı, fıstıklı kebap vs

:D

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
Bolll fistikk :D muz mu o yanindakiler ? Kaymak olaydi iyiydi
İmkanlar kısıtlı Sabri :) kaymak yok...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
İmkanlar kısıtlı Sabri :) kaymak yok...

Evde var kabak tatlısı ama öyle kuru kuru önüme gelince yememiştim :D Resmi mesaj çekiyorum şimdi, akşama bu şekilde servis isterim diye  :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

İmkanlar kısıtlı Sabri :) kaymak yok... Evde var kabak tatlısı ama öyle kuru kuru önüme gelince yememiştim :D Resmi mesaj çekiyorum şimdi, akşama bu şekilde servis isterim diye :kıhkıh:
Duyguya selamlar :)

Kabak tatlısının nerden geldiğide önemli :)

Yanıtlama zamanı:
Ya geçen Yalan Dünya'da da vardı, Hatay'ın kireçte kabak tatlısı var. Ben hiç sevemedim onu.. Ama normal kabak tatlısına bayılırım. cevizli filan, offf...
Sen yerinden yememişsin :) her yerden yenmez....

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.