Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 201213 yıl comment_140532 yemekler ve mezeler gerçekten süper olmuş arkadaşlar elinize sağlık ,Güneydoğu da(Mardin'de) 5 sene kalmış birisi olarak herkese Güneydoğu ya gidip oranın yemeklerini yemeyi şiddetle tavsiye ediyorum gerçekten süper yemekleri var çok güzelde misafir ağırlıyorlar Güneydoğu nun tek unutamadığım şeyi yemekleri sırf yemekleri için Güneydoğuyu tekrar ziyaret etmek istiyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 201213 yıl comment_140583 yemekler ve mezeler gerçekten süper olmuş arkadaşlar elinize sağlık ,Güneydoğu da(Mardin'de) 5 sene kalmış birisi olarak herkese Güneydoğu ya gidip oranın yemeklerini yemeyi şiddetle tavsiye ediyorum gerçekten süper yemekleri var çok güzelde misafir ağırlıyorlar Güneydoğu nun tek unutamadığım şeyi yemekleri sırf yemekleri için Güneydoğuyu tekrar ziyaret etmek istiyorum Aynen abi Biz 2 sene şırnakta kaldık yılda 2-3 defa izine memlekete giderdik urfa-adana-antep üzerinden. Urfaya ne kadar kaldı diye sorardım babama o zamanlar ufaktım bir urfa kebap yerdik sanki kıtlıktan çıkmış gibi Ordan kahramanmaraşa geçerdik yaşar pastanesi vardı dondurmayı da ordan yerdik sırf bu yüzden o izin yolculuklarını hep sevmişimdir. Bir de malatya çıkışında yol üzerinde kayısı satıyorlar yol kenarı tezgahlarda. 1 Poşet yemişimdir bu kadar mı güzel olur süperdi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 201213 yıl comment_140617 Resmi bekleyemedim aldım bi çatal. Yoğurda bulandı Ahmetim aynısını bende yaşıyorum şu yemeği bir paylaşayım diyorum birde bakmışım yemek çooktaan bitmiş...kaç kez oldu böyel.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 201313 yıl comment_142824 Arkadaş bu başlığın kapatılması lazım. Uygunsuz içerik. Eskiden fıstıklı konular vardı bu da öyle. Antep fıstığı, fıstıklı kebap vs Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 201313 yıl comment_142873 Arkadaş bu başlığın kapatılması lazım. Uygunsuz içerik. Eskiden fıstıklı konular vardı bu da öyle. Antep fıstığı, fıstıklı kebap vs Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 201313 yıl comment_146187 Bolll fistikk muz mu o yanindakiler ? Kaymak olaydi iyiydi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 201313 yıl comment_146206 Bolll fistikk muz mu o yanindakiler ? Kaymak olaydi iyiydi İmkanlar kısıtlı Sabri kaymak yok... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 201313 yıl Yazar comment_146207 İmkanlar kısıtlı Sabri kaymak yok... Evde var kabak tatlısı ama öyle kuru kuru önüme gelince yememiştim Resmi mesaj çekiyorum şimdi, akşama bu şekilde servis isterim diye Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 201313 yıl comment_146209 İmkanlar kısıtlı Sabri kaymak yok... Evde var kabak tatlısı ama öyle kuru kuru önüme gelince yememiştim Resmi mesaj çekiyorum şimdi, akşama bu şekilde servis isterim diye Duyguya selamlar Kabak tatlısının nerden geldiğide önemli Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 201313 yıl Yazar comment_146217 Kabak tatlısının nerden geldiğide önemli Anneden... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 201313 yıl comment_146219 Anneden... Miss miss afiyet olsun foto bekliyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 201313 yıl comment_146221 Ya geçen Yalan Dünya'da da vardı, Hatay'ın kireçte kabak tatlısı var. Ben hiç sevemedim onu.. Ama normal kabak tatlısına bayılırım. cevizli filan, offf... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 201313 yıl comment_146223 Ya geçen Yalan Dünya'da da vardı, Hatay'ın kireçte kabak tatlısı var. Ben hiç sevemedim onu.. Ama normal kabak tatlısına bayılırım. cevizli filan, offf... Sen yerinden yememişsin her yerden yenmez.... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın