Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Kia Optima Satışta

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Kia uzun zamandır beklenen Optima modelini sonunda satışa sundu Türkiye de, yanlız fiyat etiketi biraz garip olmuş.

1.7 dizel 136hp otm. vites aracın fiyatı 43.500€ yani 100 bin tl civarı.

Kia-Optima_2011_photo_01.jpg

UsFg5.jpg

Yanıtlama zamanı:

Çoooooookkkkkkk pahalı olmuş. Sene de 50 tane satarlarsa fazla bile.

Yanıtlama zamanı:

daha ne kadar olsun ki ...

1600-2000 cc olarak %80 ÖTV ve %18 KDV ödüyor..Total vergi yükü %112.5

Bence makul fiyatı..Bayiinin satış fiyatı aslında 20-21 bin euro ki 45 bin TLden az..Aşağı yukarı dolu bir sedan focusu da FORD aynı fiyata satıyor.

Sorun avrupadaki KIA distribütörlerinin araçlarda 1.6 128lik yerine 1.7 136lık dizeli istemesi. Bizimkiler 1.6yı istemiş ama tek kalıp istedişğini yaptıramamış.

Yanıtlama zamanı:

Kia Audi yi mi örnek alıyor dedim içimden. (İç tasarımda. ) Ve bikaçtane bir önceki kasa a6 ya baktım. Çağrıştırıyor sadece ve kia nın tasarıma ona göre daha kabaymış. Ama fena değil.

Yanıtlama zamanı:

İçi de dışı da güzelmiş,fiyatı da öyle tırlardan indirmesinler geri götürsünler :)

Yanıtlama zamanı:

Araçtan evvelki hafta yolda bir tane gördüm.

Etkileyiciydi ama 100 bin lira para verilir mi buna yahu :wacko:

Yanıtlama zamanı:

i40 ve Optima beklediğim araçlardandı ama 100.000 lira sınırını geçersem premium Alman lar daha çekici gelecektir..

Yanıtlama zamanı:

.. de Yakup A4 lerin konsol ve kapı altlarındaki sert plastikler, sinyal - silecek kolları sanki C sınıfındakilerden çok da farklı değil gibi geliyor bana, yani bir 3 serisi ile C serisi gibi göz doyurucu bir doku yok gibi geliyor bana.

Yanıtlama zamanı:

.. de Yakup A4 lerin konsol ve kapı altlarındaki sert plastikler, sinyal - silecek kolları sanki C sınıfındakilerden çok da farklı değil gibi geliyor bana, yani bir 3 serisi ile C serisi gibi göz doyurucu bir doku yok gibi geliyor bana.

3 un en bosu nerdeyse b sınıfına yaklaşıyor donanımı :D 115 bin lira.. Kia yerine diyorum ben dediğim gibi audi yani vak vak grubunu bmw merco yanina koymam bile

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.