Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Macbook Kulanıcıları Buraya :)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Şundan bir tane de ben alayım diyorum çok pahalı :D

post-6097-0-76543400-1404238319.jpg

• Yanıt 470
  • Görüntüleme 58,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Sayın Yakup Çağatay bu başlığa beklenmektedir. Yakup abi birazdan gelip yardımcı olur sanırsam. Mac mac diye bitiremedi.

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

MBP 13.3 11 Early'ye SSD kurulumu yapmaya başladım. M.Lion Temiz Kurulum sonrası yorumlarımı aktaracağım. Kurulumu da anlatacağım tabi ki Edit: Anlatım   ilk snow leopard kurdum çünkü içinde gel

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Sen bunlara zor diyorsan eğer ohoo winzortlu pc'ye bir mac kur bakalım 1 haftadan evvel bitirebilecekmisin

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Bootcamp kullanması sandığım kadar kolay değilmiş. Yedek alınmadan kesinlikle denenmemeli. Bir çok yolu varmış da hangi yol çalıştı onu bile bilmiyorum :D

Ama bu vesileyle içini açmışken vidaların yerini neyim doğru düzgün taktım alt kapakla gövde arasında eskisine göre daha az boşluk kalıyor. Hala 3-4 vida eksiğim var :)

• 4 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

var mı bana da burda yer? :)

Yanıtlama zamanı:

Gel geç otur hoşgeldin. Ne aldın.

Air 13' 128 Gb... Yakup'un tavsiyesiyle bide kılıf gelecek bakalım...Sen de bu başlıkta önermişsin okudum..Speck marka... Yaklaşık 1 yıldır ios kullandığımdan işletim sistemine uyum sağlamam zor olmadı.. Bataryası çok hoşuma gitti...Normal kullanımımla 2 gün götürür beni.. Geçen akşam 1-2 bölüm dizi izledim 1.5 gün gitti. Defter gibi bu :) Al eline kolayca taşı yanında.. Önceki kocamanmış ya :)  (Lenovo Y510p) 

Yanıtlama zamanı:

Kaliteye hoş geldin :D Artık diğerleri gözünde biter ama senin için bitmeyecek :P ekmek lazım :P

:)

Yanımda kutusunda başka bir lenovo duruyor :) office çakacaz. :) bide başka bir program isteyeceklerdi.ismini bekliyorum..

Yanıtlama zamanı:

Air 13' 128 Gb... Yakup'un tavsiyesiyle bide kılıf gelecek bakalım...Sen de bu başlıkta önermişsin okudum..Speck marka... Yaklaşık 1 yıldır ios kullandığımdan işletim sistemine uyum sağlamam zor olmadı.. Bataryası çok hoşuma gitti...Normal kullanımımla 2 gün götürür beni.. Geçen akşam 1-2 bölüm dizi izledim 1.5 gün gitti. Defter gibi bu :) Al eline kolayca taşı yanında.. Önceki kocamanmış ya :) (Lenovo Y510p)

Air için olan speck kılıftan eşim kullanıyor. Bir iki sefer tak çıkart yaptık. Alttaki parça oynar oldu. Pro lar için olanlar daha dayanıklı bu fazla hassas çıktı. Alırsan tak çıkar yapma laçka oluyor.
Yanıtlama zamanı:

bcdf6c6ef464b7b1dea21bdd2f162d79.jpg

Kılıf geldi bugün... Engin abinin dediği gibi pek çıkarmamak gerek...

• 6 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Kör talih midir nedir yahu benim ssd (sandisk extreme 2) yine bozuldu. Ama bu sefer garantisi var :P bakalım ne olacak. Onay alırsam (ki alması lazım) 256 gb'a geçmeyi düşünüyorum.

Yanıtlama zamanı:

en kısa sürede bu elit gruba dahil olmalıyım :)

• 3 ay sonra...
  • 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

O değil de OSX El Capitan'a geçtiniz mi?

geçtiyseniz nasıl, bettertouchtool denen zımbırtının yaptıkları artık onsuz yapılabiliyormuş sanırsam. Öncesinde windows özentisi olmamak için midir nedir koymamışlardı da sonunda gelmiş. Onun dışında ne yenilikler var, makine ne kadar yavaşlıyor, yorumlar düşünceler vs. alalım lütfen. @Yakup Çağatay

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.