Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Yıllık Bakımı Için Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

Featured Replies

• Yanıt 45
  • Görüntüleme 9,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

24.000 km'de ikinci bakıma gittim. İlkini 9.800 km'de yaptırmıştım, zaten fabrika çıkışı Şubat 2011 olduğundan iki yılı da geçtim sayılır.   Yağ, yağ filtresi, hava ve polen filtresi değişti. Moto

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Türk Silahlı Kuvvetleri ?

• Aydın Baran
    Aydın Baran

1 yılda 7500km. ve dizel uzun vadede de kullansan bu tempoyla büyük zarar etmişsin. Yağ ve filtreler değişir bu bakımda başka bir şey olmaz.

Yanıtlama zamanı:

Peki bakım ücretleri hakkında bilgisi olan varmı.?

Fiyat alıp pazarlık eden ve anlaşılan TL nekadar?

Yanıtlama zamanı:

dizel 340 tl felandı en son. (15.000)

Forum üyelerine indirim almak için bir çalışma yapmakta fayda var ozaman.

Ford çalışanlarından üyelerimiz var mesela. Önceliği kendilerine verebiliriz :)

Y.Tunc tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Focus 2 fiyatları

İki gün önce Başer ile yaptığım görüşmeler neticesinde bana 240 + KDV (280) tl fiyat verdiler. Sanırım bu gayet iyi bir fiyat. Daha da zorlarsam iyi bir netice alabilir miyim bilemiyorum?

Yanıtlama zamanı:

Focus 2 fiyatları

Focus 3 konusunda neden focus 2 fiyatı vereyim ki ? :)

Yönetimde kimsenin ford ile ilişkisi yok neden indirim yapsınlar siteye :) yapmak isteyen buyursun tabi.

Yanıtlama zamanı:

Şöyle düşünyorum:

Araç alırken bir hayli indirim marjı bulunan bir bayinin haliyle serviste de bir gevşeme payı vardır liste fiiyatları üzerinden.

Tabii bu düşünceden yola çıkarak çingene pazarlığı yapmak da hoşuma gitmiyor.

Ben genelde liste üzerinden özel bir kart veya kuruluş kampanyası yoksa %15 - 20 iskonto alabiliyorum, ama bunun özel bir adı var mı ("iyi müşteri", kurumsal müşteri" vb :)) hiç bir fikrim yok açıkcası.

Bir konu daha var, ki bu da oldukça nazik, yani Ford ile kurumsal ticari ilişkisi olanlardan cevap almak ne kadar mümkün olur bilemiyorum: Garanti dahilindeyken bakımın özel serviste yapılması, ve bunun usulüne uygun belgelenmesi (kullanılan parçalar, yapılan işlem vb.) halinde araç garanti kapsamı dışına çıkar mı?

Detayları hatırlamıyorum ama sanki hukuken çıkmaz diye biliyorum.

Görüşler???

Yanıtlama zamanı:

Focus 3 konusunda neden focus 2 fiyatı vereyim ki ? :)

Yönetimde kimsenin ford ile ilişkisi yok neden indirim yapsınlar siteye :) yapmak isteyen buyursun tabi.

Focus 2 fiyatlarıyla aynı demek istemiştim . Eksik yazmışım .Özür dilerim.

Yanlış anlaşılma olmuş.

Servisten kazanıyorlarsa parayı elbette bu kadar ford kullanıcısını kendi servislerine çekmek için farkları olmalı diye düşüyorum ondan indirim promosyon vs isteyebiliriz.

280 TL bencede çok iyi fiyat bu arada.

Y.Tunc tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Dün Yalova Ford Erdeğer'de ilk 15000 km bakımını yaptırdım. KDV dahil 318 TL'lik bakım için sıkı bir pazarlık sonucu KDV dahil 220 liraya anlaştık. :) Fiyatın bu kadar indirilmiş olmasına kampanya olmasından kaynaklandı. 200 TL'lık harcamalarda 45 TL değerinde ki Hava Filtresi bedava.

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

focus 3 benzinli aracımdan bugun sehiriçinde seyir halindeyken çukurlu bir alandan gecerken 2 -3 kere sol arkadan güp güp diye ses geldi bagaj boş olduğu halde sanki arkada boş tüp varmışta devriliormus gbi ses yaptı sebebini bilen arkadaşlar varsa cevap yazarsa sevinirim

• 4 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

focus 3 benzinli için 15 gün sonra yıllık bakım zamanım geldi fiyat bilgisi olan var mı izmirde 3 tane servis var hangisi daha uygun acaba

Yanıtlama zamanı:
focus 3 benzinli için 15 gün sonra yıllık bakım zamanım geldi fiyat bilgisi olan var mı izmirde 3 tane servis var hangisi daha uygun acaba

180 lira civarı gelir. Telefon ile fiyat bilgisi alabilirsiniz.Ekstra sorun olmazsa fiyat fix

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.