Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Tesadüfen Yaşıyoruz :(


Kaan Yagizer

Önerilen Mesajlar

Bu araç ağzına kadar insan ve yük dolu, E5'e çıkmış gazlıyor babam gazlıyordu eleman.

IMG00379-20120509-1034.jpg

ABS - ESP ... ne isterseniz ekleyin aracınıza. Bu kafa ile karayollarını paylaştığımız süre boyunca her birimiz tesadüfen yaşıyoruz. (bu resim bu gün E5 karayolu Pendik/İstanbul'da çekilmiştir)

  • Beğen 5
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Trafik ekipleri neredeler acaba? bu görüntüleri görmüyorlar, hadi onlar görmüyor mobesalardamı görmüyor bu adam bu kadar yol yaparken ama biz bi sisleri yaktık diye cezayı yapıştırıyor, bu nasıl bir mantık, nasıl bir zihniyettir anlamış değilim gerçektende dediğin gibi abi tesadüfen yaşıyoruz.

  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Değerli arkadaşlarım, trafik kazalarında milletvekillerini kaybettik geçmişte, yani ucu onlara dahi dokundu, ama gene hiçbir tepki olmadı.

Ben anesteziden korkan ailelere olası ölüm riskini anlatırken örnekleme için trafiği kullanıyorum.

Soruyorum nasıl geldiniz bugün buraya diye, arabayla cevabını alınca da korkmadınız mı diyorum, benim 30 yıllık meslek hayatımda anestezi nedeniyle kaybettiğim hasta sayısı ortalama bir günde trafik kazasında ölenlerden az!

Terörden beter bir ölüm riski, ürkütücü boyutta sakatlık ve milli gelir kaybı var trafik kazalarında.

Herhangi bir gelişmiş ülkede bu sayılar toplumsal seferberliğe neden olurdu, ancak bizler olayı trafik canavarı gibi soyut bir varlığa, Kader, Kısmet ve Nispet adlarındaki tüzel kişiliklere bağladığımızdan ve/veya toplumsal intihar eğilimli olduğumuzdan başımızı öbür tarafa çevirip sıranın bize gelmesini beklercesine yaşama devam ediyoruz.

Ahmaklık ile cehaletin eşsiz bir birlikteliği, muhtemelen bu düzey taş devri insanında bile yoktur, en azından onlar tehlikelerin nereden geldiğini çok iyi bilemiyorlardı.

Yıllarca değişik platformlarda denetim ve eğitim amaçlı uğraştım, emniyet müdürlüğüne gönderdiğim olgu örnekleriyle sayısız dilekçe vardır. Artık yoruldum, kaderime razıyım... ;)

  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bence bunların bir sebebi de şu;

Çocuk yaşta babaların araba hevesi ile çocukları bir şekilde doldurması...

18 yaşı bile yetersiz iken bilinçli sürüş'e daha o yaşa gelmeden sürdürülen, ön koltukda dahi oturma diyebilen aileler var..

Hal böyle olunca trafiğe saygı ve düşünce al seviyelere iniyor..Haliyle dikkatsizlik önemsememe artıyor..

Diye Düşünüyorum.

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Yalnız adam transiti bunun için alıyor..Mesela transporter alsa bu kadar yükleyemezdi.

Hatta bunun için sadece transit alınan ilçeler vardı yanılmıyorsam. Çünkü bunların istiap haddi mesela 1.5 ton ise adam 8.5 ton yüklüyor ve transit bana mısın demiyor.

Adam yükleme konusunda tecrübeye dayanıyor zaten..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Gerçekten hem çirkin bir görüntü hemde zararlı bir oluşum,kendine zarar gelmese bile ALLAH vermesin birtane parça fırlasa gitse arkadaki araçların zincirleme kazaya karışmasına neden olur,ama arkadaki yazı on numara olmuş.

Hayat buysa üstü kalsın .

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Guest Sadık Taşyürek

benzer bir araçtan Aksaray'da önümde seyir halinde iken üzerindeki koltuk yola düşmüş ve ben dahil arkadan gelen diğer araçlar için büyük tehlike oluşturmuştu. Allah göstermesin nedense bu tip yüklü araçların yanından geçerken hep tedirgin olmuşumdur.

aslında trafikte bununla ilgili kanun maddeleri var ve polislerimizin de bu konuda asla müsamaha göstermemeleri gerekir...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.