Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni C-Max(2011-2012) Hakkında Sorular

Featured Replies

• Yanıt 64
  • Görüntüleme 21,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Klasik sorun... 1. Bol gazla, yüksek devirle kalkın, kavrama noktasında iyice gaza yüklenerek, sonra da fırlayıp öndekine çarpmamaya dikkat ederek; biraz balata ömründen yer ama başka çare yok. Engi

• bugun tekrar servise gittim, geçtiğimiz pazartesi aramışlardı kilit geldi diye. yeni kiliti taktılar bagaj lambası problemim çözüldü. serviste beklerken ve sonrasında çektiğim fotolar:

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Merhaba, Dizel motor hakkında detay için mevcut focus konularına da bakabilirsiniz bire-bir herşey aynı kullanım olarak vs.. Çok uzun süre seyehat edilmediyse 30 sn yeterlidir.. İlk aracı

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

çok iyi olmuş trend tdci c-max

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

hayırlı aksamlar fiyati ne kadar olucak trend c max tdci ve ne zaman gelicek

Yanıtlama zamanı:

hayırlı aksamlar fiyati ne kadar olucak trend c max tdci ve ne zaman gelicek

http://www.focusclubtr.com/index.php?app=forums&module=extras&section=boardrules

1- B kuralını unutmazsak seviriniz..

Fiyat burada:

Yanıtlama zamanı:

ne zaman geleceği muamma.. liste fiyatı 54.5 ve 52.5 gibi veririz diyor bayiiler.

• 4 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Abiler C-max katlanır aynaları nasıl deaktif edebiliriz, bugün servise gittik unuttuk sormayı. kışın ikide bir katla aç yapmasın zavallı... :D

Yanıtlama zamanı:

Abiler C-max katlanır aynaları nasıl deaktif edebiliriz, bugün servise gittik unuttuk sormayı. kışın ikide bir katla aç yapmasın zavallı... :D

Vardı bir yolu ama aklımda değil , kitapçıkta yazabilir.

Yanıtlama zamanı:

Kitapçık kalmamış ellerinde bi ara uğra dediler, bende netten indirdim şuan bakıyorum yakup abi ama birşey yazmıyor. hatırlarsan yaz abiciğim beklerim. hayırlı geceler.

Yanıtlama zamanı:

Kitapçık kalmamış ellerinde bi ara uğra dediler, bende netten indirdim şuan bakıyorum yakup abi ama birşey yazmıyor. hatırlarsan yaz abiciğim beklerim. hayırlı geceler.

Buradan indirebilirsiniz

Yanıtlama zamanı:

Teşekkürler. Dediğin gibi abi araç yakıtı düşürüyor, yavaş yavaş alışmaya başladık birbirimize.. :)

Yanıtlama zamanı:

focus 3 lerde ayna kapama -açma iptal edilemiyor sanırım, ben bulamadım varsa da c-max ta da olduğunu sanmıyorum .kılavuzda da bunla ilgili birşey bulamadım sadece ayna ayarlama yerindeki düğmeden aynalar kapatılıp açılabiliyor..eğer aynayı kapalı bırakırsanız aracı kilitlemeden önce .sonra tekrar kapıyı açtığınızda aynalar açılmıyor içerdeki düğmeden açana kadar...kışın eğer karlı buzlu günlerde bu düğmeden kapatırsanız aynayı daha sonra araca tekrar bindiğinizde aracın buzu çözüldükten sonra düğmeden açarsınız aynayı .ben böyle yapıyorum eğer ayarı varsa bizde bilelim ben bulamadım vallaha :)

çağlar çetinkaya tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

focus 3 lerde ayna kapama -açma iptal edilemiyor sanırım, ben bulamadım varsa da c-max ta da olduğunu sanmıyorum .kılavuzda da bunla ilgili birşey bulamadım sadece ayna ayarlama yerindeki düğmeden aynalar kapatılıp açılabiliyor..eğer aynayı kapalı bırakırsanız aracı kilitlemeden önce .sonra tekrar kapıyı açtığınızda aynalar açılmıyor içerdeki düğmeden açana kadar...kışın eğer karlı buzlu günlerde bu düğmeden kapatırsanız aynayı daha sonra araca tekrar bindiğinizde aracın buzu çözüldükten sonra düğmeden açarsınız aynayı .ben böyle yapıyorum eğer ayarı varsa bizde bilelim ben bulamadım vallaha :)

Kumanda ile aracı kapattığında onlar kapanmıyor bu özellik vardı, kışın kapatılmaması daha iyi olduğu için.. Olması mantıklı olmaması mantıksız olurdu

Yanıtlama zamanı:

Satış sorumlusu var dedi, Pazarlık esnasında bugün plakayı aldık kışlık bakımdı hediyelerdi akılıma gelmedi halbuki plazanın önünde ilk aklımdaki aynalardı... :rolleyes: Tamam abi buraya olumlu olumsuz mutlaka yazarız.

Yanıtlama zamanı:

eğer bulursan Yakup kardeş bana bilgi verirsen sevinirim :yeah: o kadar kılavuza falan baktım arabayla uğraştım bulamadım :unsure: bence de olmaması mantıksızlık olur .

çağlar çetinkaya tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Forumda aratma sonucunda başlık bulundu, herzaman dediğim gibi önceden arama yapalım :)

Bora abinin tavsiyesi var şuan elimizde, istek yapanlar olmuş fakat siteye geri dönüş olmamış.Başlığı takip ediniz

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.