Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 201214 yıl comment_97493 Güzel güzel satışları daha fazla artar, makas açılır..Pahalı satar bunu otosan kesin..Kaymağı sevmiştir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 201214 yıl comment_103339 hayırlı aksamlar fiyati ne kadar olucak trend c max tdci ve ne zaman gelicek Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 201214 yıl comment_103340 hayırlı aksamlar fiyati ne kadar olucak trend c max tdci ve ne zaman gelicek http://www.focusclubtr.com/index.php?app=forums&module=extras§ion=boardrules 1- B kuralını unutmazsak seviriniz.. Fiyat burada: Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 201214 yıl comment_103448 ne zaman geleceği muamma.. liste fiyatı 54.5 ve 52.5 gibi veririz diyor bayiiler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201213 yıl comment_139982 Abiler C-max katlanır aynaları nasıl deaktif edebiliriz, bugün servise gittik unuttuk sormayı. kışın ikide bir katla aç yapmasın zavallı... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201213 yıl comment_139987 Abiler C-max katlanır aynaları nasıl deaktif edebiliriz, bugün servise gittik unuttuk sormayı. kışın ikide bir katla aç yapmasın zavallı... Vardı bir yolu ama aklımda değil , kitapçıkta yazabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201213 yıl comment_139989 Kitapçık kalmamış ellerinde bi ara uğra dediler, bende netten indirdim şuan bakıyorum yakup abi ama birşey yazmıyor. hatırlarsan yaz abiciğim beklerim. hayırlı geceler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201213 yıl comment_139991 Kitapçık kalmamış ellerinde bi ara uğra dediler, bende netten indirdim şuan bakıyorum yakup abi ama birşey yazmıyor. hatırlarsan yaz abiciğim beklerim. hayırlı geceler. Buradan indirebilirsiniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201213 yıl comment_139993 Teşekkürler. Dediğin gibi abi araç yakıtı düşürüyor, yavaş yavaş alışmaya başladık birbirimize.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201213 yıl comment_139996 focus 3 lerde ayna kapama -açma iptal edilemiyor sanırım, ben bulamadım varsa da c-max ta da olduğunu sanmıyorum .kılavuzda da bunla ilgili birşey bulamadım sadece ayna ayarlama yerindeki düğmeden aynalar kapatılıp açılabiliyor..eğer aynayı kapalı bırakırsanız aracı kilitlemeden önce .sonra tekrar kapıyı açtığınızda aynalar açılmıyor içerdeki düğmeden açana kadar...kışın eğer karlı buzlu günlerde bu düğmeden kapatırsanız aynayı daha sonra araca tekrar bindiğinizde aracın buzu çözüldükten sonra düğmeden açarsınız aynayı .ben böyle yapıyorum eğer ayarı varsa bizde bilelim ben bulamadım vallaha Aralık 20, 201213 yıl çağlar çetinkaya tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201213 yıl comment_139997 focus 3 lerde ayna kapama -açma iptal edilemiyor sanırım, ben bulamadım varsa da c-max ta da olduğunu sanmıyorum .kılavuzda da bunla ilgili birşey bulamadım sadece ayna ayarlama yerindeki düğmeden aynalar kapatılıp açılabiliyor..eğer aynayı kapalı bırakırsanız aracı kilitlemeden önce .sonra tekrar kapıyı açtığınızda aynalar açılmıyor içerdeki düğmeden açana kadar...kışın eğer karlı buzlu günlerde bu düğmeden kapatırsanız aynayı daha sonra araca tekrar bindiğinizde aracın buzu çözüldükten sonra düğmeden açarsınız aynayı .ben böyle yapıyorum eğer ayarı varsa bizde bilelim ben bulamadım vallaha Kumanda ile aracı kapattığında onlar kapanmıyor bu özellik vardı, kışın kapatılmaması daha iyi olduğu için.. Olması mantıklı olmaması mantıksız olurdu Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201213 yıl comment_139998 Satış sorumlusu var dedi, Pazarlık esnasında bugün plakayı aldık kışlık bakımdı hediyelerdi akılıma gelmedi halbuki plazanın önünde ilk aklımdaki aynalardı... Tamam abi buraya olumlu olumsuz mutlaka yazarız. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201213 yıl comment_139999 eğer bulursan Yakup kardeş bana bilgi verirsen sevinirim o kadar kılavuza falan baktım arabayla uğraştım bulamadım bence de olmaması mantıksızlık olur . Aralık 20, 201213 yıl çağlar çetinkaya tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201213 yıl comment_140001 Forumda aratma sonucunda başlık bulundu, herzaman dediğim gibi önceden arama yapalım Bora abinin tavsiyesi var şuan elimizde, istek yapanlar olmuş fakat siteye geri dönüş olmamış.Başlığı takip ediniz Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın