Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201213 yıl comment_140004 Bora beyin dediğinin aynısını ben yukarda yazmıştım zaten aracın içindeki düğmeden kapatınca tekrar arıcın aynasını açtığınızda ayna açılmıyor diye ..ben o düğmeden kapatmadan iptal etme var mı demiştim..kışın düğmeden aynalar ısınana kadar o zaman aynaları açmayacağız araç ısınacak ondan sonra düğmeden açacagız başka çözüm yoksa Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201213 yıl comment_140006 Şimdi düşündümde bu satış sorumlusu bizi kandırmış mı ne. Şu da var ki aracı hep kapalı garaja alıyorum buz olayı olmaz ama devamlı çalışıncada bozulursa o da iyi olmaz. O Satış sorumlusunun yakasına bi yapışalım bakalım.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 201213 yıl comment_141440 Abiler, Bugün Farkettiğim üzücü bir durumu sizlere danışmak istiyorum. Aracımızın garajı alçak ve araç boyuna hemen hemen tam yettiği için içeride bagaj kapağını açtığımızda garaj kapısının üst köşebentine çarpıyor. tabi ben dikkatliyimde abim geçen içerde bagaj kapağını açıp kendi haline bırakınca hızlıca çarpmış ve köşebente gelen ksımda 1 cm çapında hafif göçük birazda boya atma var, tamir için ne yapabilirim. önerilerinizi bekliyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 201313 yıl comment_145957 grand c-maxlarda en arkadaki koltuklara yetişkin insan oturabiliyor mu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 201313 yıl comment_145961 grand c-maxlarda en arkadaki koltuklara yetişkin insan oturabiliyor mu? Otururda, kaç dakika? onu bilemem zorlamaya gerek yok pek yarım saatten sonra gına gelir..Diz mesafesi çok uygun değil. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın