Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

F3 Krom Cam çıtası Montajı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Omsatuning den aldığım cam çıtalarının montajını yaptım.Bence güzel oldu, ürün kaliteli tavsiye ederim.

• Yanıt 137
  • Görüntüleme 43,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bugün ben de aynı montajı gerçekleştirdim. Mertol Bey'in tavsiyesi üzerine Omsatuning'den aldım. Beraber gelen primer, yapıştırıcının hızla yüzeye tutulmasını ve temizliği sağlıyor. Bir de saç kurutma

• Orjinal yan çıtalar mat duruyor bunlar ise parlak...Daha güzel parlak olması..Bence herkes yaptırtsın,hatta komple üst camların kenarlarına da yaptırtılabilir...O da çıkar yakında...İyi iyi yavaştan y

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Paylaşım için çok teşekkür ederiz..

Yapıştırma malzemesi vs birlikte mi geliyor ?

3M çift taraflı bant var üzerinde var ,birde içinden yüzey temizleme mendili çıktı.Montajı kolay oldu.
Yanıtlama zamanı:

Bugün ben de aynı montajı gerçekleştirdim. Mertol Bey'in tavsiyesi üzerine Omsatuning'den aldım. Beraber gelen primer, yapıştırıcının hızla yüzeye tutulmasını ve temizliği sağlıyor. Bir de saç kurutma makinesi ya da sanayi tipi kurutucularla ısıtılırsa çift taraflı bantların yüzeye daha iyi yapıştığını biliyorum.

post-1233-0-40605100-1336247838.jpg

post-1233-0-39208800-1336247891.jpg

post-1233-0-66121000-1336247897.jpg

post-1233-0-68359800-1336247904.jpg

post-1233-0-79141300-1336247914.jpg

post-1233-0-04388000-1336247921.jpg

post-1233-0-07289600-1336248025.jpg

Yanıtlama zamanı:

Maliyeti 75,25 Omsa Tuning krom parçalarda ücretsiz kargo kampanyası yapmış, ve kapıda ödeme yapabiliyorsunuz

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

5 May 2012 - 22:45 tarihinde, Engin Uzunoğlu yazdı:

Maliyeti ve çıtalı halinin yakından birkaç fotoğrafı daha olsa

Maliyeti= 75 TL. kargo ücretsiz.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Güle güle kullanın güzel olmuş.

Sağolun :)
Yanıtlama zamanı:

Teşekkürler, park lambalarını da led ile değiştirdim bundan sonra sıra sis farı çerçevelerinin kromla değiştirilmesinde

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Teşekkürler, park lambalarını da led ile değiştirdim bundan sonra sıra sis farı çerçevelerinin kromla değiştirilmesinde

Bende sis farlarına krom çerçeve takmayı düşünüyorum.Siz bulabildinizmi F3 için,fiyat bilgisi? Ben yurt içinde bulamadım yalnız forumdan bir arkadaş fiestanınki uyuyor dedi, bende onu araştıracaktım.
Yanıtlama zamanı:

Bence ona focus2.5 lardaki titanyumlarda olduğu şekli ile yuvarlak çember takın. Kesinlikle daha şık duruyor. Test edip onaylamıştım.

Yanıtlama zamanı:

Bende sis farlarına krom çerçeve takmayı düşünüyorum.Siz bulabildinizmi F3 için,fiyat bilgisi? Ben yurt içinde bulamadım yalnız forumdan bir arkadaş fiestanınki uyuyor dedi, bende onu araştıracaktım.

Aman kardeş fiesta uyuyor diye bana ford servisindeki bir usta sözlü olarak söyledi...kesin olarak bir montajının yapıldığını bilmiyorum..sizi yanlış yönlendirmek istemem.yine de denemekte fayda var...
Yanıtlama zamanı:

çok beğendim hayırlı olsun., arabayı alırken, anlaşmamız gereği, hediye olarak style aracıma bu krom çıtalardan da takılacaktı, nedense, bir gün sonra caydılar, olmuyor vs vs dediler. üzülmüştüm.. sonra sağolsun forumdaki arkadaşlar beyaza gerek yok, bu hali de güzel demişlerdi, sineye çekmiştim.. şimdi görüyorum ve beğeniyorum, olmuş, yakışmış..

benim sorum şu, size ve diğer tecrübeli arkadaşlara.. ürün kaliteli,uyumlu belli.. fakat orjinal çıtalar da mı bu şekilde yapıştırma oluyor.. uygulamadan sonra nelere dikkat etmeliyiz, yani su basıncına, hava şartlarına vs dayanıklı mıdır, kısaca ortalama ömrü ne kadardır?

son olarak, bu uygulamayı, eski focusumun kaportacısı arkadaş uygulayabilir mi, anlarlar mı bu işten, kime yaptırayım, benim yapmam zor:))

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.