Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

F3 Krom Cam çıtası Montajı

Featured Replies

• 4 hafta sonra...
  • Yanıt 137
  • Görüntüleme 43,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bugün ben de aynı montajı gerçekleştirdim. Mertol Bey'in tavsiyesi üzerine Omsatuning'den aldım. Beraber gelen primer, yapıştırıcının hızla yüzeye tutulmasını ve temizliği sağlıyor. Bir de saç kurutma

• Orjinal yan çıtalar mat duruyor bunlar ise parlak...Daha güzel parlak olması..Bence herkes yaptırtsın,hatta komple üst camların kenarlarına da yaptırtılabilir...O da çıkar yakında...İyi iyi yavaştan y

Posted Images

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

cam çıtaları ve kapı kolları

örnek.

• 1 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

Uzun zamandır konuya bir şey yazılmamış. Cam çıtası takıp memnun olan veya olmayan arkadaşların deneyimlerini ve tavsiyelerini alabilir miyim mümkünse. Şimdiden teşekkürler...

Yanıtlama zamanı:

S-dizayndan siparis ettim komple cam citasi 16 parca uygulamayi kemdim yaptim hic bir sikinti yok simdilik maşallah cok kaliteli ve kivrimlari birebir uyumlu oturma sorunu yasamadim

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

servis orjinale çok yakın olduğunu söylediği çıtalara 200 lira istiyor herhangi bi durum olursa mal bizim diyolar ne diyosunuz arkadaşlar ... 100 lira verip bazı mağdur arkadaşlarda olduğu gibi sorunla başbaşa kalmakmı yoksa 200 lira verip servisle muhatap olmakmı

• 3 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

cam çıtası uygulamayı düşünüyorum omsa mı s design mı tavsiye edersini kullanan arkadaşlarda bozulma, düşme ve kararma problemleri var mı bilgi verir misiniz?

Yanıtlama zamanı:

cam çıtası uygulamayı düşünüyorum omsa mı s design mı tavsiye edersini kullanan arkadaşlarda bozulma, düşme ve kararma problemleri var mı bilgi verir misiniz?

ben s-dizayndan aldim komple alt üst cam çıtası aracıma uyguladım tam uyumlu ve sıkıntısız tavsiye ederim...
  • 4 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Benim siparişler de yolda hayırlısı bakalım.

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Bende yeni makyajlı focusuma krom cam çıtası taktırdım biraz zor oldu ama güzel durdu sanırım.

post-7853-0-37995700-1419098524_thumb.jp

post-7853-0-85493000-1419098538_thumb.jp

post-7853-0-16141500-1419098552_thumb.jp

Yanıtlama zamanı:

Bende yeni makyajlı focusuma krom cam çıtası taktırdım biraz zor oldu ama güzel durdu sanırım.

Arkadaşlar arabama taktırdığım krom çitalardan hiç memnun kalmadım markasını bilmiyorum hediye geldi ama yanlarında hep boşlık kaldı asimetrik olmadı yaptırdığıma pişman oldum yaptıracak arkadaşlara  duyurulur çok iyi düşünün arabaya yapıştırmadan önca iyi bakın uyumlumu değilmi diye.

Arkadaşlar arabama taktırdığım krom çitalardan hiç memnun kalmadım markasını bilmiyorum hediye geldi ama yanlarında hep boşlık kaldı asimetrik olmadı yaptırdığıma pişman oldum yaptıracak arkadaşlara  duyurulur çok iyi düşünün arabaya yapıştırmadan önca iyi bakın uyumlumu değilmi diye.

Bu günde bütün çitaları söktürdüm lastiklerde silikon lekesi kaldı düzeleceğinide zannet miyorum yazın olmadı kaliteli birtane daha alıp yapıştıracağım şimdiki aklım olsa kesinlikle taktırmazdım beyaz arabaya hem pek yakışmıyor.

• 1 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

Elinde satilik yada atil cam citasi olan varmi. Sedan focus 3.5 sol arka kapi icin

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Resul özdemir yazdı:

Elinde satilik yada atil cam citasi olan varmi. Sedan focus 3.5 sol arka kapi icin

Lütfen bir mesajı 1 kere yazınız :) Veya alınık bölümüne ilan açabilirsiniz. 

Yanıtlama zamanı:

Ilan mantikli zamanla ogrenecez[emoji23]kusura bakmayin

• 2 ay sonra...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.