Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2015 @Tevfik,aga 800 liralık saat önereceksek biz de biliyoruz başka saatleri de adam bütçeyi düşük tutmak istiyor.. sen de yani ayrıca evli barklı adam, başka kadınların saatine bakmasını ne yapacak? kendisi baksın saatine 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2015 Alperen sag tarafim uyusuk yazamiyom disimin sikkinim biraz...butce mutce ben anlamam dogungununde herkes 50 tl verse 5000 uyemiz var mis gibi patek philip aliriz hemde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2015 Alperen sag tarafim uyusuk yazamiyom disimin sikkinim biraz...butce mutce ben anlamam dogungununde herkes 50 tl verse 5000 uyemiz var mis gibi patek philip aliriz hemde Ilk ben talibim buna o zaman... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2015 Kontak kapalı değilse Fosil yakıt türlerinden benzine ihtiyacın var... Kontak kapalı yahu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2015 Kadınların bakıp bakmaması benim derdiğim değil ki. Kolumda şık dursun takım elbiseler ile falan bana o yeter. Spor bir saatim var metal kayışlı bunu haftasonları takıp haftaiçi için birşey bakıcam. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2015 Yaw lafin gelisi bisey dedik allaalla sen şık adamsin dedik gc dedik banane ya...zaten dişim agriyo suveys kanali actilar...sayin Aydin Baran alma abi fossil gel sen beni dinle saatx var bide oraya bak saatcim var bunlar gsa deben firmadan aliyorlar ve seti sonu cizik rengi atik reyonda bitane kalmis saatker distribitor garantisi falan hikaye bozuldumu atarsin yada aylarca ugrasirsin onun icin dedik... Fossile sadece erkekler bakiyo hem....hahaha vala size kalmis...ne kiziyonuz ya sizde bana ya uzuluyom bak... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2015 Beyler boş durmayın bir de makul bütçe için bayan güneş gözlüğü önerin. Bizin hanıma hediye almam lazım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2015 Elle....doktorum... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2015 Elle....doktorum... numaralı gözlüklerim var...ben nabacam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2015 seti sonu cizik rengi atik reyonda bitane kalmis saatker distribitor garantisi falan bana hiç öylesi denk gelmedi valla.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2015 Elle....doktorum... Hemen "elle"liyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2015 @Aydın Baran, bu saate bak istersen. http://www.sanalpazar.com/Fossil-Fs4735-Erkek-Kol-Saati__isp37488863 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2015 @Aydın Baran, bu saate bak istersen. http://www.sanalpazar.com/Fossil-Fs4735-Erkek-Kol-Saati__isp37488863 Hocam sayfalara bakmadan atıyorsunuz sanırım Onu verdik biz hatta 2-3 link var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2015 (düzenlendi) @Yakup Çağatay, Bakıyorum canım sayfalara. Senin verdiğin fiyattan daha ucuzunu buldum da o yüzden link verdim. Hşşt! Nisan 17, 2015 A.Coşar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2015 @Yakup Çağatay, Bakıyorum canım sayfalara. Senin verdiğin fiyattan daha ucuzunu buldum da o yüzden link verdim. Hşşt! Onun altında bundan daha ucuzu da var ayrıca sanalpazar kimlerin sattığı meşhul olan dükkanlardan oluşuyor bkz: gittigidiyor- sahibinden O yüzden bilindik biri değilse böyle şeyleri almamak lazım (bence) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap