Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2012 ve diğerleri ne kadar enteresan ve teknolojik olurlarsa olsunlar asla vazgeçemeyeceğim (muhtemelen asla alamayacak olsam da) saat. Vacheron Constantin Tour De L'ile http://www.youtube.com/watch?v=tNK4qyAYy-I Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2012 Opus 12'ye bittim ama aynı paraya gidip bir M5 almayı yeğlerim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2012 Opus 12'ye bittim ama aynı paraya gidip bir M5 almayı yeğlerim 260.000EUR fiyatı var saatin.. inanılır gibi değil.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2012 hoş bir saat.. http://www.youtube.com/watch?v=VK_la-R4aYY bunun aynısını casio yapmış dünya üzerinden 6 radyo istasyonundan sinyal alıp saati kendi ayarlıyordu...yeni gelmiş trda ama engin bey...bu radyo sinyallerini cok düzgün algılamadıgını söylemişti... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2012 bunun aynısını casio yapmış dünya üzerinden 6 radyo istasyonundan sinyal alıp saati kendi ayarlıyordu...yeni gelmiş trda ama engin bey...bu radyo sinyallerini cok düzgün algılamadıgını söylemişti... sistem olarak benziyorlar ama bunun şekli daha hoş.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2012 Mühendisliğin sanatla buluşması 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2012 vay be....ne güzel bir yaratıcılık imreniyorum böyle eserler yaratan insanlara....kendimi çok değersiz ve boş biri olarak görüyorum...film gibi izledim yaratılış sürecini... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2012 Biliyorsunuz kolum çıplaktı ve saatsiz yapamıyor ucuz bir model de takmak istemiyordum...sonuç bu hafta sonu kentte döndüğümde migros ve tansaşlarda saat standı açıldığını ve promosyon olarak cerutti guess toy wach adidas armani exchange gibi markaların saatlerinin 600 tlden 199 tlye 12 ay taksitle satıldığını görünce dayanamadım...sizlerede özellikle bayanlar için hoş saatler var...nette baktğımdada 600-700 arası değişen fiyatlarla bunu bulmak mümkün... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2012 Hayırlı olsun tekrar. Güle güle iyi günlerde kullan 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2012 Bunu 70'e alıyoruz zenciden Hayırlı olsun efendim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2012 teşekkürler arkadaşlar...saat&saat te kordonu değişik olan var...1000 tl..sanırım iyi bir iş yaptım...sizlerin daha iyileri olsun... https://www.saatvesaat.com.tr/saat/Cerruti/42/UrunDetay/Cerruti-CRA034F221G Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2012 teşekkürler arkadaşlar...saat&saat te kordonu değişik olan var...1000 tl..sanırım iyi bir iş yaptım...sizlerin daha iyileri olsun... https://www.saatvesaat.com.tr/saat/Cerruti/42/UrunDetay/Cerruti-CRA034F221G hayırlı olsun Tevfik amca bizede bir tane gönder 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2012 göndereyim serdarım her magazaya bir tane vermişler sanırım bulursam sanada alayım... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2012 Güle güle kullan Tevfik abim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali_Balkan Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 bende dün dayanamayıp saat alananlardanım :)bordosu 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap