Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 ya şimdi fakirleşince koluma bişi takayım hesabı gidiyom...yoksa markalarım belli... Bunlarda 600-700 diyor ona göre söylüyorum bende. Tissot ve seiko bakılabilir. Zamanında distribütörde 1200 olan saati 650ye Sirkeci'den almıştım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 Abi Seiko 5 Military tavsiye ederim. İnternet üzerinden bile bulunabilir. 42mm olanlara bak. Fiyat 150-250 arasında değişiyor maksimum. Otomatikdir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 Abi Seiko 5 Military tavsiye ederim. İnternet üzerinden bile bulunabilir. 42mm olanlara bak. Fiyat 150-250 arasında değişiyor maksimum. Otomatikdir. ooooooo bunlar güzel Enginim yaaaaaaa...çok hoş gündelik için...bakıcam...sagol zevkin içinde...klass adamları seviyom ben yaaa...birde klass adam Önder Peker var... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 Abi Seiko 5 Military tavsiye ederim. İnternet üzerinden bile bulunabilir. 42mm olanlara bak. Fiyat 150-250 arasında değişiyor maksimum. Otomatikdir. seiko 5 diyecektim ben de.... tam yazmak için girdim yazmışsın.. taş gibi saattir.. babamın vardı 5 serisinden, herhalde 30 yıllık saat.. hala tıkır tıkır.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 biliyorum cocukllugumda vardı sünnette gelmişti taş gibi saglam taş gibi agır amaydı ozamanlar...trenddi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 Bende 38mm olanı var, oğlana saklıyorum. Bayağı küçük kalıyor, 42-44mm yetişkin için ideal. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat K. Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 bunlarda benim saatler 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 güzelmiş Murat Bey katkılarınız için teşekkürler önerilerinizde bekleriz.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 bunlarda benim saatlercok sık saatler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 Bunu sonbahara almaya niyetliyim, ama yurt dışına çıkmam lazım, bizde 2000 TL altına bulamadım henüz. Aslında gönlümde yatan bu ama ona hem param yetmiyor hem de imalattan kalktı, yenileri de tasarım olarak cezbetmedi (Allahtan)... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 Cem Bey markalarına takılmıyorsanız, Steinhart tavsiye ederim. Almanya üzerinden alımı mümkün. Fiyat fayda olarak çok başarılı diver modelleri var. Ekonomik olarak Orient Mako eğer tarz olarak beğenirseniz ayrıca iyidir. Oris'de ekonomik olmamakla beraber iyidir. IWC http://scubawatch.org/ 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 Bunu sonbahara almaya niyetliyim, ama yurt dışına çıkmam lazım, bizde 2000 TL altına bulamadım henüz. Aslında gönlümde yatan bu ama ona hem param yetmiyor hem de imalattan kalktı, yenileri de tasarım olarak cezbetmedi (Allahtan)... güzel saatmiş.. http://www.youtube.com/watch?v=QrKbLPLLGTs Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 Bir de bu var 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 Bir de bu var Tam üstteki mesaja eklemiştim. Siz yazmışsınız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2012 güzel saatmiş.. Çıplak gözle benzerini gördüm. Fiyatına oranla pek emin değilim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap