Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus sahiplerine


Mustafa H.

Önerilen Mesajlar

Merhabalar aracımı alalı henüz 3 gün oldu ve sizlerle bir şey paylaşmak istedim focusu alırken bu forumdan çok faydalandım. Tüm yorumları testleri izlenimleri okudum bir çok olumsuz eleştiriye de rastladım alırken içimde acaba almasammı diye bir his de uyanmadı değil ancak focusumu alıp kullanınca tek bir düşünce hakim oldu işte ‘benim istediğim araba bu’ dedim. eksikleri yok mu evet eksikleri var ancak hangi arabanın eksiği yok ki focusu alırken bir çok farklı marka ve modeli inceledim bundan önceki arabam getz di fakat arabalara olan ilgimden dolayı bir çok modeli 2-3 ay gibi sürelerde kullanıp test etmişliğim var daha önce 2 ay mercedes c 180 1.8 cgi amg ve 1 ay kadarda bmw 3.20 d kullanmıştım ve artık getzi satıp yeni bi araca geçmenin zamanının geldiğini düşündüm c segmentinde bir çok aracı denedim fakat bi kere mercedesete arabanın tadını almıştım hiç bi araç bu tadı vermiyormu ta ki focusu alana kadar evet bi mercedes değil ama aradaki 60000 tl lik farka nazaran aracımın verdiği o güven ve sürüş dinamikleri mercedesten sonra sanki 60000 tl daha ucuz bi arabaya değilde 20000-30000 daha ucuz bi arabaya binmiş gibi hissettirdi bu hissi c sınıfda hiç bi araçta alamadım. sözün kısası focuslarınızın sürekli hatalarını bulmaya çalışmak yerine kontağı çevirin ve yolların keyfini çıkarın, bir çoğumuz hiç kullanmayacağımız bir sürü özellik için a şu yokmuş a buda yokmuş diyoruz olanları ise nedense hiç görmüyoruz ford fanatiği değilim bu yazıyı focusu övmek için yazmadım sadece küçük şeyleri kafanıza takıp kendinizi üzmemeniz adına, focuslarınızın tadını çıkarmanız adına yazdım sadece binin ve yolların tadını çıkarın. unutmayın bir focusda olsa yada bir v8 hemicuda da olsa bunların hiç biri amaç değil adı üstünde sadece araç. amacınız keyif almak olsun aracınız focus olsun... :nazar:

Mustafa Harorlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 14
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Aracınız hayırlı olsun. Allah kazadan beladan sizleri uzak tutsun :nazar:

Focus gerçekten C sınıfındaki en iyi otomobil. Bizlerde bu aracı çok seviyoruz tabii ki. Ancak Burası bir bilgi paylaşım platformu. Ve bundan dolayı bizler burada bu aracın herşeyini en doğru bildiğimiz şekilde paylaşmalıyız. Focusun sadece iyi yönlerinden bahsetmek pek çok kişi için yanıltıcı olur. Hatta dışardan bizi tanımayan insanlardan "bunlar fanayik focus fanatizmi gözlerini kör etmiş" söylemleri bize yakıştırılabilir. Ondan dlayıdır ki. Focusun 10 artısından daha çok 1 eksisini konuşmak sizlere bizlere ve forumdaki sessiz okuyucu olarak bu araç hakkında bilgi almak isteyen kişilere daha faydası olur.

Profilinizden aracınızı gncellersiniz artık :+1:

Ayrıca aracınızı ilgili bölümde tanımak ve görmek isteriz. Tekrardan kazasız belasız mutlu ve keyifli sürüşler dilerim.

  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Focus kullanıcılarının hemen hemen hepsi araçlarından memnun ve beklentileri doğrultusunda fakat forumda genelde olumlu yönlerini anlatmaktan ziyade ufak tefek sıkıntılar üzerine yoğunlaşıldığından dışardan bu şekilde memnuniyetsizmişiz gibi bi algı oluşuyor ama tam olarak durumu yansıtmıyor.Bu arada aracınız hayırlı olsun,kazasız belasız sürüşler.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

"bunlar fanayik focus fanatizmi gözlerini kör etmiş" söylemleri bize yakıştırılabilir.

106 kardeşliği,clio hb çetesi,punto cup gibi nacizhane süperspor car lara benzemesekte focus fanatiğiyiz aga :nazar:

ve haklı fanatizm c segmenti için tamamlanmış bir araçtan bahsediyoruz 300 basan bir şahinden değil...

emir hacımustafaoğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Olumlular aşağı yukarı belli, yaşadığımız veya merak ettiğimiz konuları burada paylaşıyoruz. Yoksa aldım pişmanım veya şu aracı alsaydım keşke şeklinde düşünen kimse yok sanıyorum forumda. Hepimiz bu sınıftaki en iyi araçlardan birini, belki de en iyisini aldığımızı düşünüyoruz. Güle güle kullanın aracınızı.

Engin Uzunoğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

ben pişmanım açıkçası... parasını şimdi verip, kendisini ancak yeni model yılı çıktığında teslim alabileceğim, müşteri temsilcilerinin, paramızla gittiğimiz yerde bizi aşağıladığı, muhteşem kaliteli, übersonik bir volkswagen almadığıma bin pişmanım... kaliteyi ıskaladım resmen..

  • Beğen 6
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullanın.. ne güzel demişsiniz.. mercedes 180 den sonra aradığım araba budur demişsiniz..güzel bir yorum..

ben de astra ile kıyaslayanlara kızıyorum.. binmesek, astra diyeceğiz ama, astraya binip kullandıktan sonra, focusa binince, yine aynı duygu, tamam araba bu diyorsunuz:)).. astra sahipleri kızmasın da.. :kıhkıh:)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.