Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 201214 yıl comment_69334 Bu sabah aracıma binmeden kumandayla açtım ama kapıları ellemedim kendini kitlemedi sonra kalpıalrı elimle açıp kapattım tekrar kitleyip açtım bekledim 45 sn sonra kapattı.Sonuç olarak sistem araçtan indikten sonra kitleyip yanlışlıkla tekrara açarsanız çalışıyor 7- 8 saat geçtikten sonra yanlışlıkla açarsanız çalışmıyor.Bana çok saçma geldi bunun ne yararı olacak onuda anlamadım . Bence bu şekilde programlanmamıştır ,sistemde yazılımsal olarak bi problem yada istikrarsızlık vardır,geri kalan ihtimaller pek akılcı gelmiyor açıkcası. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 201214 yıl comment_69335 7-8 saat sonra yanına gelip kaza ile basan var mı ? Böyle olsa bile sorun değil bence..Amacına ulaşıyor sistem bana zorarsanız..Mantığı bu yönde düşünelim birde..Niye var ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 201214 yıl comment_69338 Pek de işe yaramayan bir olay işte...Kafa yormaya da değmez...Bence her halükarda 45 saniye sonra kilitlemeli,yani açtınız kilidi ama kapıları açmadınız,veya kapıları açtınız..Yine de 45 sn sonra kilitlemeli...Anahtar içerde kalırsa diye düşünmüşlerdir belki diye aklımdan geçiyor ama manasız bişey sonuçta...Anahtarı arabanın içinde unutup çıkacaksınız sonra küt diye kapılar kapanırsa dışarda kalacaksınız,hele ki bir de araba çalışıyorsa diye düşünebilirsiniz ama anahtar arabanın içindeyse zaten araba otomatik kilitleme yapamaz şeklinde proğramlarsınız olur biter kardeşim yahu...Saçma iş yapmışlar bence.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 201214 yıl comment_69339 Ben de denedim F2 lerde de sorunsuz çalışıyor sadece otomatik kilitlendiğinde dörtlüler yanmıyor. Bu şekilde kilitlediğinde çift kilit yapmıyor, bu nedenle 4lüler yanmıyor. ( Ghia'da) Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 201214 yıl comment_69343 7-8 saat sonra yanına gelip kaza ile basan var mı ? Böyle olsa bile sorun değil bence..Amacına ulaşıyor sistem bana zorarsanız..Mantığı bu yönde düşünelim birde..Niye var ? Tamam Yakup haklısın problem sayılmaz da, kendi çok çok önemli olmayan bişeyde bu kadar varyosyon olmasına gerek yoktur bence f2 deki gayet güzel ve kullanışlıydı.Hoş şuanki halide çok önemli değildide uğraşa uğraşa maymun etti araba beni o yüzden sitemliyim biraz Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 201214 yıl comment_69346 7-8 saat sonra yanına gelip kaza ile basan var mı ? Böyle olsa bile sorun değil bence..Amacına ulaşıyor sistem bana zorarsanız..Mantığı bu yönde düşünelim birde..Niye var ? aracı kilitlediten 7 8 saat geçtikten sonra insanların kaza ile açma düğmesine basma hakkı olmamalı mı diyosunuz yani Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 201214 yıl comment_69355 Tamam Yakup haklısın problem sayılmaz da, kendi çok çok önemli olmayan bişeyde bu kadar varyosyon olmasına gerek yoktur bence f2 deki gayet güzel ve kullanışlıydı.Hoş şuanki halide çok önemli değildide uğraşa uğraşa maymun etti araba beni o yüzden sitemliyim biraz O konuda haklısın beni bile maymun etti telefondan telefona O arabayı görmiyim Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 201214 yıl comment_69359 O konuda haklısın beni bile maymun etti telefondan telefona O arabayı görmiyim Günah keçisi benim arabayı ilan ettin yani,çok alıngandır benim aracım adminim haberin olsun Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 201214 yıl comment_69361 Günah keçisi benim arabayı ilan ettin yani,çok alıngandır benim aracım adminim haberin olsun Est. Cam konusunda öyle ilan ettim Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 201214 yıl comment_69470 Proglama sadece şöfor kapısı için uygulanıyor. Yani o programlama otomatik kilitlemeyi aktifleştirmek için yapılmıyor. Araç uzun süre 5-6 saat gibi kilitli kaldıktan sonra kumanda ile açıp kapıyı açmazsanız araç 45 sn sonra otomatik olarak kendini kilitlemez. Ancak siz aracı kumanda ile açar ve ardından tekrar kilitleyip tekrar kumanda ile açarsanız araç 45 sn sonra kendini kilitleyecektir. Yukarı da arkadaşların bahsetmiş oldugu programlama olayında da ardı ardına kilitleme ve açma yapıldıgı ıcın bu özellik otomatik olarak devre girmiş oluyor. Gidin deneyin olmazsa yüzüme tükürün Dedigini yaptim ve oldu actim kapadim tekrar actim oldu video cektim yuklerim aksam Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 201214 yıl comment_69691 - aç, kapa, aç - devreye girmesi için bilinçli bir şekilde açık bırakmak gerekiyor anladıgım kadarıyla.. Ne anlam kazandı şimdi bu? Benim düşüncem, düzeltilmesi ve rapor edlmesi gereken bir hatadır. Bu kadar varyasyonu bırakıp, anahtar araçtan belli bir mesafe kadar uzaklaşıp 45 sn sonrasında bence otomatik kilitlenmeli. bu arada benim komik bir sorunum var. Neden araç içinde iken kapıları konsoldan kilitleyemiyorum? kilitle düğmesine basıp aktif ediyorum hatta çocuk kilidini de aktif etmeme rağmen yine de yolcular kapıları açabiliyorlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 201214 yıl comment_69721 Kapıları içerden açılmayacak şekilde kilitleyemezsiniz. Dışarıdan kilitlenir. Aksi takdirde dışarı çıkmazsınız, acil durumlarda tehlikeli olur. Çocuk kilidini ancak kapı üzerindeki küçük kısmı çevirerek aktif edersiniz. (vida başı gibi olan kısım,zaten işaretlidir kitapçıkta) Cam düğmelerinin oradaki tuşu söylüyor olma ihtimalinize karşı söylüyorum, o tuş camların arkadan açılıp kapanmasını engeller. Yani çocuklar camları aç-kapa yapamaz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 201214 yıl comment_69760 Engin Bey, ön panelde dörtlü flaşörlerin hemen üstünde yer alan kapıların içeriden kilitlenmesini ve açılmasını sağlayan buton ne işe yarıyor ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 201214 yıl comment_69764 Anlayamadım, kapılar kilitliyken yolcular içeriden mi dışarıdan mi kapıları acabiliyorlar ? O tuşa basınca malum kapılar kilitlenir, dışarıdan açılmaz. Yanlış anlaştık sanırım. Sent from my HTC One X using Tapatalk 2 Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 201214 yıl comment_69767 ok.dir Engin Bey:) Çocukların içeriden kapıları açmasını engellemek için sadece kapıdaki küçük kısmı çevirerek yapabiliyoruz başka bir yöntemi yok. Peki acil bir durumda çocugu kilitli kapıdan almak istediğimde, uzaktan kumanda işe yarayıp kapıları açacak mı? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın