Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 201214 yıl comment_69770 Tabiki uzaktan kapıları açınca tüm kilitler açılır. Ama o kapı her türlü dışarıdan açılır, içeriden açılmaz. Son 4-5 yıldır sürekli kullanıyorum. Sent from my HTC One X using Tapatalk 2 Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 201214 yıl comment_69777 Merkezi kilit sadece dışarıdan açılmayı engeller,içerden açılmayı engellemez....Bu arada merkezi kilitli durumda şöför tarafının kapısını açtığınızda diğer kapıların kilitleri kitli kalmaya devam eder... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 201214 yıl comment_70716 Ben bu sorunun şööle olduğunu düşünüyorum aracı kilitlediniz ve eğer aradan tahminimce 3-4 saat lik bir süre geçti ise aracı tekrar açtığınızda kapıları kilitleme devre dışı olmuş oluyor . Bu ndan sonra kapıları kilitleyip tekrar açtığınızda merkezi kilit sisteminin aklı başına geliyor bundan sonra nekadar yaparsanız yapın kilitleme başarılı bir şekilde yapılıyor ama dediğim gibi son kilitlemeden sonra emin değilim ama 3-4 saat geçerse araç bir şekilde açıldığında kendini kilitleme işini unutıyor. Belki buna sebebp akü yü koruma amaçlı bazı sistemlerin eletriği kesiliyorsa gösterge panelleri vs gibi bu da o elekriği kesilenler arasında ise bu sebeple oluyor olabilir diye düşünüyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201313 yıl comment_142734 Konuyu okuduktan sonra bende denedim.Kapıları açıyorum kumanda ile parklar yanıyor ve 45 sn sonra hiç bir kapıya müdahale yapmassam kapılar tekrar kitleniyor.Aç kapa Aç yapmama gerek kalmadı.Aradan belli bir süre geçmesinede gerek yok. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın