Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Merkezi Kilit Hakkında ?

Featured Replies

Solved by Engin Uzunoğlu

Yanıtlama zamanı:

Alper bu programlama açma düğmesine bastığında tüm kapılar yerine sadece sürücü kapısını açmak için kullanılan bir yordam.

Normal şartlar altında aracın hiçbir kilidine dokunmazsan 45 saniye sonra yeniden kendini kilitlemesi lazım ve bunun bu programlamadan bağımsız olması lazım.

Ben ne zaman kilidi açıp lafa dalsam kapı duvar oluyor ve hiç değişmedi bu durum.

Muhtemelen bazı araçlarda yazılımda bir istikrarsızlık var, nasıl diye sormayın bilemem, bu programlama yordamı ile sistem "reset"leniyor olabilir.

Kendiliğinden kilitlenmeyen kapıya sahip arkadaşlar deneyip bildirsin bakalım değişiklik oluyor mu...

Abi dediğinde haklısın sadece şöför kapısının açılmasıda programlanmış oldu oda yoktu bende programlamadan sonra o özellik geldi,ama daha önceki msj lardada belirtiğim gibi bende başlarda otomatik tekrar kitleme vardı,buna istinadende kendimden emin bi şekilde bu özelliğin f3 lerdede olğunu yazdım ve akabinde tekrar denedim fakat kötü süpriz okadar msj üstüne olmadı okadar denedim 45 sn beklemeyide abartım 5 dk bekledim değişen yoktu :nazar: ,sonra kitapcığı kurcalayıp anahtarı tekrar programladım ve özellik geri gelmiş oldu ama hala işin içinde bi tuaflık olduğu kesin,muhtemelende yazılımsal.

• Yanıt 63
  • Görüntüleme 24,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Alper Albayrak
    Alper Albayrak

Bugün tekrar denedim otomatik kapanıyormu diye,başta olmadı sonradan kullanım kılavuzu okuyup anahtarı tekrar programladım ve düzeldi. Programlama:Araç içinde kapılar,camlar kapalı,kontak kapalı

• Alper Albayrak
    Alper Albayrak

Bi yanlışınız var aracı kumanda ile açıp bi süre kapıları açmassanız otomatik olarak kilitleniyor focus 2 imde böyledi focus 3 tede böyle.(donanımsal olarak farklılık oluşuyorsa bilemem) edit:Şim

• özer aygül
    özer aygül

aracı kilitlediten 7 8 saat geçtikten sonra insanların kaza ile açma düğmesine basma hakkı olmamalı mı diyosunuz yani

Yanıtlama zamanı:

Abi dediğinde haklısın sadece şöför kapısının açılmasıda programlanmış oldu oda yoktu bende programlamadan sonra o özellik geldi,ama daha önceki msj lardada belirtiğim gibi bende başlarda otomatik tekrar kitleme vardı,buna istinadende kendimden emin bi şekilde bu özelliğin f3 lerdede olğunu yazdım ve akabinde tekrar denedim fakat kötü süpriz okadar msj üstüne olmadı okadar denedim 45 sn beklemeyide abartım 5 dk bekledim değişen yoktu :nazar: ,sonra kitapcığı kurcalayıp anahtarı tekrar programladım ve özellik geri gelmiş oldu ama hala işin içinde bi tuaflık olduğu kesin,muhtemelende yazılımsal.

anahtarı programladım tekrar oldu derken kapıların 45 sn sonra otomatik kilitlenmesi düzeldi mi eğer bööle ise bu programlamayı açık açık yazar mısınız
Yanıtlama zamanı:

Açma ve kapama düğmelerine eş zamanlı 5 saniye süre ile (ya da sinyal lambaları yanıp sönene kadar) basıyorsunuz.

Sade sürücü kapısı açılır hale geliyor.

Aynı işlemi tekrar yaparsanız eski halinde, yani 4 kapı açmaya dönüyor.

Yanıtlama zamanı:

anahtarı programladım tekrar oldu derken kapıların 45 sn sonra otomatik kilitlenmesi düzeldi mi eğer bööle ise bu programlamayı açık açık yazar mısınız

Cem abinin yazdığı şekilde oluyor programlama,ek olarak araç içinde,kapılar ve kontak kapalı durumda Cem abinin dediklerini uygulayın,benim bu işlemden sonra sürücü kapısı açılması ve 45 sn sonra otomatik kitleme geri geldi yada düzeldi.(bu işlemden hemen önce denediğimde yoktu,işlemi yaptıktan sonra geri geldi yada düzeldi)

Yanıtlama zamanı:

Güzel bende şimdi denemeye gideceğim bakalım olacakmı

Yanıtlama zamanı:

Şimdi denedim birinci yaptığımda sadece şöför kapısı açılır konuma geldi ve kapılar otomatik kapanmadı İkinci kere yaptığımda kapılar normal duruma geldi ve dediğiniz gibi otomatik olarak kapanma özelliği açıldı şimdi 45 sn ye kapıları açmazsanız kapılar otomatik kapanıyor.Tekrar aynı işelemleri yaparsanız yine iptal oluyor.Böylelikle bir problem daha çözülmüş oldu forum sayesinde arkadaşlara teşekkürler.Yalnız değişik bir problemle daha karşılaştım gerçi çok önemli değil ama ilginç arabanın içindeyken kapılar kitlendi deneme yaparken kapıyı açıp çıktım ve kapattım tüm kapılar kitliyken bu çıkmış olduğum kapı kitlenmedi.Dışarından denediğinizde araç kilitli aynalar kapalı kapıları kontrol ettiğinizde tüm kapılar kapalı sade inmiş olduğunuz kapı açık.

Yanıtlama zamanı:

Ben de denedim F2 lerde de sorunsuz çalışıyor sadece otomatik kilitlendiğinde dörtlüler yanmıyor.

Yanıtlama zamanı:

Proglama sadece şöfor kapısı için uygulanıyor. Yani o programlama otomatik kilitlemeyi aktifleştirmek için yapılmıyor.

Araç uzun süre 5-6 saat gibi kilitli kaldıktan sonra kumanda ile açıp kapıyı açmazsanız araç 45 sn sonra otomatik olarak kendini kilitlemez. Ancak siz aracı kumanda ile açar ve ardından tekrar kilitleyip tekrar kumanda ile açarsanız araç 45 sn sonra kendini kilitleyecektir. Yukarı da arkadaşların bahsetmiş oldugu programlama olayında da ardı ardına kilitleme ve açma yapıldıgı ıcın bu özellik otomatik olarak devre girmiş oluyor. Gidin deneyin olmazsa yüzüme tükürün :)

Yanıtlama zamanı:

Proglama sadece şöfor kapısı için uygulanıyor. Yani o programlama otomatik kilitlemeyi aktifleştirmek için yapılmıyor.

Araç uzun süre 5-6 saat gibi kilitli kaldıktan sonra kumanda ile açıp kapıyı açmazsanız araç 45 sn sonra otomatik olarak kendini kilitlemez. Ancak siz aracı kumanda ile açar ve ardından tekrar kilitleyip tekrar kumanda ile açarsanız araç 45 sn sonra kendini kilitleyecektir. Yukarı da arkadaşların bahsetmiş oldugu olayda da ardı ardına kilitleme ve açmaz yapıldıgı ıcın bu özellik devre giriyor. Gidin deneyin olmaz sa yüzüme tükürün :)

Ben o dediğinizide çok sefer denedim zaten gidip bu özellik var mı diye bir sefer denemiyoruz ki defalarca denedik yani en azından ben defalarca denedim Denemeler esnasında bir kez kapıları açıp bakalım kapanacakmı diye bakmıyorum ki çeşitli varyasyonları deniyorum.Yok arabayı çalıştır stop et sonra kapat yanlışlıkla açılmış gibi yap yok üst üste iki kere kapa ac ve bu gibi değişik boş denemeler yaptım ama olmadı ama şimdi oldu.Birde o dediğinizin çok mantıklı bir özellik değil evde balkonda oturuyorsunuz yanlışlıkla cebinizde anahtarın açma düğmesine basıldı araba siz birdaha kullanana kadar açık kalacak ne anlamı var ki.

Yanıtlama zamanı:

Ben o dediğinizide çok sefer denedim zaten gidip bu özellik var mı diye bir sefer denemiyoruz ki defalarca denedik yani en azından ben defalarca denedim Denemeler esnasında bir kez kapıları açıp bakalım kapanacakmı diye bakmıyorum ki çeşitli varyasyonları deniyorum.Yok arabayı çalıştır stop et sonra kapat yanlışlıkla açılmış gibi yap yok üst üste iki kere kapa ac ve bu gibi değişik boş denemeler yaptım ama olmadı ama şimdi oldu.Birde o dediğinizin çok mantıklı bir özellik değil evde balkonda oturuyorsunuz yanlışlıkla cebinizde anahtarın açma düğmesine basıldı araba siz birdaha kullanana kadar açık kalacak ne anlamı var ki.

Bilemedim şimdi ben az önce yine denedim, uzun süredir açmadığım için olmadı ,acıp kapadım tekrar açtım bu sefer otomatik kilitledi. Garip.

Yanıtlama zamanı:

Evet izledim ama gecen süre 1-2 saat daha uzun saati denemek lazım bakalım sabah ne olacak sabahta olursa AYDIN Beyin dikkatle tekrar denemesi yada programlaması gerekecek

Yanıtlama zamanı:

Ben mesajı yazdıktan sonra arabaya gittim aracı açtım kapıyı açtım kapadım tekrar kilitledim ve sonra yanlışlıkla açmış gibi kilidi açtım ve araç 45 sn sonra kendini kilitledi daha önce kilitlemiyodu neden değişti anlamadım

Yanıtlama zamanı:

Araç uzun süre 5-6 saat gibi kilitli kaldıktan sonra kumanda ile açıp kapıyı açmazsanız araç 45 sn sonra otomatik olarak kendini kilitlemez. Ancak siz aracı kumanda ile açar ve ardından tekrar kilitleyip tekrar kumanda ile açarsanız araç 45 sn sonra kendini kilitleyecektir. Yukarı da arkadaşların bahsetmiş oldugu programlama olayında da ardı ardına kilitleme ve açma yapıldıgı ıcın bu özellik otomatik olarak devre girmiş oluyor. Gidin deneyin olmazsa yüzüme tükürün :nazar:

Ben çeşitli şekilerde bir çok kez denedim olmadı daha önceden olmasına rağmen,bu programlamayı yaptıktan sonra düzeldi(şöför kapısı açma programlaması),ve bu programlamayı tekrar iptal ettim,şuan için bi değişiklik yok 45 sn sonra araç kendini kitliyor.Benim bundan anladığım bu programlama 45 sn olayıyla alakası olmamasına rağmen resetleme gibi bi görev almış oluyor ve sistem düzeliyor.Belkide kitapcıkta belirtilmediği halde 45 sn olayını programlıyoda olabilir.En azından benim için çözüm bu programlama her nekadar çalışmıyan radyonun kafasına vurup düzeltmek gibi gözüküyor olsada.

Yanıtlama zamanı:

Bu sabah aracıma binmeden kumandayla açtım ama kapıları ellemedim kendini kitlemedi sonra kalpıalrı elimle açıp kapattım tekrar kitleyip açtım bekledim 45 sn sonra kapattı.Sonuç olarak sistem araçtan indikten sonra kitleyip yanlışlıkla tekrara açarsanız çalışıyor 7- 8 saat geçtikten sonra yanlışlıkla açarsanız çalışmıyor.Bana çok saçma geldi bunun ne yararı olacak onuda anlamadım .

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.