Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 201214 yıl comment_68115 Herkese merhaba. Focus 3lerde merkezi kilit ile ilgili kafama takılan birkaç soru var. Forumda biraz araştırma yaptım ama bulamadım . Buradan size sormak istedim. Aracımız titanium donanım seviyesinde. - Dün eve geldim ve arabayı park ettim. Eve girdikten yarım saat sonra arabada telefonumu unuttuğumu farkettim ve geri döndüm . Bir de baktım araba kilitli değil. Dalgınlık ve acele nedeniyle unutmuşum. Sonra aklıma bir soru takıldı ? Focus'larda arabayı biz kilitlemezsek bir süre sonra kendiliğinden kilitlenmiyor mu ? - İkinci olarak arabayla hareket ederken de bazı diğer arabalarda olduğu gibi merkezi kilidin otomatik olarak kilitlenmediğini görüyorum. Bu güvenlik nedeniyle yapılmış bir düzenleme mi yoksa ayarlanabiliyor mu ? - Son olarak farklı bir soru ama konu kirliliği olmaması açısından buradan sormak istiyorum. Dikiz aynaları altındaki lambalar sağa ve sola dönüşlerde köşe aydınlatması olarak çalışıyor diye duymuştum ama ben denedim bizim arabada yanmadı. Araç çalışır haldeydi ama hareket etmiyordum olduğum yerde direksiyonu çevirerek denedim. Bununla bir alakası var mı yoksa onu da ayarlamam mı gerekiyor ? Teşekkür ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 201214 yıl Solution comment_68121 Merhaba Focus 3 lerde araç hareket ettikten sonra kapılar kilitlenmiyor. Eğer kilitli aracı anahtardan açar, sonrasında kapıyı açmazsanız bir süre sonra kapılar kendiliğinden kilitlenir. Ancak arabadan iner giderseniz kapılar kilitlenmez. Dikiz aynalarındaki lambaların böyle bir özelliği yok. Onlar sinyal lambası. X paketlerde yeri aydınlatan ek ışıklarda mevcut. Ama yolu aydınlatmak için değil. X paketlerde yanılmıyorsam sis farları dönüşlerde yanıyor olabilir.(farın içinde de olabilir) X paketlerde statik dönüş farı vardır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 201214 yıl comment_68674 Merhaba Focus 3 lerde araç hareket ettikten sonra kapılar kilitlenmiyor. Eğer kilitli aracı anahtardan açar, sonrasında kapıyı açmazsanız bir süre sonra kapılar kendiliğinden kilitlenir. Ancak arabadan iner giderseniz kapılar kilitlenmez. Dikiz aynalarındaki lambaların böyle bir özelliği yok. Onlar sinyal lambası. X paketlerde yeri aydınlatan ek ışıklarda mevcut. Ama yolu aydınlatmak için değil. X paketlerde yanılmıyorsam sis farları dönüşlerde yanıyor olabilir.(farın içinde de olabilir) X paketlerde statik dönüş farı vardır. focus 3 te kilitli aracı uzaktan kumandayla kilidini açıp kapıları açmazsanız focus 2 de ki gibi bir süre sonra kendisini tekrar KİLİTLEMİYOR ben denedim dikkat edin Nisan 27, 201214 yıl özer aygül tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 201214 yıl comment_68687 Hayır cift kilide gerek yok; ghia için konuşuyorum. Araç tek sefer kilitli; yaklaşırken kumanda ile kapıları açtınız 45sn. dokunmadınız, tekrar geri kilitler, çift kilit yapılmışsa ve yine kumanda ile açıp 45sn. dokunmadınız, geri kilitler. FIII te bu yoksa yazık olmuş. Fordun hiçbir aracında araç hareket edince otm. olarak kapılar kilitlenmez, güvenlik önlemi (Saçmalık bence) Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 201214 yıl comment_68688 Yazılımsal o zaman 45 sn olayı.. Haraket edince kilit olayıda yazılım ile ekleniyor.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 201214 yıl comment_68689 Yazılımla eklenebiliyormu? Sent from my iPad 3 using Tapatalk Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 201214 yıl comment_68690 Yazılımla eklenebiliyormu? Sent from my iPad 3 using Tapatalk Evet haraket edince kilitlemek ekleniyor..Birşey yok onlarda canım.. Bana sorarsanız gerek yok, elini uzat kitle 2 sn de Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 201214 yıl comment_68692 Bende üşenmeden dokunuyorum:)Sıkıntı sadece çocuk kilidinin camlara bağlanmış olması benim için. Sent from my iPad 3 using Tapatalk Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 201214 yıl comment_68701 focus 3 te kilitli aracı uzaktan kumandayla kilidini açıp kapıları açmazsanız focus 2 de ki gibi bir süre sonra kendisini tekrar KİLİTLEMİYOR ben denedim dikkat edin Bi yanlışınız var aracı kumanda ile açıp bi süre kapıları açmassanız otomatik olarak kilitleniyor focus 2 imde böyledi focus 3 tede böyle.(donanımsal olarak farklılık oluşuyorsa bilemem) edit:Şimdi denedim olmadı bende şaşırdım,daha öncemi yanıldım diye düşünüyorum şuan. Nisan 27, 201214 yıl Alper Albayrak tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 201214 yıl comment_68703 Bi yanlışınız var aracı kumanda ile açıp bi süre kapıları açmassanız otomatik olarak kilitleniyor focus 2 imde böyledi focus 3 tede böyle.(donanımsal olarak farklılık oluşuyorsa bilemem) Arkadaşta da titanium var...Vardır bir sıkıntı o zaman. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 201214 yıl comment_68707 Arkadaşta da titanium var...Vardır bir sıkıntı o zaman. Yakup şimdi denedim evden doğru araç uzakta,açma düğmesine bastım ayna açıldı 1.5 dk bekledim aynaların kapandığını göremedim.(bu arada ayna diye yazıyorum kapı kilit sesi vs duymadığım için)en yakın zamanda tekrar deniycem araç başında. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 201214 yıl comment_68797 Video çektik bugün araç kitleniyor sıkıntı yok . F2 gibi 45 sn'de aksama eklerim. Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 201214 yıl comment_68801 arkadaslar bende denedım az once aracın kapısını hiç açmadan uzaktan kumanda ıle acıldıgında kapılar acılmazsa 1 dk gibi bır sure sonra kıtlenıyor Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın