Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Aux çıkışında rahatsız edici parazit sesleri

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Kaliteli bir ses sisteminde kesinlikle olmaması gerekiyor,ben de aux kullandığım zamanlarda sesi sonuna kadar açtığımda cızırtıyı duyuyordum fakat rahatsız edici seviyede değildi.

• Yanıt 37
  • Görüntüleme 23,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Sabah sırf bu durumu tespit için mp3 çaları ve çift taraflı erkek uçlu jak kablosunu buldum ve taktım...Dediğiniz gibi parazit mp 3 bağlıyken ancak şarkı çalmıyorken var,ama çok az duyuluyor,açıkçası

• Ferhat abi forumu bırakalı çoook oldu.

Yanıtlama zamanı:

Sabah sırf bu durumu tespit için mp3 çaları ve çift taraflı erkek uçlu jak kablosunu buldum ve taktım...Dediğiniz gibi parazit mp 3 bağlıyken ancak şarkı çalmıyorken var,ama çok az duyuluyor,açıkçası hiç dikkat etmiyordum çünkü çok az ses..Heleki şarkı başlayınca hiçbir parazit sesi duymuyorum,çok geride kalıyor demekki,sesi sonuna kadar açmama rağmen duymadım..Yalnızca şarkı bitip bir sonraki şarkıya geşçerken arada sessiz bölümde var o parazit sesi ama gerçekten çok az,çok arka planda kalıyor...Öte yandan üst düzey ses sistemlerinizi arabanın müzik sistemine bağlatacaksanız -ki ne kadar gerekli olduğu tartışılır,bence aux girişi yerine doğrudan içeriden müzik sisteminin ekstra çıkış jackları var onlara takın,ön kapağı çıkartırsanız ses sistemi kutusuna ulaşırsınız,onun arkasında da ekstra ses çıkış jackları var bildiğim kadarıyla...Mertol Kip isimli arkadaşımız bu konuda en doğru şeyleri söyleyecektir size....

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Nasipse yarın ödemeyi yapıp işlemleri başlatıyorum.

Bu gün bu konuyla ilgili ford merkezden aradılar bu sorunla ilgili olarak

Bu sorunu şu an farkettiklerini ve hemen araştırıp sebebini ve düzeltmesini yapacaklarını ifade ettiler.Bana isterseniz aracı teslim alın isterseniz bekleyin sebebini bulup düzelttikten sonra verelim size aracı dediler.Bende sonuç olarak aracımı teslim alıp beklemeye karar verdim sonuçta ford söz verdi.

Umarım bu markaya olan güvenim sarsılmadan bu meseleyi halletmiş oluruz.

Gelişmeleri buradan tüm arkadaşlara ileticem.

• 2 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

2010 focus tit. Geçen hafta aldım ve hemen aux denedim sanırım sorun kronik. Ama yinede hafta sonu iyi bir ses ustası ile görüşeceğim eğer bir sonuç alırsam sizleride bilgilendiririm

Yanıtlama zamanı:

2010 focus tit. Geçen hafta aldım ve hemen aux denedim sanırım sorun kronik. Ama yinede hafta sonu iyi bir ses ustası ile görüşeceğim eğer bir sonuç alırsam sizleride bilgilendiririm

Söz konusu ilk araç ile sizin aracınız farklı ve problem de aynı değil maalesef.

• 4 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

herkese iyi günler dilerim aynı cızıltı sesi benide çok rahatsız ediyor. focus 2 ve 2.5 daki sony den sonra focus 3 tit x,y,z her paket olan aracımda ve trend (kuzenimin aracında) bu cızıltıyı duymak beni üzdü. bu sorunun nedenini  bulan oldumu? Ferhat bey size ford dan dönüş yaptılarmı? Saygılar

Yanıtlama zamanı:

Nasipse yarın ödemeyi yapıp işlemleri başlatıyorum.

Bu gün bu konuyla ilgili ford merkezden aradılar bu sorunla ilgili olarak

Bu sorunu şu an farkettiklerini ve hemen araştırıp sebebini ve düzeltmesini yapacaklarını ifade ettiler.Bana isterseniz aracı teslim alın isterseniz bekleyin sebebini bulup düzelttikten sonra verelim size aracı dediler.Bende sonuç olarak aracımı teslim alıp beklemeye karar verdim sonuçta ford söz verdi.

Umarım bu markaya olan güvenim sarsılmadan bu meseleyi halletmiş oluruz.

Gelişmeleri buradan tüm arkadaşlara ileticem.

Var mı bir gelişme acaba? 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.