Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Arabamı teslim alırken nelere dikkat etmeliyim ?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Merhabalar,

Bu hafta içinde bir aksilik olmazsa bayi aracı teslim edecek.Bu sırada bayiden teslim alırken nelere dikkat etmeliyim.Bayiden hediye olarak neler istiyebilirim. Deneyim ve önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden herkese teşekkürler.

• Yanıt 43
  • Görüntüleme 9,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Yanıtlama zamanı:

Aracın çevresini güzelce dolaşıp çizik , ezik , sıyrık gibi hasarların olup olmadığını kontrol edin.

Kapılarına göz atın. Açıp kapatıp sesini dinleyin. Bazen kapı kilitlerinde sıkıntılar çıkmaktadır.

Araç içindeki evrakların düzenli ve hazır olduğuna bakın.

Yanıtlama zamanı:

Arka camlar renkli camsa imzali yazi alin polisler film sanip ceza kesmesin. Birde kaucuk paspas icin zorlayinda zorlayin ben hala alamafim :(

Yanıtlama zamanı:

Hediye olarak isteyebildiğiniz kadar isteyin. :(

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Arka camlar renkli camsa imzali yazi alin polisler film sanip ceza kesmesin. Birde kaucuk paspas icin zorlayinda zorlayin ben hala alamafim :(

Arka cam konusunu söyledim zaten onun için yazı verecekler.
Yanıtlama zamanı:

Hediye konusunda ne koparırsanız kardır,kontrol olarak arkadaşların söylediklerine ek olarak lastik havalarını kontrol ettirin,şimdiden hayırlı olsun.

Yanıtlama zamanı:

şimdiden hayırlı olsun, kazasız belasız binin inşallah..

benim başıma geldiği için yazıyorum, bir pop şarkısı çalın içinde, sesi iyice açın, arka speakerlardan zınlama vınlama geliyor mu bakın.. patlak gibi bir ses..

kauçuk paspası isteyin bence de, çok zor değil, benimkinde satış görevlisi arkadaş, vitrindeki aracın içinden aldı, benimkini ona koydu. hepsi bu kadar basit:))

servisten aracı yıkatmasını isteyin eğer yıkamazlarsa. tertemiz teslim etsinler.. tekrar hayırlı olsun. fotolarını bekliyoruz en kısa zamanda.. saygılar

Yanıtlama zamanı:

Merhabalar,

Bu hafta içinde bir aksilik olmazsa bayi aracı teslim edecek.Bu sırada bayiden teslim alırken nelere dikkat etmeliyim.Bayiden hediye olarak neler istiyebilirim. Deneyim ve önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden herkese teşekkürler.

aracın işçiliğinde bazen sıkıntılar olabiliyor. Aşağıdaki konudaki ilk mesajda bulunan resimlere bakın. (misal son 2 resimdeki montaj sıkıntısı benim araçta varmış. Ben alırken dikkat etmemiştim ama bir ara bakıma gittiğimde düzelttireceğim. Çok büyük sorun değil) Teslim alacağınız araçta aynı sıkıntılar varsa görevli personeli uyarın ve hatanın düzeltilmesini isteyin. Bu arada yeni aracınız hayırlı olsun.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

aracın işçiliğinde bazen sıkıntılar olabiliyor. Aşağıdaki konudaki ilk mesajda bulunan resimlere bakın. (misal son 2 resimdeki montaj sıkıntısı benim araçta varmış. Ben alırken dikkat etmemiştim ama bir ara bakıma gittiğimde düzelttireceğim. Çok büyük sorun değil) Teslim alacağınız araçta aynı sıkıntılar varsa görevli personeli uyarın ve hatanın düzeltilmesini isteyin. Bu arada yeni aracınız hayırlı olsun.

Teşekkürler....
  • 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Herkese merhaba,az önce uzun zamandır planladığım Focus Style 1.6İ 125 PS 5K Plus Paket alma işinin son aşamasına geldim renk olarakta Külkahverengi olacak,ilkdefa sıfır araç aldığım için bundan sonraki prosedürler için kulaktan dolma bilgilere sahibim,bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşların,ve ağbilerin yardımına ihtiyacım var,herkese şimdiden çok teşekkürler.

(ayrıca araç hakkındaki olumlu olumsuz yorumlarınızı duymak benim için çok faydalı olacaktır)

Yanıtlama zamanı:

Araç hakkındaki yorumlar F3 kategorisinde ve içinde barındırdığı test bölümünde oldukça fazla mevcut göz atmanızda fayda görüyorum..

Yapılacak şeylere gelince :D parayı ödediyseniz size sadece alması kalıyor :nazar: Yapacak pek bişey yok onlar hallediyor herşeyi, bir kaç hediye almaya çalışın; ilk yardım seti şu bu... lastik havalarını gözünüzün önünde tekrar kontrol ettirin..Yaptık diyecekler ama siz lütfen birdaha yaparmısınız görmek istiyorum deyin :D

Buraya alıp gelenlerin %90'ında nerdeyse hep lastikler fazla şişik ve hepsi de kontrol ettik cevabıyla karşılaşmış.

Yanıtlama zamanı:

Yapacağınız pek fazla bişiy yok eşentiyonları istersiniz,lastik havaları vs vs kontrol edip alırsınız.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.