Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201214 yıl comment_71264 Ahanda başlık, konuyu kapatabilirsin o zaman muhterem admin boşuna heyecan yapmışım Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201214 yıl comment_71265 konuyu kapatabilirsin o zaman muhterem admin boşuna heyecan yapmışım Birleştirelim Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201214 yıl comment_71266 boya kalınlığını gözünüzün önünde ölçtürün.. heryerde aynı olsun.. lastik havasını unutsanız da bir şekilde halledilir.. ama aracı teslim alıp imzayı attıktan sonra yok araç boyalıydı bilmemneydi bir sürü iş... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201214 yıl comment_71279 Beklenti bu da, sunulan ne olur bilemem... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201214 yıl comment_71287 Herkese merhaba,az önce uzun zamandır planladığım Focus Style 1.6İ 125 PS 5K Plus Paket alma işinin son aşamasına geldim renk olarakta Külkahverengi olacak,ilkdefa sıfır araç aldığım için bundan sonraki prosedürler için kulaktan dolma bilgilere sahibim,bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşların,ve ağbilerin yardımına ihtiyacım var,herkese şimdiden çok teşekkürler. (ayrıca araç hakkındaki olumlu olumsuz yorumlarınızı duymak benim için çok faydalı olacaktır) ahh aziz bey hallettinizmi çok sevindim,hayırlı olmasını dilerim.ve en guzel rengi seçmişsiniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201214 yıl comment_71300 ahh aziz bey hallettinizmi çok sevindim,hayırlı olmasını dilerim.ve en guzel rengi seçmişsiniz teşekkür ederim,buradaki bayide hem meslektaşınız hemde adaşınız Aylin Hanım Külkahverengiyi paketledi bize,ama iyide oldu galiba. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201214 yıl comment_71301 boya kalınlığını gözünüzün önünde ölçtürün.. heryerde aynı olsun.. lastik havasını unutsanız da bir şekilde halledilir.. ama aracı teslim alıp imzayı attıktan sonra yok araç boyalıydı bilmemneydi bir sürü iş... teşekkür ederim,boya kalınlığı konusunu hiç bilmiyordum mesela. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201214 yıl comment_71313 teşekkür ederim,boya kalınlığı konusunu hiç bilmiyordum mesela. rica ederim... yaaa bize söyleyen olmadı böyle şeyleri, ben öyle saftirik gibi aldım geldim.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201214 yıl comment_71314 teşekkür ederim,buradaki bayide hem meslektaşınız hemde adaşınız Aylin Hanım Külkahverengiyi paketledi bize,ama iyide oldu galiba. puahahahaha, sar ordan bi külkahve mi dediniz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201214 yıl comment_71317 rica ederim... yaaa bize söyleyen olmadı böyle şeyleri, ben öyle saftirik gibi aldım geldim.. Forumda ki 1600 kisiden 10 tanesi baktirmamisir kesin...bakmak tam bir paranoyalik durum Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201214 yıl comment_71320 Forumda ki 1600 kisiden 10 tanesi baktirmamisir kesin...bakmak tam bir paranoyalik durum ben şunu biliyorum daha once komple boyalı arac almış müşteri sıfır.ikinci aracını almaya gelirken boya makinesi cihazı getirip ölçüm yapmıştı :)haklı olarak Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201214 yıl comment_71323 ben şunu biliyorum daha once komple boyalı arac almış müşteri sıfır.ikinci aracını almaya gelirken boya makinesi cihazı getirip ölçüm yapmıştı :)haklı olarak Siz yoksa arabaları boyasiz , astarla mı satıyorsunuz Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201214 yıl comment_71324 Siz yoksa arabaları boyasiz , astarla mı satıyorsunuz :) evet töbe töbe Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201214 yıl comment_71331 ya yakup, sözüm meclisten dışarı ama sıfır aracın dahi boyalı (fabrika çıkışı boya dışında) olduğu, müşterilerin mağdur edildiği olayları duyuyoruz... e insan acaba benim de başıma gelir mi diye endişe etmiyor değil... bu yapılan şerefsizliğe (özür dilerim ama böyle) karşı benim önlem alma çabam paranoya olarak nitelendiriliyorsa varsın ben paranoyak olayım.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201214 yıl comment_71336 ya yakup, sözüm meclisten dışarı ama sıfır aracın dahi boyalı (fabrika çıkışı boya dışında) olduğu, müşterilerin mağdur edildiği olayları duyuyoruz... e insan acaba benim de başıma gelir mi diye endişe etmiyor değil... bu yapılan şerefsizliğe (özür dilerim ama böyle) karşı benim önlem alma çabam paranoya olarak nitelendiriliyorsa varsın ben paranoyak olayım.. Tamam ol , bende paranoya olayim. sıkıntı nedir ki adam şerefsiz diye ben paranoya olmamış mı oldum Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın