Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

HTC ONE X... İyi güzel de araba mı alıyoz

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Elektronik oyuncaklara çok meraklı değilsen, e72 çok iyi telefondur. Klavyesi süperdir. 1 yıl kadar kullanmıştım.

Aynen abicim. elektronik oyuncaklarla oynayacak zamanım yok daha doğrusu. Bide gereksiz pahalı buluyorum. Tabii ki Seven isteyen alır kullanır saygıda kusur olmaz.

Ama dediğin gibi klavyesi güzel. Navigasyonuda çok güzel çalışıyor çok yerde yardım etti bana. wlanı var. bağlantısı falanda bana yetiyor. boyutları ve ağırlığıda bence ideal. Tasarımıda şık. Benim için fazla bile aslında. Ondan önce E65 im vardı. Ondanda çok memnundum. İlk çıktığında almıştım 3 sene kullandım. Şimdi E72 ile yola devam.

Sanırım benim gibi elektronik oyuncaklara ilgi duymayan ve pahalı bulanlar için hala nokia en iyi seçenek.

• Yanıt 260
  • Görüntüleme 42,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Haaaah, apple diyince hemen geldi seker kokusu almis karinca gibi

• Ogün Özemre
    Ogün Özemre

Aynen abicim. elektronik oyuncaklarla oynayacak zamanım yok daha doğrusu. Bide gereksiz pahalı buluyorum. Tabii ki Seven isteyen alır kullanır saygıda kusur olmaz. Ama dediğin gibi klavyesi güzel.

• Aydın Baran
    Aydın Baran

Yanlız yaptığım araştırmalar sonucu HTC nin bu piyasanın kralı olduğunu söyleyebilirim, ne iphone ne samsung eline su dökemez, belki samsung bir parça.

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Blackberry çakması olan değil mi o e72 kız arkadaşımda vardı,Mesaj yazması zulüm gibi gelirdi bana :aman:

Bak şimdi, :) Blackberry battı kaldıranı yok, e72 kullanıcı dostudur. Oyle anlamsız menüler içinde kaybolmazsın. Servis sağlayıcıya boşuna abone olmazsın.

Yanıtlama zamanı:

Blackberry çakması olan değil mi o e72 kız arkadaşımda vardı,Mesaj yazması zulüm gibi gelirdi bana :aman:

Valla ayda 2500 smsden fazlasını kullanıyorum. Kimine göre az gelebilir 2500 neki diyen olabilir belki ama benim için yüksek bir sayı ve hiç sıkıntı çekmedim şimdiye kadar. Bilgisayardaki klavye hızında ondada yazıyorum :) Alışkanlık tabi bi yerde.
Yanıtlama zamanı:

Mercedes ile Honda yi kıyaslıyorlar haci :D

Hatta Mercedes 1 model ile Honda 20 model :D

Htc reklamlarında İphone maps i sunmamayi akıl etsin önce :) suan android Savunanlar hiç ciddi gelmiyor bana Okadar makale ve istatistik takip ediyorum.

İs donanım a gelince zaten dedik; Samsung iyi sunuyor ama o yetmiyor.

Yakup Çağatay tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

İyi de Yakup herkes IOS geliştirip pazarlayamaz. Iphone yazılım ve donanım olarak beraber tasarlanıp üretilmiş bir ürün. Yapıları gereği HTC,Samsung ve diğerleri bunu yapamazdı bence. hele Samsung her türlü üretim yapıyor, gemi bile yapıyor. Sadece ürün yapıp satmak olarak bakıyorlar. Sadece HTC bir miktar özelleşebildi, o sayede bir yer edindi piyasada. Iphone daha fazla kişiselleştirilebilir olsa ve ekran olarak da 4.3 - 4.7 lere gelse kullanmayı daha fazla düşünürdüm.

Yanıtlama zamanı:

Tamam abi ya dövseydin daha iyiydi :DŞaka bi yana herkes kendi telefonuna alışmıştır yani bu kadar basit.

Kimine İphone un menüleri çok basit gelir,Kimine Nokia'nın menüleri.Herkesin kişisel görüşü farklıdır tabikide.

Büyük konuşmayım ama ben o telefon klavyesi ise değil 2500 msj 25tane msj atamam :D

Kız arkadaşımda vardı işte 1 hafta telefonları takas ettik,Yeminle varya kanser etti o minnajıck vıcık vıcık tuşlarına eşşek kadar parmağımla basamıyordum bile tuşlara )

Neyse demem o ki herkesin bir alışkanlığı vardır kimisi dokunmatiğe bile karşıdır,kimisi iphone kullanamaz fln fln.

Ben karşı değilimde. Şirket telefonum var şu samsungun ucuz dokunmatiklerinden. Kullanamıyorum valla
Yanıtlama zamanı:

Gelecek zaten :D

Ben biraz konuya farklı bakıyorum anlamissinizdir..

Geliştirici olarak düşünürsek ikiside para yapar.. Sıkıntı yok.

İphone u 2 dk lik işlem sonunda değiştiremeyeceğiniz Tek bir yer yok. Unutmayınız.

Yanıtlama zamanı:

Bakın iyi ki futbol konusunda fanatikliğim yoktur. Hatta seyretmem, yoksa iki günde atardınız beni forumdan. :D

al bendende o kadar :D

Milli maçlar ve FB-GS derbileri haricinde bir maça 90 dk boyunca katlanamam :D

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.