Ozan Kar Oluşturma zamanı: 14 saat önce Raporla Share Oluşturma zamanı: 14 saat önce Piyasa genel olarak nasil takip ettiginiz kadariyla? Ozellikle dizelin durumunu merak ediyorum, sifir dizellerin azalmasi ikinci eli de etkiledi mi? A180d var ilanda eskiden en azindan oluculer yazardi, bir iki gune ilan suresi bitiyor 1-2 dolandirici disinda mesaj bile atan olmadi sayilir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: 13 saat önce Raporla Share Yanıtlama zamanı: 13 saat önce Piyasa kırık bu ara, millet faizde ve altın oynuyor :) Dizelle ilgili bir problem yok. (Milletçe ekönömistiz) Bir saat önce, Ozan Kar yazdı: dolandirici disinda mesaj bile atan olmadi Kendi dolandırıcımız var deseydin... 1 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: 10 saat önce Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: 10 saat önce 2 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Kendi dolandırıcımız var deseydin... amerikadan yeni geldim diyen biri ile egenecektim biraz ama birakti niyeyse 😄 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: 8 saat önce Raporla Share Yanıtlama zamanı: 8 saat önce İnsanların kafasında var, "yoksa dizele mi dönsek, sanki o en iyisiydi" sorunsalı ama, trend değil artık. O nedenle uzak duruyoruz 🙂 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yaşar Karaman Yanıtlama zamanı: 5 saat önce Raporla Share Yanıtlama zamanı: 5 saat önce Dizeli bilmem ama 2011 mk3 focusum var ağır hasarlılardan sonra en ucuz fiyat yazdım önden kazası yok 157.000 de style paket 3 aydır gelen teklifler kafayı yedirir 🙂 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Akaydın Yanıtlama zamanı: 1 saat önce Raporla Share Yanıtlama zamanı: 1 saat önce Genel olarak bende anlamış değilim satıcılar kime satıyor alıcılar kimden alıyor. Vatandaşa galeriden ya da araç bayilerinden almak daha mı güvenilir geliyor diye düşünmüyor değilim. Yaklaşık 1 aydır bende satış için bekliyorum , emsalleri arasında uygun diye görünüyor fakat galericiler hariç pek ulaşan olmadı.(Manuel olması etkeni de var) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: 1 saat önce Raporla Share Yanıtlama zamanı: 1 saat önce Temiz araba her türlü satılıyor ama fiyatlandırma önemli. Makul fiyatlı arabalar satılıyor. Bence asıl yavşaklık markalarda. Arabaya 3400-3500 liste fiyatı açıklayıp bayin 2400 liraya sıfırını satarsa o arabaya ikinci elde değer biçemezsin. BMW Mercedes hariç elektrikli motivasyonu azaldı. Dizel arkası olmayan bir araba bence artık. Ben dizel alacak olsam ve uzun sğre kullanacak olsam Stellantis ve ford dışında markaya bakmazdım. En azından kamyonetlerde aynı motoru kullanmaya devam ettikleri için parça sorunu olmaz. İşin ironik kısmı hepsinin distribütörü Koç oldu. 🙂 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap