Ozan Kar Oluşturma zamanı: 7 saat önce Raporla Share Oluşturma zamanı: 7 saat önce Piyasa genel olarak nasil takip ettiginiz kadariyla? Ozellikle dizelin durumunu merak ediyorum, sifir dizellerin azalmasi ikinci eli de etkiledi mi? A180d var ilanda eskiden en azindan oluculer yazardi, bir iki gune ilan suresi bitiyor 1-2 dolandirici disinda mesaj bile atan olmadi sayilir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: 6 saat önce Raporla Share Yanıtlama zamanı: 6 saat önce Piyasa kırık bu ara, millet faizde ve altın oynuyor :) Dizelle ilgili bir problem yok. (Milletçe ekönömistiz) Bir saat önce, Ozan Kar yazdı: dolandirici disinda mesaj bile atan olmadi Kendi dolandırıcımız var deseydin... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: 3 saat önce Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: 3 saat önce 2 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Kendi dolandırıcımız var deseydin... amerikadan yeni geldim diyen biri ile egenecektim biraz ama birakti niyeyse 😄 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: 1 saat önce Raporla Share Yanıtlama zamanı: 1 saat önce İnsanların kafasında var, "yoksa dizele mi dönsek, sanki o en iyisiydi" sorunsalı ama, trend değil artık. O nedenle uzak duruyoruz 🙂 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap