Ozan Kar Posted February 17 Report Share Posted February 17 Piyasa genel olarak nasil takip ettiginiz kadariyla? Ozellikle dizelin durumunu merak ediyorum, sifir dizellerin azalmasi ikinci eli de etkiledi mi? A180d var ilanda eskiden en azindan oluculer yazardi, bir iki gune ilan suresi bitiyor 1-2 dolandirici disinda mesaj bile atan olmadi sayilir. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Posted February 17 Report Share Posted February 17 Piyasa kırık bu ara, millet faizde ve altın oynuyor :) Dizelle ilgili bir problem yok. (Milletçe ekönömistiz) Bir saat önce, Ozan Kar yazdı: dolandirici disinda mesaj bile atan olmadi Kendi dolandırıcımız var deseydin... 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozan Kar Posted February 17 Author Report Share Posted February 17 2 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Kendi dolandırıcımız var deseydin... amerikadan yeni geldim diyen biri ile egenecektim biraz ama birakti niyeyse 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murat Kav. Posted February 17 Report Share Posted February 17 İnsanların kafasında var, "yoksa dizele mi dönsek, sanki o en iyisiydi" sorunsalı ama, trend değil artık. O nedenle uzak duruyoruz 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yaşar Karaman Posted February 17 Report Share Posted February 17 Dizeli bilmem ama 2011 mk3 focusum var ağır hasarlılardan sonra en ucuz fiyat yazdım önden kazası yok 157.000 de style paket 3 aydır gelen teklifler kafayı yedirir 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emre Akaydın Posted February 17 Report Share Posted February 17 Genel olarak bende anlamış değilim satıcılar kime satıyor alıcılar kimden alıyor. Vatandaşa galeriden ya da araç bayilerinden almak daha mı güvenilir geliyor diye düşünmüyor değilim. Yaklaşık 1 aydır bende satış için bekliyorum , emsalleri arasında uygun diye görünüyor fakat galericiler hariç pek ulaşan olmadı.(Manuel olması etkeni de var) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mertol Kip Posted February 17 Report Share Posted February 17 Temiz araba her türlü satılıyor ama fiyatlandırma önemli. Makul fiyatlı arabalar satılıyor. Bence asıl yavşaklık markalarda. Arabaya 3400-3500 liste fiyatı açıklayıp bayin 2400 liraya sıfırını satarsa o arabaya ikinci elde değer biçemezsin. BMW Mercedes hariç elektrikli motivasyonu azaldı. Dizel arkası olmayan bir araba bence artık. Ben dizel alacak olsam ve uzun sğre kullanacak olsam Stellantis ve ford dışında markaya bakmazdım. En azından kamyonetlerde aynı motoru kullanmaya devam ettikleri için parça sorunu olmaz. İşin ironik kısmı hepsinin distribütörü Koç oldu. 🙂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ali Gök Posted February 18 Report Share Posted February 18 dizelle ilgili sorun olduğunu düşünmüyorum ama kimse araca para bağlamak istemiyor. varsa yoksa altın. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts