Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 20251 yıl Yazar comment_522166 6 saat önce, Ozan Kar yazdı: mesela golfte gaza yeterince basmayinca titremesine ragmen vites kucultmuyor Evet gaza %10-20 oranında basınca titriyor biraz daha %30-40 oranında basınca vites düşürüp gaz yiyor. Yoksa titrek bir şekilde yola devem ediyor. Bana ilginç geliyor. Çünkü yani örneğin 100 e çıktım ve ayağımı gazdan çektim. Araç yavaşlamaya başladı 70 e düştü ve ben bu hızda sabit gitmem gerekiyor. Ama araç buna sağlıklı bir şekilde izin vermiyor. Bende titreme geçsin ve gaz yesin diye fazladan gaza basıyorum. Bu seferde ani hızlanıp birden 80-90 a çıkıyor. Mecbur frene basıyorum. Bu döngü gerçekten rahatsız ediyor. Aracın 0-70-80 bandında çok hızlı vites atması olağan olabilir ancak aynı doğrultuda düşürmesi de gerek. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 20251 yıl comment_522167 17 saat önce, A.Coşar yazdı: Bir de şu var. Koltuk yüksekliği,bacağın pozisyonu, direksiyon uzaklığı... Ben de hiç otomatik sevmiyorum. Hanıma geçen mayıs ayında 2025 Kuga aldık. Bir Urfa-Adana seyahati yaptım. 1 hafta belim ağrıdı. Araç çok rahatsız etti. Bir daha da kullanmadım. Ama hanım çok memnun. Viteslerdeki beklentin yersiz bence. Manuel hissi alamazsın. Alışacaksın zamanla. Bu oturuş pozisyonu şikayetini birkaç yerde daha gördüm. Ayrıca yakıt tüketimi konusunda farklı şeyler söyleyenler var. 1.5 ecoboost kuga yakıt durumu nasıl sizde? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 20251 yıl comment_522168 Aracı bir kez uzun yolda kullandım sadece. Ve henüz 2000 km. Sanırım 10 000 km olduğuna yakıt dengeye gelecek. Şimdilik fazla yakıyor diyebilirim. Net bir ölçüm yapmadım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 20251 yıl comment_522169 2 saat önce, Sedat Oral yazdı: 1.5 ecoboost kuga yakıt durumu nasıl sizde? Şehir içi 10-11, şehir dışı 6-7. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 20251 yıl comment_522172 16 saat önce, Mete Turfan yazdı: Bende titreme geçsin ve gaz yesin diye fazladan gaza basıyorum. Bu seferde ani hızlanıp birden 80-90 a çıkıyor. vites dusurecegi ama ani hizlanmayacagi bir nokta vardir ona alisman lazim olmadi manuel dusur. genellikle hizli vites degistirme icin onceden tahmin etmesi gerekiyor, senin durum aracin tahminine uymuyor muhtemelen o yuzden anlasamiyorsunuz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 20251 yıl Yazar comment_522174 7 saat önce, Ozan Kar yazdı: vites dusurecegi ama ani hizlanmayacagi bir nokta vardir ona alisman lazim olmadi manuel dusur. genellikle hizli vites degistirme icin onceden tahmin etmesi gerekiyor, senin durum aracin tahminine uymuyor muhtemelen o yuzden anlasamiyorsunuz. Evet anlaşamadığımız doğrudur. Umarım orta yolu bulacağız. 😄 Bu arada titanyum pakette manuel mod ne yazıkki bulunmuyor. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın