Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

• 0

Lastik basınç sistemi arizasi yazıyor ekranda

Ümit çetin

Soru

Merhaba benim arabam 2011 model sıkıntı benim arabamın lastiklerinde sensör yok ama lastik basınç sistemi çok iyi çalışıyordu simdi arızalandı yapa bilicek tamirci bulamiyorum bu araba da sensör yok diyorlar ama sistem çalışıyordu nasıl bir yol izlemem gerekiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 7 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

• 0
1 saat önce, Semih O. yazdı:

Aracınızda lastik basıncı ölçümü tekelerleklerde bulunan hız sensörleri ile ölçülüyor. Bu sensörlerden biri bozulmuş, arızalanmış, temassızlık yapıyor vs. olabilir.

Hocam internetten baktım dediginize 1 adet sensör gösteriyor km olan oda yoksa benmi yanlış baktım 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0
1 saat önce, Murat Kav. yazdı:

Benim de hatırladığım 2011 modellerde sensör yok, 2014 itibariyle geldiler. 

Lastik basınçtan değil ABS hız sensörlerinden bahsediyorum.

3 saat önce, Ümit çetin yazdı:

Hocam internetten baktım dediginize 1 adet sensör gösteriyor km olan oda yoksa benmi yanlış baktım 

Her tekerde bir adet hız sensörü vardır.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0
7 saat önce, Semih O. yazdı:

Aracınızda lastik basıncı ölçümü tekelerleklerde bulunan hız sensörleri ile ölçülüyor. Bu sensörlerden biri bozulmuş, arızalanmış, temassızlık yapıyor vs. olabilir.

abs de ariza vermezmiydi o zaman?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0
40 dakika önce, Ozan Kar yazdı:

abs de ariza vermezmiydi o zaman?

Mantıken evet ama her zaman vermeyebiliyormuş. Örnekleri olduğu için söylüyorum.

Bir de bu olayın akü değişimiyle bir alakası var mı acaba onu sormak lazım. İki konu bağlanabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.