Mertol Kip Yanıtlama zamanı: 21 saat önce Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: 21 saat önce 3 hours ago, Ozan Kar said: gecen gun bir videoda hizli sarj olurken elektromanyetik dalgadan rahatsiz oldugunu soyluyordu adamin biri, ben 200kwda hic hissetmedim ama bu konuda birsey yasayan varmi? Hızlı şarj elektromanyetik alan falan yaratmaz. 200kW ciddi bir güç aktarımı ama DC. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: 19 saat önce Raporla Share Yanıtlama zamanı: 19 saat önce 1 saat önce, Mertol Kip yazdı: Hızlı şarj elektromanyetik alan falan yaratmaz. 200kW ciddi bir güç aktarımı ama DC. once bende oyle dusundum ama sonradan aklima geldi, lisede teli avuc icine alinca akim yonu basparmak ise diger parmaklar manyetik alanin yonunu gosteriyordu. simdi baktim oyle birseyler cikti. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: 19 saat önce Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: 19 saat önce 31 minutes ago, Ozan Kar said: once bende oyle dusundum ama sonradan aklima geldi, lisede teli avuc icine alinca akim yonu basparmak ise diger parmaklar manyetik alanin yonunu gosteriyordu. simdi baktim oyle birseyler cikti. AC lazım işte orada. Polarizasyon değişmezse manyetik alan oluşmaz. Bak koyduğun görsele bak akım yönü değişmiş. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdussamed Acar Yanıtlama zamanı: 17 saat önce Raporla Share Yanıtlama zamanı: 17 saat önce 11.06.2025 - 09:35 tarihinde, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Buna güldüm Abdussamet 😂 Renault 5 alettirikli hoşuma gitti, sarı renk alırım 1 milyona satılırsa... 1555 dedikodusu çıktı sonra yemedi, hala açıklamadılar sanıyorum fiyatı... Güzel oyuncak bende sevdim, eskiden izlediğim ralli şampiyonalarında çıldırmış gibi giderek mest eden Reno 5 leri getiriyor aklıma... ama 1000-1200 aralığında satılırsa, fazlası etmez bence de... 🙂 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: 11 saat önce Raporla Share Yanıtlama zamanı: 11 saat önce 7 saat önce, Mertol Kip yazdı: AC lazım işte orada. Polarizasyon değişmezse manyetik alan oluşmaz. Bak koyduğun görsele bak akım yönü değişmiş. DC de de manyetik alan oluşur. Akım yönü değişimi onu dalga (wave) ya dönüştürür. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: 9 saat önce Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: 9 saat önce 2 hours ago, Murat Kav. said: DC de de manyetik alan oluşur. Akım yönü değişimi onu dalga (wave) ya dönüştürür. len sabit manyetik alanın kime ne zararı var? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: 8 saat önce Raporla Share Yanıtlama zamanı: 8 saat önce zararını bilmiyorum, ama var mı var 😄 wave olmazsa içimizde akım, kıpraşma vs oluşturmaz sanırım. Ama bi kuvvet olur mu, olur galiba. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: 6 saat önce Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: 6 saat önce 2 hours ago, Murat Kav. said: zararını bilmiyorum, ama var mı var 😄 wave olmazsa içimizde akım, kıpraşma vs oluşturmaz sanırım. Ama bi kuvvet olur mu, olur galiba. Sen makineciydin di mi 🙂 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: 42 dakika önce Raporla Share Yanıtlama zamanı: 42 dakika önce 18 saat önce, Mertol Kip yazdı: AC lazım işte orada. Polarizasyon değişmezse manyetik alan oluşmaz. Bak koyduğun görsele bak akım yönü değişmiş. hayir bu resim dc icin. iki durum icin de ornek resim koymus. akim sabitken sabit tabii ama bir manyetik alan yaratiyor. DCde birde akim artarken ve azalirken ortaya cikan dalga var ama o zaten bir kac sn suruyor. gerci adamin videoda artip azaliyordu zirt pirt. ben zaten gerek manyetik alanin gerek dalganin hissedilebilir bir sey oldugunu dusunmuyorum da baska varmi hisseden diye merak ettim. videoda adam hissetmeyenleri yalancilikla sucluyordu birde 😄 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap