Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 20233 yıl comment_511147 2018kuga mk2 titanyum aracimda kapilara bagli ic aydinlatmayi nasil kapatabilirim? Cam tavanli modeldir. Ic aydinlatmanin off olacagi bir tus veya ayar bulamadim. Bilen banada soylesin. Aksam yolculuklarinda cocuklar uyurken kapiyi acinca arabanin ici aydinlanmasin istiyorumda. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 20233 yıl comment_511157 Tavan lambasını kapatınca kapanmıyor mu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 20233 yıl Yazar comment_511161 4 saat önce, A.Coşar yazdı: Tavan lambasını kapatınca kapanmıyor mu? Hocam benim derdim ic lambalati istedigimde acip kapatmak degil. Kapi acildiginca acilmayacak sekilde pasife alabilecegim bir ayari nerde. Onu bulmya calisiyorum. Yinede cevabin icin sagol Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 20233 yıl comment_511165 Sizde nasıl bir düğme anahtarı var bilmiyorum. Normalde off konuma getirildiğinde, kapılar açıldığında yanmıyor ya da kapılar açıkken kapatıldığında kapalı kalıyor olması lazım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 20233 yıl Yazar comment_511167 9 saat önce, A.Coşar yazdı: Abi A.Cosar hocamin paylastigi gibi bir kontrol mevcut. On paneldekiler gozluk kabinin saginda ve solunda, arka aydinlatma kontrolleri ise arka kapilarin hemen ustunde sekildeki gibi. OFF konumu yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 20233 yıl comment_511168 Görseldeki anahtar varsa mümkün değil. Belki kapı modülü ayarlarından kapatmak mümkündür. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 20233 yıl comment_511178 Araba motor çalışıyorken ve kapılar açık iken off konumuna getirin. O şekilde kayıt ediyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 20233 yıl Yazar comment_511179 5 saat önce, Murat Kav. yazdı: Araba motor çalışıyorken ve kapılar açık iken off konumuna getirin. O şekilde kayıt ediyor. Cok sagol Murat hocam Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın