Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Sürücü Koltuğu Kendiliğinden Yükseliyor

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

İyi forumlar arkadaşlar. 2017 model focus trendx aracım var. Sürücü koltuğunu en aşağı konuma getirip öyle kullanıyorum. Aracı akşam park edip tekrar sabah bindiğimde koltuk üç dört kademe yükselmiş oluyor. Hatta iki üç gün araca binmezsem koltuk en yüksek konuma geliyo. Böyle bir durum yaşayan var mı ? 

Yanıtlama zamanı:

Çok ilginç.Pek bilimsel bir tanım olmayacak ama aracı bir üfürükçüye gösterin.3 harfliler gece aracı kullanıyor olabilir.Ya da mekanizmanın krikosu bozulmuş olabilir.Ağırlık olmayınca kendini yukarı atıyordur.Elinizle de zorlayıp kolu kullanmadan yukarı geliyor mu bir kontrol edin bence. 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
36 dakika önce, suat coşkun yazdı:

Çok ilginç.Pek bilimsel bir tanım olmayacak ama aracı bir üfürükçüye gösterin.3 harfliler gece aracı kullanıyor olabilir.Ya da mekanizmanın krikosu bozulmuş olabilir.Ağırlık olmayınca kendini yukarı atıyordur.Elinizle de zorlayıp kolu kullanmadan yukarı geliyor mu bir kontrol edin bence. 

Servise gittim iki defa bi çözüm bulamadılar. Mekanizma değişirse düzelirmiş onunda 5 bin lira ücreti varmış. Garanti kapsamına girip girmediğini ise bilemiyolarmış. Birde servisteki usta bana inanmadı olmazmış öyle şey. Biraz uğraştı beceremedi üstüne üstlük de kaldıraç kolu biraz laçkalaştı ?

Yanıtlama zamanı:
1 dakika önce, Servet Erdoğdu yazdı:

servisteki usta bana inanmadı

Yukarıda yazdığım buydu işte ?

--0 dakika sonra eklendi--
Şimdi, suat coşkun yazdı:

??

Fiyat öyle evet çünkü komple koltuk ve mekanizma...

Yanıtlama zamanı:

Yav ben de yüksek kullanmayı seviyorum. Bir kaç günde bir biraz aşağı iniyordu. Elektrikli değil bir şey değil. Kimseye derdimi anlatmıyordum ihtiyarlamışsın derler diye. Gerçekten oluyormuş demek ki. ?

• 4 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

Benim arabamda da aynı sorun vardı. Görev yaptığım yerde ki döşemeci ustam söyledi. Gece gündüz sıcaklıkları arasında ki değişim sebebiyle, komut almadan koltuk krikosunda ki dişlinin zamanla hareket etmesine sebep oluyor. Yapacak bişey yok. Çok kritik olmayan bir tasarım hatası. 

Yanıtlama zamanı:

Bazen arabaya binerken bacağın kenarı o kollu mekanizmaya değip zamanla aşağı iniyor 🙂

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.