Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus Mk3 MCA Bagaj Trimleri

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

bagaja su gibi birşey dökülmüş değişik bir koku vardı çok yoktu belki havalandırsam geçerdi ama temiz olsun diye bagaj plastiklerini ve halıları söktüm. Çıkan bu segmanımsı parçaları oturturken önce araca takıp plasiği mi ona geçireceğim plastiğe geçirip sonra mı oturtacağım? sökerken sıkıntısız söktüm, zorladı ilk defa söküldüğü için ama takarken sıkıntı olmasın. Daha önce bagaj trimlerini söken arkadaş varsa yardımcı olabilirse sevinirim.

IMG_0676[1].JPG

Solved by Ozan Kar

• Yakup Ç. A., başlığı Focus Mk3 MCA Bagaj Trimleri olarak değiştirdi
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Aynen metal segman benzeri malzemelerden bahsediyorum. Teşekkür ederim. Takarken dikkat etmem gereken bir husus var mıdır?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Herkese merhabalar bagaj trimlerinin sabitlendiği döşeme klipslerinden ne serviste ne de başka bir yerde bulabildim, temiz iş olsun diye hepsini yeniliyorum. Ekte ekleyeceğim bu klipslerin orjinallerini temin edebileceğim bir yer var mıdır? 2 şer tane bu plastiklerden 8-10 tane de metal segmanlardan lazım. Şimdiden teşekkürler. 

73EFA045-9CE1-48F1-9C3A-A18F8E95BBD8.png

DE04DFA9-AF4A-4E21-B106-7F279DB14FB6.jpeg

Yanıtlama zamanı:
48 dakika önce, Yüksel Türkcan yazdı:

Herkese merhabalar bagaj trimlerinin sabitlendiği döşeme klipslerinden ne serviste ne de başka bir yerde bulabildim, temiz iş olsun diye hepsini yeniliyorum. Ekte ekleyeceğim bu klipslerin orjinallerini temin edebileceğim bir yer var mıdır? 2 şer tane bu plastiklerden 8-10 tane de metal segmanlardan lazım. Şimdiden teşekkürler. 

Klips dünyasında bulabilirsiniz ben ordan temin etmiştim.

http://klipsdunyasi.com/

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Dayanımı nasıldır. Orjinali sökerken bile zorlanmıştım. Eğer kalitesizse hiç girmeyelim. Nasıl sizce?

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Yüksel Türkcan yazdı:

Ne yapmamı tavsiye edersiniz

Klips dünyasından olabilir ya da aliexpress gibi yerlerde bolca alternatif var, set olarak satılanlar vs. var. İşinizi görür, boşuna masraf etmeyin bana sorarsanız.

Yanıtlama zamanı:
3 saat önce, Yüksel Türkcan yazdı:

Dayanımı nasıldır. Orjinali sökerken bile zorlanmıştım. Eğer kalitesizse hiç girmeyelim. Nasıl sizce?

Gayet yeterli kalitede.  Şikayet olsa sürekli satılmaz zaten.

Yanıtlama zamanı:

Starklips firmasından tüm araçlarım için alışveriş yaptım. Ürünleri genellikle yeterli gevşeme yapmıyorlar.

Yanıtlama zamanı:

Benim de pandizotun sürücü tarafı şasideki çıkıntıya oturan yerinin plastiği bozuldu, sürekli düşüyordu en sonunda kayboldu. Şu an pandizot oturmuyor . İç içe geçmeli ikili plastik parça onu da bulabilir miyiz buralarda acaba ? Şunun focus MCA için olanı: 

-8408.jpg

H. Cenk tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bu segmandan bulamadım gitti serviste de yok? Çıkmacı tanıdığı olan var ise temin edebilecek arkadaşımız var mı? Burada çıkmacılar yanaşmıyorlar. 10 adet lazım

index.jpg

index2.jpg

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.