Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 20197 yıl comment_504073 bagaja su gibi birşey dökülmüş değişik bir koku vardı çok yoktu belki havalandırsam geçerdi ama temiz olsun diye bagaj plastiklerini ve halıları söktüm. Çıkan bu segmanımsı parçaları oturturken önce araca takıp plasiği mi ona geçireceğim plastiğe geçirip sonra mı oturtacağım? sökerken sıkıntısız söktüm, zorladı ilk defa söküldüğü için ama takarken sıkıntı olmasın. Daha önce bagaj trimlerini söken arkadaş varsa yardımcı olabilirse sevinirim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 20197 yıl Solution comment_504079 metallerden bahsediyorsunuz demi? bu şekilde takacaksınız, yani plastiğin üzerindeyken plastik arabaya takılacak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 20197 yıl Yazar comment_504081 Aynen metal segman benzeri malzemelerden bahsediyorum. Teşekkür ederim. Takarken dikkat etmem gereken bir husus var mıdır? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 20197 yıl comment_504082 Bastırmadan önce tam karşıladığından emin olun takarken yamulursa bozulursa bi daha sökerken problem oluyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 20197 yıl Yazar comment_504519 Herkese merhabalar bagaj trimlerinin sabitlendiği döşeme klipslerinden ne serviste ne de başka bir yerde bulabildim, temiz iş olsun diye hepsini yeniliyorum. Ekte ekleyeceğim bu klipslerin orjinallerini temin edebileceğim bir yer var mıdır? 2 şer tane bu plastiklerden 8-10 tane de metal segmanlardan lazım. Şimdiden teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 20197 yıl comment_504520 48 dakika önce, Yüksel Türkcan yazdı: Herkese merhabalar bagaj trimlerinin sabitlendiği döşeme klipslerinden ne serviste ne de başka bir yerde bulabildim, temiz iş olsun diye hepsini yeniliyorum. Ekte ekleyeceğim bu klipslerin orjinallerini temin edebileceğim bir yer var mıdır? 2 şer tane bu plastiklerden 8-10 tane de metal segmanlardan lazım. Şimdiden teşekkürler. Klips dünyasında bulabilirsiniz ben ordan temin etmiştim. http://klipsdunyasi.com/ Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 20197 yıl Yazar comment_504522 Dayanımı nasıldır. Orjinali sökerken bile zorlanmıştım. Eğer kalitesizse hiç girmeyelim. Nasıl sizce? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 20197 yıl comment_504523 Orijinal klips ve segmanların tanesine en az 10 tl istiyor servis, yedek parça olarak. O paraya kalitesizlerden 10 tane alır kırarsınız. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 20197 yıl comment_504527 Şimdi, Yüksel Türkcan yazdı: Ne yapmamı tavsiye edersiniz Klips dünyasından olabilir ya da aliexpress gibi yerlerde bolca alternatif var, set olarak satılanlar vs. var. İşinizi görür, boşuna masraf etmeyin bana sorarsanız. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 20197 yıl comment_504543 3 saat önce, Yüksel Türkcan yazdı: Dayanımı nasıldır. Orjinali sökerken bile zorlanmıştım. Eğer kalitesizse hiç girmeyelim. Nasıl sizce? Gayet yeterli kalitede. Şikayet olsa sürekli satılmaz zaten. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 20197 yıl comment_504550 Starklips firmasından tüm araçlarım için alışveriş yaptım. Ürünleri genellikle yeterli gevşeme yapmıyorlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 20197 yıl comment_504640 Benim de pandizotun sürücü tarafı şasideki çıkıntıya oturan yerinin plastiği bozuldu, sürekli düşüyordu en sonunda kayboldu. Şu an pandizot oturmuyor . İç içe geçmeli ikili plastik parça onu da bulabilir miyiz buralarda acaba ? Şunun focus MCA için olanı: Mayıs 31, 20197 yıl H. Cenk tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 20197 yıl Yazar comment_504663 Bu segmandan bulamadım gitti serviste de yok? Çıkmacı tanıdığı olan var ise temin edebilecek arkadaşımız var mı? Burada çıkmacılar yanaşmıyorlar. 10 adet lazım Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın